@siavashxفکر کنم سیاوش بدونه
@siavashxفکر کنم سیاوش بدونه
@EmpireWorld میدونم به تو هیچ ربطی نداره ولی خب... :angrybirds7:دوستان يه سايت وردپرسي دارم كه از طرف وب داده ساسپند شده! و علتش رو هم گفتن كه روزانه صدها ايميل از طرف سايت شما ارسال ميشه!
من گفتم كه كلا از طرف سرور ارسال ايميل رو براي اين سايت ما ببندين اما گفتن كه نميشه و هيچ راهي وجود نداره.
حالا ميخوام بدونم كه واقعا هيچ راهي وجود نداره كه اولا بفهميم اين ايميلها از كجاي سايت داره ارسال ميشه و دوما هم جلوش رو بگيريم.
آدمی که اینقدر بی عرضه باشه همون بهتر که سریال نبینهاز وقتی تاینی ممویز رو بستن یه سریال خوب نتونستم پیدا کنم و شروع کنم به دیدن !:general710:
وب داده بهترین هاستینگ ایران@EmpireWorld میدونم به تو هیچ ربطی نداره ولی خب... :angrybirds7:
:general304::general304::general304::general304::general304::general304:
دقیق ازشون بپرسید ایمیل از چه طریق ارسال میشهدوستان يه سايت وردپرسي دارم كه از طرف وب داده ساسپند شده! و علتش رو هم گفتن كه روزانه صدها ايميل از طرف سايت شما ارسال ميشه!
من گفتم كه كلا از طرف سرور ارسال ايميل رو براي اين سايت ما ببندين اما گفتن كه نميشه و هيچ راهي وجود نداره.
حالا ميخوام بدونم كه واقعا هيچ راهي وجود نداره كه اولا بفهميم اين ايميلها از كجاي سايت داره ارسال ميشه و دوما هم جلوش رو بگيريم.
ini_set('disable_functions','mail');
دیگه کم گم باید به فکر تغییر نام کاربری باشیم مثل اینکه
فردا که هاستتو پاک کردم میفهمیEmpireWorld15
جناب تکلیف هاست ما چی میشه؟
عکس پروفایل به این مشخصی حتی نحوه نوشتن سعید هم متفاوته شما یه جور نوشتی من یه جوره دیگه حالا هر کی اشتباه میندازه نیاز به چکاپ داره با اون یکی سعید هماهنگ کنه بیاد دفترموندیگه کم گم باید به فکر تغییر نام کاربری باشیم مثل اینکه
ولی خب نمیدونم امکانش هست یا نه
خودمم گاهی گیج میشم
حالا ما نمیگیم وب داده مال شماست شومام بگین مال ما نیست . ضایع نکنفردا که هاستتو پاک کردم میفهمی
برادر فک کن تو یه متغییر دو تا عدد داریم که مقدار اعشاری هم دارن و با فاصله از هم جدا شدن مثل این 17.369854789(فاصله)18.365254574685 چطوری میشه این دوعدد رو هر کدومو تو یه متغییر جدا ذخیره کرده ؟دقیق ازشون بپرسید ایمیل از چه طریق ارسال میشه
مثلا از طریق smtp یا از طریق php
اگر از سمت smtp هست، میتونی تو قسمت مدیریت اکانت های ایمیل در کنترل پنل، تعداد روزانه براش ست کنید تا نتونه بیشتر ازون بفرسته
اگر از سمت php هست، این تکه کرد رو بزارید توی wp-config.php تا موقتا ارسال ایمیل رو غیرفعال کنه تا بتونید مشکل رو پیدا کنید:
(کد، بعد از تگ <?php قرار بگیره)PHP:ini_set('disable_functions','mail');
پ.ن:
- اگر ارسال ایمیل هاتون ناخواسته هست، باید فایل های هاست آنالیز بشه و کد مخرب کشف و حذف بشه. همچنین پسورد ایمیل ها و پسورد ورود به کنترل پنل رو تغییر بدید
- اگردر سایتتون نیاز به ارسال ایمیل دارید و ایمیل های ارسال شده مجاز بودن (مثلا ایمیل ثبت نام به کاربر)، بهتره از سرویس های دیگر مثل mailchimp.com استفاده کنید (سرویس smtp بهتون میده و میتونید توی وردپرس ست کنید)
بندا خدا رو سرویس کردینحالا ما نمیگیم وب داده مال شماست
شومام ادرس سایت چورنتونو بدین بریم ببینیمبندا خدا رو سرویس کردین
سبک کمدی . تاینی موویز رو میرفتم کامنت هارو میخوندم راحت دستم میومد چه جور سریالیهآدمی که اینقدر بی عرضه باشه همون بهتر که سریال نبینه
این همه سایت خوب برای دانلود سریال
سریال تو چه سبکی دوست داری؟
وب داده بهترین هاستینگ ایران
این سریال big little lies خوبه؟سبک کمدی . تاینی موویز رو میرفتم کامنت هارو میخوندم راحت دستم میومد چه جور سریالیه
تو زمینه کمدی متاسفانه نمیتونم کمکی بهت بکنمسبک کمدی . تاینی موویز رو میرفتم کامنت هارو میخوندم راحت دستم میومد چه جور سریالیه
چه می خواستی سعید جون:general705::android30:این سریال big little lies خوبه؟
میتونی از تابع explode استفاده کنی و اسپیس را به عنوان کاراکتر جداکننده در نظر بگیریبرادر فک کن تو یه متغییر دو تا عدد داریم که مقدار اعشاری هم دارن و با فاصله از هم جدا شدن مثل این 17.369854789(فاصله)18.365254574685 چطوری میشه این دوعدد رو هر کدومو تو یه متغییر جدا ذخیره کرده ؟
$str = '17.369854789 18.365254574685' ;
$newstr = explode(' ', $str);
$newstr1 = $newstr[0];
$newstr2 = $newstr[1];