• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یوتیوب واسه من بدون قند شکن بازه
اعلام وضعیت کنید:D
:p

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگه الان تاینی موویز زنده بود ما داشتیم تو نظرات thor: ragnarok مینوشتیم که هالک حرف بزنه بهتر بود یا نه بعد یه سریا ریپلای میکردن که اسپویل نکنید یه سریا دیگه میگفتن شما اگه نگی اسپویل کسی نمیفهمه اسپویله یا بامزه بازی :general503:
تو فردا دانلودم این جریانا بود

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
همکاری در فروش دایان رو پنل جدیدش امکان ارسال تیکت نداره!!
خیلی از قابلیت های پنل قدیمی رو جدیده به کار گرفته نشده!!!
علتش چیه؟؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام
کسی از دوستان با Google Ad-Words کار کرده؟
بابت ساخت کمپین کلیکی تو ادوردز وقتی بار اول وارد می‌شید یک سری اطلاعات درباره موقعیت مکانی و منطقه زمانی ما سؤال می‌کنه، اگر این موارد رو ایران انتخاب کنیم مشکلی برای حساب پیش میاد؟
ممنون می‌شم اگر موارد و نکات مهمی تو استفاده از ادوردز هست رو بگید.

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
سلام
کسی از دوستان با Google Ad-Words کار کرده؟
بابت ساخت کمپین کلیکی تو ادوردز وقتی بار اول وارد می‌شید یک سری اطلاعات درباره موقعیت مکانی و منطقه زمانی ما سؤال می‌کنه، اگر این موارد رو ایران انتخاب کنیم مشکلی برای حساب پیش میاد؟
ممنون می‌شم اگر موارد و نکات مهمی تو استفاده از ادوردز هست رو بگید.
در تلگرام برایتان ارسال نمودم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان روبات یاداور تلگرام میشناسید ؟

بهش بگم در فلان تاریخ یه مطلبی رو بهم یاداوری کنه

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
اپلیکیشنی به اسم هیچ در گوگل پلی
که توی توضیحاتش هم نوشته :
این اپ هیچ کاری نمیکنه

قسمت جالب ماجرا اینه که براش آپدیت هم میاد و 1M میلیون هم دانلود داشته !

پ. ن:فکر میکردم فقط ایرانی جماعت... خوله نگو کلا همه رد دادن :general108:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این گوگلم خودشو زده به نفهمی قشنگ واسه پست description میزارم و همه چی اماده صاف یه قسمت از پست هست که نمیخوام ازش استفاده کنه اونو بعنوان چکیده زیر متن میزنه تو صفحه نتایج

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان کسیی میدونه چطور میشه رو یه وی پی اس پروکسی یا وی پی ان پیاده کرد؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوستان کسیی میدونه چطور میشه رو یه وی پی اس پروکسی یا وی پی ان پیاده کرد؟
سرور ویندوز هست یا لینوکس؟

البته این نوع v p n سال ها هست که توسط ایران بسته شده (کلا پروتکل pptp و l2tp بسته شدند و چند سالی هست نمیشه با این نوع v p n به سرورهای خارج وصل شد)
البته روش pptp و l2tp، فقط برای اتصال به سرور های خارجی مسدود شده. به سرور هایی که داخل ایران هست، براحتی میشه با این پروتکل ها کانکت شد

پ.ن: این نوع پروتکل بخاطر رمزنگاری ضعیت، تقریبا منسوخ شده و دیگر استفاده نمیشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سرور ویندوز هست یا لینوکس؟

البته این نوع v p n سال ها هست که توسط ایران بسته شده (کلا پروتکل pptp و l2tp بسته شدند و چند سالی هست نمیشه با این نوع v p n به سرورهای خارج وصل شد)
البته روش pptp و l2tp، فقط برای اتصال به سرور های خارجی مسدود شده. به سرور هایی که داخل ایران هست، براحتی میشه با این پروتکل ها کانکت شد

پ.ن: این نوع پروتکل بخاطر رمزنگاری ضعیت، تقریبا منسوخ شده و دیگر استفاده نمیشه
لینوکس یا ویندوز هر کدوم بهتر جواب بده میخوام بگیرم اتفاقا میخوام رو سرور ایران پیاده کنم بهترین روش چیه میخوام برا یاستفاده شخصی کل سیستم گوشیمو وصل کنم به این وی پی اسی که میگم .

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
لینوکس یا ویندوز هر کدوم بهتر جواب بده میخوام بگیرم اتفاقا میخوام رو سرور ایران پیاده کنم بهترین روش چیه میخوام برا یاستفاده شخصی کل سیستم گوشیمو وصل کنم به این وی پی اسی که میگم .
چند روز پیش اعلام کردند که میخان منبعد سرور های داخل ایران رو جزو ترافیک ملی حساب کنند. ولی هنوز اعلام نشده. اگر واسه این میخای، فعلا دست نگه دار تا اعلام کنن
بهترین پیشنهاد، o p e n v p n هست. کلاینت ویندوز، لینوکس، مک، اندروید و... داره. کاملا رایگان هست و نیاز به کرک یا چیز خاصی نداره. همچنین دو سطح بهت میده. یک سطح با تمرکز رو امنیت اطلاعات و یک سطح هم با تمرکز بر روی سرعت
بهتره هست سیستم عامل سرور رو centos 6 32bit نسخه minimal انتخاب کنی (نسخه minimal، فقط چیزای مهم نصب میکنه که توی مصرف منابع خیلی تاثیر داره. از طرفی نسخه 32bit، کم مصرف تره تا نسبت به 64bit )
فقط یمقدار پیاده سازی و کانفیگ o p e n v p n دردسر داره

پ.ن: اون طرح رو هر وقت اعلام کنند، احتمالا من و خیلی از دوستان دیگه، نیاز به سرور یا v p n داخلی پیدا میکنیم. من خودم شخصا عادت ندارم اطلاعاتم رو دو دستی تقدیم این وی پی ان فروشا کنم :D پس در نتیجه انتخاب من خرید سرور خواهد بود. بنظرم بیاید چند نفر جمع بشیم یه سرور بگیریم تا هزینه نسبتا کمتر تموم بشه. کانفیگ اش رو هم من انجام میدم.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
چند روز پیش اعلام کردند که میخان منبعد سرور های داخل ایران رو جزو ترافیک ملی حساب کنند. ولی هنوز اعلام نشده. اگر واسه این میخای، فعلا دست نگه دار تا اعلام کنن
بهترین پیشنهاد، o p e n v p n هست. کلاینت ویندوز، لینوکس، مک، اندروید و... داره. کاملا رایگان هست و نیاز به کرک یا چیز خاصی نداره. همچنین دو سطح بهت میده. یک سطح با تمرکز رو امنیت اطلاعات و یک سطح هم با تمرکز بر روی سرعت
بهتره هست سیستم عامل سرور رو centos 6 32bit نسخه minimal انتخاب کنی (نسخه minimal، فقط چیزای مهم نصب میکنه که توی مصرف منابع خیلی تاثیر داره. از طرفی نسخه 32bit، کم مصرف تره تا نسبت به 64bit )
فقط یمقدار پیاده سازی و کانفیگ o p e n v p n دردسر داره

پ.ن: اون طرح رو هر وقت اعلام کنند، احتمالا من و خیلی از دوستان دیگه، نیاز به سرور یا v p n داخلی پیدا میکنیم. من خودم شخصا عادت ندارم اطلاعاتم رو دو دستی تقدیم این وی پی ان فروشا کنم :D پس در نتیجه انتخاب من خرید سرور خواهد بود. بنظرم بیاید چند نفر جمع بشیم یه سرور بگیریم تا هزینه نسبتا کمتر تموم بشه. کانفیگ اش رو هم من انجام میدم.
سرورهای ایران مگه همه شون ترافیک محدود و ناچیز ندارند؟
چجوری میشه با ترافیکی که رو سرورهای ایران میدن (50 - 100 گیگ در ماه) چند نفر بتونه استفاده کنه؟

بالا