حتی اونجا بدرد شکار زدن هم نمیخورهتو این نی نی سایت که واقعا یه خورده سطح دغدغه ها خیییییییییلی پایین تر از حد معموله
-----------
پ.ن: خدا رحمت کنه جوشنی خدابیامرز رواز روی که بار سفر بست..دست و بال مارو هم خالی کرد:general503:
حتی اونجا بدرد شکار زدن هم نمیخورهتو این نی نی سایت که واقعا یه خورده سطح دغدغه ها خیییییییییلی پایین تر از حد معموله
جدیدا تو یه سری از کلمات کلیدی که اصلا هیچ رقابتی وجود نداره و گوگل بنده خدا از سر بی نتیجه ای یه نتیجه ی غیرمرتبط رو نشون میده میخواییم بیاییم بالا اصلا نمیشه.حتی اونجا بدرد شکار زدن هم نمیخوره
-----------
پ.ن: خدا رحمت کنه جوشنی خدابیامرز رواز روی که بار سفر بست..دست و بال مارو هم خالی کرد:general503:
کارشناس مبانی اسپم در سئو رو تگ میکنم تا هفته دیگه ک میاد جوابتو بدهجدیدا تو یه سری از کلمات کلیدی که اصلا هیچ رقابتی وجود نداره و گوگل بنده خدا از سر بی نتیجه ای یه نتیجه ی غیرمرتبط رو نشون میده میخواییم بیاییم بالا اصلا نمیشه.
یعنی سه ساعت میشینی 300 تا مطلب رو سئو شده و ... رو میزاری آخرم نمیایی بالا.
نمیدونم چه مرگی خورده به این نت فارسی که اینطوری شده.
یه سری وبلاگ که از شونصد سال پیش دیگه آپدیت نشدن صدر نتایج ان و هیچ جوره هم نمیشه جاشون رو گرفت :|
این چند روز اخیر اومده بود مرخصی ؟
والا این بنده خدا اخیرا هرجایی میره زلزله بالای 6 ریشتر میاداین چند روز اخیر اومده بود مرخصی ؟
آخه تو یکی از مطالبت که اخیرا منتشر کرده بودی کامنت گذاشته بود این بنده خدا :دی
زمین هم دیگه تحمل نداره وجودشو تحمل کنه ها :دیوالا این بنده خدا اخیرا هرجایی میره زلزله بالای 6 ریشتر میاد
اون از یکماه پیش که رفت کرمانشاه چند روز بعد زلزله اومد..
اینم از 10 روز پیش که اومد کرمان و چند روز بعدش زلزله 6.1 اومد
داداش مشکلت دقیقا با کجای گوگله؟جدیدا تو یه سری از کلمات کلیدی که اصلا هیچ رقابتی وجود نداره و گوگل بنده خدا از سر بی نتیجه ای یه نتیجه ی غیرمرتبط رو نشون میده میخواییم بیاییم بالا اصلا نمیشه.
یعنی سه ساعت میشینی 300 تا مطلب رو سئو شده و ... رو میزاری آخرم نمیایی بالا.
نمیدونم چه مرگی خورده به این نت فارسی که اینطوری شده.
یه سری وبلاگ که از شونصد سال پیش دیگه آپدیت نشدن صدر نتایج ان و هیچ جوره هم نمیشه جاشون رو گرفت :|
قبلا تو کلمات کلیدی که چند تا سایت دیگه هم روی اون موضوع کار کرده بودن میومدم بالا ( صفحه اول لینک 1-4 )داداش مشکلت دقیقا با کجای گوگله؟
خب قشنگ بگو تا راهنماییت کنیم
اینطوری که هی ناله میکنی که فایده نداره
خب اینکه دوباره همون شد که قبلا هم میگفتیقبلا تو کلمات کلیدی که چند تا سایت دیگه هم روی اون موضوع کار کرده بودن میومدم بالا ( صفحه اول لینک 1-4 )
اما بعد یه مدت که سایت های اسپمر نتایج رو بر میداشتم به شدت ضربه خورد سایت و الان هم که فید رو کامل بستم، هر بار که پست جدیدی میزنم اصلا عینا هم عنوان رو میزنم بازم توی نتایج نیستم.
ولی ایندکس میشه چون ادرس سایت رو میزنم توی نتایج میاد.
---------------
از اون طرف چون توی سایت یه خورده پاپ اپ و تبلیغات کلیکی و ... هست بانس ریت بالا رفته و حدودا 70 % هستش ( من بیشتر به این موضوع مشکوک هستم).
پ ن: وبمستری که ناله نکنه وبمستر نیست. ( البته ما که کلا وبمستر نیستیم ولی خب ... )
زمان یاهومسنجر طرف دیر جواب میداد یه BUZZ میزدیم کل سیستمش میلرزید، برمیگشت سر خونهزندگیش! قدر ندونستیم...
دورانی بود برا خودش:general509: من اون جیغه رو واسه همه میفرستادم:general507:
هی بگو سیستمای تبلیغاتی چنینن چنانن:android30::android30:دوستان یکم اسپم بدید کجایید؟؟؟
حوصلمون سر رف:general505::general505:
-----------------------------------------
نصب افزونه های فایرفاکس کوانتوم هم اوکی شدن.
من تونستم افزونه الکسا و پاپ آپ بلاکر نصب کنم
هندزفری داشتی قشنگ سکته رو میزدی:general608::general509: من اون جیغه رو واسه همه میفرستادم:general507:
تو قسمت سرچ قالب بعد if که اگه مطلبت باشه نشون میده یدونه else باید بزاری کدو اونجا بزاری یعنی فراخوانی پست ها البته اونم باید توضیحات اینا نوشته شه که کاربر فکر نکنه نتیجه جستجوشه . اگه راهنمایی بیشتر میخوای پیام خصوصی بده حلش کنیم .دوستان در وردپرس چطور میشه وقتی در کادر جستجو چیزی سرچ میشه که در سایت وجود نداره صفحه 404 رو نیاره، به جاش یه سری مطالب بیاره به عنوان مطالب پیشنهادی؟