یکیتون فداکاری کنه و نت رو ببوسه بذاره کنار و به دنیای واقعی برگرده حل میشه:general703::general703:دیگه کم گم باید به فکر تغییر نام کاربری باشیم مثل اینکه
ولی خب نمیدونم امکانش هست یا نه
خودمم گاهی گیج میشم
یکیتون فداکاری کنه و نت رو ببوسه بذاره کنار و به دنیای واقعی برگرده حل میشه:general703::general703:دیگه کم گم باید به فکر تغییر نام کاربری باشیم مثل اینکه
ولی خب نمیدونم امکانش هست یا نه
خودمم گاهی گیج میشم
سلام وقت بخیردوستان سلام.
برای برداشت از کلیک یاب حتما باید اسکن کارت ملی فرستاد؟ ( توی قسمت پروفایل هست ارسال اسکن کارت ملی!)
یا یکی جان فشانی کنه یوزر جدید بسازه :general304:یکیتون فداکاری کنه و نت رو ببوسه بذاره کنار و به دنیای واقعی برگرده حل میشه:general703::general703:
شایلین وودلیچه می خواستی سعید جون:general705::android30:
لامصب دنیای مجازی جوریه که یه مدت به شدت ازش میبری ولی باز خیلی کشش داره و نمیتونی تحمل کنییکیتون فداکاری کنه و نت رو ببوسه بذاره کنار و به دنیای واقعی برگرده حل میشه:general703::general703:
اینم یه راهشهیا یکی جان فشانی کنه یوزر جدید بسازه :general304:
همونطور که دوستمون گفتند از explode میتونی استفاده کنیبرادر فک کن تو یه متغییر دو تا عدد داریم که مقدار اعشاری هم دارن و با فاصله از هم جدا شدن مثل این 17.369854789(فاصله)18.365254574685 چطوری میشه این دوعدد رو هر کدومو تو یه متغییر جدا ذخیره کرده ؟
$re = '/(.*?) (.*)/i';
$str = '17.369854789 18.365254574685';
preg_match($re, $str, $matches, PREG_OFFSET_CAPTURE, 0);
// Print the entire match result
var_dump($matches);
:general603: چی هست؟شایلین وودلی
لامصب دنیای مجازی جوریه که یه مدت به شدت ازش میبری ولی باز خیلی کشش داره و نمیتونی تحمل کنی
اینم یه راهشه
ولی من که نمیسازم
حالا با مدیریت فروم صحبت کنیم شاید بشه اکانت رو تغییر نام داد، البته بازم من عوض نمیکنم و اون یکی بزرگوار این فداکاری رو بکنه
یه نوع گوشت خالص برای خوردن هستش:general603: چی هست؟
:android30::android30:سلام دوستان منم عضو جدید هستم. اگر سوال یا مشکل اینترنتی داشتید میتونید از این ربات بپرسید pasokhyabbot@
با اسم دختر اومدی بچه هارو اغفال کنی برو بببینمسلام دوستان منم عضو جدید هستم. اگر سوال یا مشکل اینترنتی داشتید میتونید از این ربات بپرسید pasokhyabbot@
حالا رباتش چی هست؟با اسم دختر اومدی بچه هارو اغفال کنی برو بببینم
ربات تلگرامی پاسخیاب پاسخگوی کلیه سوالات و درخواست های کامپیوتری، پزشکی ، حقوقی ، درسی و ... شما می باشد !!!!حالا رباتش چی هست؟
تایید میشهبا اسم دختر اومدی بچه هارو اغفال کنی برو بببینم
رودل نکنی دادچیه نوع گوشت خالص برای خوردن هستش
برو ببین سوالات سوسکی هم جواب میده؟!؟!حالا رباتش چی هست؟
تو کار ترجمه صفحات ویکی پدیام هستی؟یه نوع گوشت خالص برای خوردن هستش