فقط کافیه فایل عکس رو بدون سیو کردن از توی مروگر پرت کنی توی فوتوشاپ و بعد با هفت بار کلیک کردن فایل بدون واترمارک رو سیو کنی و بعد آپلود و باقی قضایاخودت اسکرین بگیری زودتر تموم میشه
فقط کافیه فایل عکس رو بدون سیو کردن از توی مروگر پرت کنی توی فوتوشاپ و بعد با هفت بار کلیک کردن فایل بدون واترمارک رو سیو کنی و بعد آپلود و باقی قضایاخودت اسکرین بگیری زودتر تموم میشه
تازه میتونی توی فتوشاپ ctrl + a رو بزنی تا کل تصویر رو select کنه و بعد ctrl + c رو بزنی تا کپی بشه و در نهایت توی ادیتور وردپرس ctrl + v میزنی تا خودش خودکار آپلود بشهفقط کافیه فایل عکس رو بدون سیو کردن از توی مروگر پرت کنی توی فوتوشاپ و بعد با هفت بار کلیک کردن فایل بدون واترمارک رو سیو کنی و بعد آپلود و باقی قضایا
عاقا چیز یاد اینا نده..بد آموزی داره:general509::general509:فقط کافیه فایل عکس رو بدون سیو کردن از توی مروگر پرت کنی توی فوتوشاپ و بعد با هفت بار کلیک کردن فایل بدون واترمارک رو سیو کنی و بعد آپلود و باقی قضایا
جل الخالقتازه میتونی توی فتوشاپ ctrl + a رو بزنی تا کل تصویر رو select کنه و بعد ctrl + c رو بزنی تا کپی بشه و در نهایت توی ادیتور وردپرس ctrl + v میزنی تا خودش خودکار آپلود بشه
دیگه سیو اینا هم لازم نیست.
اگر کپی و پیست در حالت عادی وردپرس کار نکرد، این افزونه حل میکنه:
https://wordpress.org/plugins/image-elevator/
واترمارک رو یه جایی بزن که بک گراندش یه رنگ نباشه تا حداقل یکم اذیت بشن :دیعاقا چیز یاد اینا نده..بد آموزی داره:general509::general509:
eواترمارک رو یه جایی بزن که بک گراندش یه رنگ نباشه تا حداقل یکم اذیت بشن :دی
فکر نمیکنم همکار باشیم :دیe
همشهری هستیم
09364880408
داش ی پیام بده شاید همکار همم بودیم خخ
اره تو کار سایت واین حرفافکر نمیکنم همکار باشیم :دی
فکر کنم تو کار بک لینک و .. بودین شما نه؟
قبلنا خیلی قبلتر ها نمیدونم چطوری بود که اکانتت رو میشناختم
الانم اول اسم اکانتت رو که دیدم نوشته pcyord متوجه شدم همشهری هستی و بعدش که پیام رو دیدم نوشتی همشهری :دی
اون یورد آخر اکانتت هم فکر کنم بی ربط به اون حاج بیژن یورد نباشه درسته؟
چرا هست. اتفاقا یه افزونه بسیار معروف بنام WP Smush وجود داره که توسط تیم معروف WPMU DEV توسعه داده شده:جل الخالق
افزونه ای نیست خودکار تصاویر رو فشرده کنه و ...؟
یا لینک یه فایل مثل موسیقی یا کلیپ بهش بدیم خودکار توی هاست آپلود کنه؟
دو عکس آخر از دستش در رفتهد اشتباه میکنید..
واترمارک رو باید جایی بزنید که طرف نتونه حذفش کنه:general206::general206:
----
البته قوپر هایی مثل این پیدا میشن که همون واتر مارک وسط هم پاک میکنن
http://irantarfand.net/limit-comments-on-posts-on-instagram
بهش پیام دادم که اگه بگیرمت دیگه یونت مال خودت نیس:general606::general605::general604:دو عکس آخر از دستش در رفته
پیام بده درستش کنه:android30:
ماشاالله جای بیزینس پلن و تنهایی پر کردی . اینا همه نشانه بیکاریهدوستان یکم اسپم بدید کجایید؟؟؟
حوصلمون سر رف:general505::general505:
-----------------------------------------
نصب افزونه های فایرفاکس کوانتوم هم اوکی شدن.
من تونستم افزونه الکسا و پاپ آپ بلاکر نصب کنم
ماشالله به پشتکارت :دیدوستان یکم اسپم بدید کجایید؟؟؟
حوصلمون سر رف:general505::general505:
-----------------------------------------
نصب افزونه های فایرفاکس کوانتوم هم اوکی شدن.
من تونستم افزونه الکسا و پاپ آپ بلاکر نصب کنم
نی نی سایت رو بیزنس پلن معرفی کرد واسه اسپم کردنماشالله به پشتکارت :دی
این نی نی سایت رو عضو شدم
هر کاری کردم نمیشد پروفایل رو تکمیل کنم.
به پشتیبانی شون پیام دادم، در کمال ناباوری اونا هم نتونستن مشکل رو حل کنن
(هر بار اطلاعات رو تکمیل میکردم و اوکی میزدم مینوشت slow down )
یه اکانت دیگه ساختم اوکی شد تمام مشکلات :|
تو این نی نی سایت که واقعا یه خورده سطح دغدغه ها خیییییییییلی پایین تر از حد معمولهنی نی سایت رو بیزنس پلن معرفی کرد واسه اسپم کردن
یکی دوبار اسپم کردم..دیگه حوصلم نگرفت. تاپیک هاشونو میدیدم، به پایین بودن سطح دانش فناوری ملت ایران بیشتر پی میبردم:general505:
مثلا:
+ سلام. دوستان من نمیتونم تو تلگرام به کسی پیام بدم چیکار کنم؟
- به دوستات بگو واست پیام انگلیسی بفرستن