10.10.34.34یوتیوب واسه من بدون قند شکن بازه
اعلام وضعیت کنید
سه قفلستیوتیوب واسه من بدون قند شکن بازه
اعلام وضعیت کنید
بازهسه قفلست
واسه منم از دیشب بازهیوتیوب واسه من بدون قند شکن بازه
اعلام وضعیت کنید
تو فردا دانلودم این جریانا بوداگه الان تاینی موویز زنده بود ما داشتیم تو نظرات thor: ragnarok مینوشتیم که هالک حرف بزنه بهتر بود یا نه بعد یه سریا ریپلای میکردن که اسپویل نکنید یه سریا دیگه میگفتن شما اگه نگی اسپویل کسی نمیفهمه اسپویله یا بامزه بازی :general503:
در تلگرام برایتان ارسال نمودمسلام
کسی از دوستان با Google Ad-Words کار کرده؟
بابت ساخت کمپین کلیکی تو ادوردز وقتی بار اول وارد میشید یک سری اطلاعات درباره موقعیت مکانی و منطقه زمانی ما سؤال میکنه، اگر این موارد رو ایران انتخاب کنیم مشکلی برای حساب پیش میاد؟
ممنون میشم اگر موارد و نکات مهمی تو استفاده از ادوردز هست رو بگید.
http://lmgtfy.com/?q=ربات+یادآور+تلگرامدوستان روبات یاداور تلگرام میشناسید ؟
بهش بگم در فلان تاریخ یه مطلبی رو بهم یاداوری کنه
https://network.itpro.ir/tutorials/...-در-ویندوز-سرور-2008-قسمت-دوم-پیاده-سازی-عملیدوستان کسیی میدونه چطور میشه رو یه وی پی اس پروکسی یا وی پی ان پیاده کرد؟
سرور ویندوز هست یا لینوکس؟دوستان کسیی میدونه چطور میشه رو یه وی پی اس پروکسی یا وی پی ان پیاده کرد؟
البته این نوع v p n سال ها هست که توسط ایران بسته شده (کلا پروتکل pptp و l2tp بسته شدند و چند سالی هست نمیشه با این نوع v p n به سرورهای خارج وصل شد)
لینوکس یا ویندوز هر کدوم بهتر جواب بده میخوام بگیرم اتفاقا میخوام رو سرور ایران پیاده کنم بهترین روش چیه میخوام برا یاستفاده شخصی کل سیستم گوشیمو وصل کنم به این وی پی اسی که میگم .سرور ویندوز هست یا لینوکس؟
البته این نوع v p n سال ها هست که توسط ایران بسته شده (کلا پروتکل pptp و l2tp بسته شدند و چند سالی هست نمیشه با این نوع v p n به سرورهای خارج وصل شد)
البته روش pptp و l2tp، فقط برای اتصال به سرور های خارجی مسدود شده. به سرور هایی که داخل ایران هست، براحتی میشه با این پروتکل ها کانکت شد
پ.ن: این نوع پروتکل بخاطر رمزنگاری ضعیت، تقریبا منسوخ شده و دیگر استفاده نمیشه
چند روز پیش اعلام کردند که میخان منبعد سرور های داخل ایران رو جزو ترافیک ملی حساب کنند. ولی هنوز اعلام نشده. اگر واسه این میخای، فعلا دست نگه دار تا اعلام کننلینوکس یا ویندوز هر کدوم بهتر جواب بده میخوام بگیرم اتفاقا میخوام رو سرور ایران پیاده کنم بهترین روش چیه میخوام برا یاستفاده شخصی کل سیستم گوشیمو وصل کنم به این وی پی اسی که میگم .
سرورهای ایران مگه همه شون ترافیک محدود و ناچیز ندارند؟چند روز پیش اعلام کردند که میخان منبعد سرور های داخل ایران رو جزو ترافیک ملی حساب کنند. ولی هنوز اعلام نشده. اگر واسه این میخای، فعلا دست نگه دار تا اعلام کنن
بهترین پیشنهاد، o p e n v p n هست. کلاینت ویندوز، لینوکس، مک، اندروید و... داره. کاملا رایگان هست و نیاز به کرک یا چیز خاصی نداره. همچنین دو سطح بهت میده. یک سطح با تمرکز رو امنیت اطلاعات و یک سطح هم با تمرکز بر روی سرعت
بهتره هست سیستم عامل سرور رو centos 6 32bit نسخه minimal انتخاب کنی (نسخه minimal، فقط چیزای مهم نصب میکنه که توی مصرف منابع خیلی تاثیر داره. از طرفی نسخه 32bit، کم مصرف تره تا نسبت به 64bit )
فقط یمقدار پیاده سازی و کانفیگ o p e n v p n دردسر داره
پ.ن: اون طرح رو هر وقت اعلام کنند، احتمالا من و خیلی از دوستان دیگه، نیاز به سرور یا v p n داخلی پیدا میکنیم. من خودم شخصا عادت ندارم اطلاعاتم رو دو دستی تقدیم این وی پی ان فروشا کنم پس در نتیجه انتخاب من خرید سرور خواهد بود. بنظرم بیاید چند نفر جمع بشیم یه سرور بگیریم تا هزینه نسبتا کمتر تموم بشه. کانفیگ اش رو هم من انجام میدم.