اونایی که می خوان ربط مدیران آپارات و فیلترینگ ایران رو بدونن این مقاله رو بخونن. تو این مقاله می تونین ببینین چطوری یهویی بلاهای آسمانی سر سایت هایی مثل نت فلیکس یا همین اواخر تاینی موویز اومد
https://iranwire.com/fa/features/24082
مدرکی چیزی هم نشونتون دادن؟ مثلا اینکه آی پی سرورشون به این خاطر بلاک لیست شده باشه یا اینکه متن اون ایمیل ها رو نشونتون دادن؟
آخرین باری که از هاست های ایرانی استفاده کردم (فکر کنم سال 90 یا 91 بود) بخاطر همین ایراد زدن هاست دانلودم!!! رو ساسپند کردن! گفتم آخه شما مگه کلا سرویس های ارسال ایمیل رو برای هاست دانلود مسدود نکردین؟ میگفت سایتتون هک شده و هکره سیستم ما رو هک کرده داره باهاش ایمیل میفرسته
من همون موقع با پشتیبانی یکی از هاست های خارجی که داشتم در این مورد صحبت کردم. اونا می گفتن اگه سرویس های ایمیل(php mail و smtp و موارد دیگه) یوزر غیرفعال شده باشه محاله یه ایمیل از اون سرور ارسال بشه چه برسه به اینکه اسپم ارسال بشه! برام اسکرین شات هم نشون داد که حتی اگه سرویس های ایمیل هم باز باشن، روی سیستم عامل کلادلینوکس می تونن محدودیت بذارن هر یوزر در هر ساعت بیشتر از یه تعداد مشخص شده ایمیل نتونه بفرسته وارسال بقیه ایمیل ها رو یا کلا لغو کرد (با ثبت خطای تموم شدن سهمیه ارسال اون ساعت توی لاگ اسکریپت) و یا توی صف گذاشت که ساعت بعد ارسال بشن.
البته توضیح هم داد بعضی ها میرن تو پوشه ایمیل های سایت و می بینن یه عالم ایمیل اونجا هست و فکر می کنن دارن اسپم ارسال می کنن در حالیکه قضیه برعکسه. سی پنل به طور خودکار ایمیل هایی که به آدرس ایجاد نشده روی دامین میاد (مثلا فرض کنین یه ایمیل به آدرس [email protected] بیاد در حالیکه شما هیچ وقت همچین آدرسی رو درست نکردین) رو توی اکانتی به اسم یوزر سی پنل (که در واقع یوزر لینوکس هست) ذخیره می کنه که در صورت تمایل میشه این فرآیند رو غیرفعال کرد که ایمیل هایی که دریافت کننده معتبر ندارن پاک بشن و ذخیره نشن
بعد با اون هاسته (پارس وب سرور) صحبت کردم و معلوم شد آقا داشته تو فایل های من سرک می کشیده (حریم خصوصی = پشم!!) و چشم مبارکش خورده به این ایمیل ها و فکر کرده این ایمیل ها رو من فرستادم و یه نسخه کپی شون توی سرور ذخیره شده، در حالیکه قضیه کاملا برعکس بود و اینا ایمیل هایی بودن که برای من رسیدن و سی پنل به جای اینکه حذفشون کنه ذخیره اشون کرده.
برای اینکه مطمئن بشن قضیه شما همین هست یا نه، می تونین برین توی قسمت Email Accounts سی پنل و ببینین حجم ایمیل های Default Email Account که اسمش همون یوزر سی پنلتون هست چقدره! اگه حجمش زیاد بود یعنی این ایمیل ها رو شما ارسال نکردین بلکه برای شما ارسال کردن. می تونین هم تنظیم کنین که این ایمیل ها ذخیره نشن و همون موقع پاک بشن که حجمتون هم مصرف نشه
شما کارت اعتباری داشتین؟ چرا از هاست های ایرانی استفاده می کنین؟
درود به شما. من تجربه کاری با نت افراز دارم. وقتی بدین شکل باشه فقط سرویس ارسال ایمیل را می بندن تا کاربر بیاد پیگیری کنه. البته وقتی بستن سریع ایمیل هم میاد.
قبل از اينكه ساسپند كنند خودم چك كردم دقيقا همون اكانت ايميل كه مخصوص سي پنل هست و نميشه هم پاكش كرد بيش از 12 هزار ايميل ارسال شده بوده!!!
من چون اقامت دائم تركيه ندارم كارت اعتباري دارم كه فقط از سايتهاي ترك ميتونم خريد كنم. اين هاست هم ديگه خيلي وقت بود سايتهام روش بود گفتم مبلغشم خوبه روي همين بمونه.
برو نت افراز دیگه همچنین مشکلی پیش نمیاد. اگرم هک شدی سریع فقط سرویس ایمیلتو می بندن که بعدم راهنماییت می کنند چرا هک شدی و چه کارهایی باید برای پیشگیری بکنی و بعدشم برات باز می کنند.