• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
از وقتی تاینی ممویز رو بستن یه سریال خوب نتونستم پیدا کنم و شروع کنم به دیدن !:general710:

دوستان يه سايت وردپرسي دارم كه از طرف وب داده ساسپند شده! و علتش رو هم گفتن كه روزانه صدها ايميل از طرف سايت شما ارسال ميشه!
من گفتم كه كلا از طرف سرور ارسال ايميل رو براي اين سايت ما ببندين اما گفتن كه نميشه و هيچ راهي وجود نداره.
حالا ميخوام بدونم كه واقعا هيچ راهي وجود نداره كه اولا بفهميم اين ايميلها از كجاي سايت داره ارسال ميشه و دوما هم جلوش رو بگيريم.
@EmpireWorld میدونم به تو هیچ ربطی نداره ولی خب... :angrybirds7:

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
دوستان گرامی @saeid700 و @007saeed شما وقتی جواب هم رو میدید و همدیگه رو منشن میکنید جالبه ، بعد این چند وقت باز هم هنوز آدم فکر میکنه یکی داره جواب خودش رو میده :D

منم چند ماهی که وب داده دارم استفاده می کنم ، خدا رو شکر مشکلی نداشتم ، اگر مشکلی پیش نیاد بهترینن :D

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
از وقتی تاینی ممویز رو بستن یه سریال خوب نتونستم پیدا کنم و شروع کنم به دیدن !:general710:
آدمی که اینقدر بی عرضه باشه همون بهتر که سریال نبینه o_O:p
این همه سایت خوب برای دانلود سریال
سریال تو چه سبکی دوست داری؟

@EmpireWorld میدونم به تو هیچ ربطی نداره ولی خب... :angrybirds7:
وب داده بهترین هاستینگ ایران :p:D

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان گرامی @saeid700 و @007saeed شما وقتی جواب هم رو میدید و همدیگه رو منشن میکنید جالبه ، بعد این چند وقت باز هم هنوز آدم فکر میکنه یکی داره جواب خودش رو میده :D

منم چند ماهی که وب داده دارم استفاده می کنم ، خدا رو شکر مشکلی نداشتم ، اگر مشکلی پیش نیاد بهترینن :D
:general304::general304::general304::general304::general304::general304:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوستان يه سايت وردپرسي دارم كه از طرف وب داده ساسپند شده! و علتش رو هم گفتن كه روزانه صدها ايميل از طرف سايت شما ارسال ميشه!
من گفتم كه كلا از طرف سرور ارسال ايميل رو براي اين سايت ما ببندين اما گفتن كه نميشه و هيچ راهي وجود نداره.
حالا ميخوام بدونم كه واقعا هيچ راهي وجود نداره كه اولا بفهميم اين ايميلها از كجاي سايت داره ارسال ميشه و دوما هم جلوش رو بگيريم.
دقیق ازشون بپرسید ایمیل از چه طریق ارسال میشه
مثلا از طریق smtp یا از طریق php
اگر از سمت smtp هست، میتونی تو قسمت مدیریت اکانت های ایمیل در کنترل پنل، تعداد روزانه براش ست کنید تا نتونه بیشتر ازون بفرسته

اگر از سمت php هست، این تکه کرد رو بزارید توی wp-config.php تا موقتا ارسال ایمیل رو غیرفعال کنه تا بتونید مشکل رو پیدا کنید:
PHP:
ini_set('disable_functions','mail');
(کد، بعد از تگ <?php قرار بگیره)

پ.ن:
- اگر ارسال ایمیل هاتون ناخواسته هست، باید فایل های هاست آنالیز بشه و کد مخرب کشف و حذف بشه. همچنین پسورد ایمیل ها و پسورد ورود به کنترل پنل رو تغییر بدید
- اگردر سایتتون نیاز به ارسال ایمیل دارید و ایمیل های ارسال شده مجاز بودن (مثلا ایمیل ثبت نام به کاربر)، بهتره از سرویس های دیگر مثل mailchimp.com استفاده کنید (سرویس smtp بهتون میده و میتونید توی وردپرس ست کنید)

Last edited:

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

دیگه کم گم باید به فکر تغییر نام کاربری باشیم مثل اینکه
ولی خب نمیدونم امکانش هست یا نه
خودمم گاهی گیج میشم :D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

دیگه کم گم باید به فکر تغییر نام کاربری باشیم مثل اینکه
ولی خب نمیدونم امکانش هست یا نه
خودمم گاهی گیج میشم :D
عکس پروفایل به این مشخصی حتی نحوه نوشتن سعید هم متفاوته شما یه جور نوشتی من یه جوره دیگه حالا هر کی اشتباه میندازه نیاز به چکاپ داره با اون یکی سعید هماهنگ کنه بیاد دفترمون :D:D:D:D:D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دقیق ازشون بپرسید ایمیل از چه طریق ارسال میشه
مثلا از طریق smtp یا از طریق php
اگر از سمت smtp هست، میتونی تو قسمت مدیریت اکانت های ایمیل در کنترل پنل، تعداد روزانه براش ست کنید تا نتونه بیشتر ازون بفرسته

اگر از سمت php هست، این تکه کرد رو بزارید توی wp-config.php تا موقتا ارسال ایمیل رو غیرفعال کنه تا بتونید مشکل رو پیدا کنید:
PHP:
ini_set('disable_functions','mail');
(کد، بعد از تگ <?php قرار بگیره)

پ.ن:
- اگر ارسال ایمیل هاتون ناخواسته هست، باید فایل های هاست آنالیز بشه و کد مخرب کشف و حذف بشه. همچنین پسورد ایمیل ها و پسورد ورود به کنترل پنل رو تغییر بدید
- اگردر سایتتون نیاز به ارسال ایمیل دارید و ایمیل های ارسال شده مجاز بودن (مثلا ایمیل ثبت نام به کاربر)، بهتره از سرویس های دیگر مثل mailchimp.com استفاده کنید (سرویس smtp بهتون میده و میتونید توی وردپرس ست کنید)
برادر فک کن تو یه متغییر دو تا عدد داریم که مقدار اعشاری هم دارن و با فاصله از هم جدا شدن مثل این 17.369854789(فاصله)18.365254574685 چطوری میشه این دوعدد رو هر کدومو تو یه متغییر جدا ذخیره کرده ؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
آدمی که اینقدر بی عرضه باشه همون بهتر که سریال نبینه o_O:p
این همه سایت خوب برای دانلود سریال
سریال تو چه سبکی دوست داری؟

وب داده بهترین هاستینگ ایران :p:D
سبک کمدی . تاینی موویز رو میرفتم کامنت هارو میخوندم راحت دستم میومد چه جور سریالیه

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
سبک کمدی . تاینی موویز رو میرفتم کامنت هارو میخوندم راحت دستم میومد چه جور سریالیه
تو زمینه کمدی متاسفانه نمیتونم کمکی بهت بکنم
ولی اکشن و درام اگه خواستی میتونم بهت بگم

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
برادر فک کن تو یه متغییر دو تا عدد داریم که مقدار اعشاری هم دارن و با فاصله از هم جدا شدن مثل این 17.369854789(فاصله)18.365254574685 چطوری میشه این دوعدد رو هر کدومو تو یه متغییر جدا ذخیره کرده ؟
میتونی از تابع explode استفاده کنی و اسپیس را به عنوان کاراکتر جداکننده در نظر بگیری
PHP:
$str = '17.369854789 18.365254574685' ;
$newstr = explode(' ', $str);
$newstr1 = $newstr[0];
$newstr2 = $newstr[1];

بالا