• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اونایی که می خوان ربط مدیران آپارات و فیلترینگ ایران رو بدونن این مقاله رو بخونن. تو این مقاله می تونین ببینین چطوری یهویی بلاهای آسمانی سر سایت هایی مثل نت فلیکس یا همین اواخر تاینی موویز اومد
https://iranwire.com/fa/features/24082

مدرکی چیزی هم نشونتون دادن؟ مثلا اینکه آی پی سرورشون به این خاطر بلاک لیست شده باشه یا اینکه متن اون ایمیل ها رو نشونتون دادن؟

آخرین باری که از هاست های ایرانی استفاده کردم (فکر کنم سال 90 یا 91 بود) بخاطر همین ایراد زدن هاست دانلودم!!! رو ساسپند کردن! گفتم آخه شما مگه کلا سرویس های ارسال ایمیل رو برای هاست دانلود مسدود نکردین؟ میگفت سایتتون هک شده و هکره سیستم ما رو هک کرده داره باهاش ایمیل میفرسته
من همون موقع با پشتیبانی یکی از هاست های خارجی که داشتم در این مورد صحبت کردم. اونا می گفتن اگه سرویس های ایمیل(php mail و smtp و موارد دیگه) یوزر غیرفعال شده باشه محاله یه ایمیل از اون سرور ارسال بشه چه برسه به اینکه اسپم ارسال بشه! برام اسکرین شات هم نشون داد که حتی اگه سرویس های ایمیل هم باز باشن، روی سیستم عامل کلادلینوکس می تونن محدودیت بذارن هر یوزر در هر ساعت بیشتر از یه تعداد مشخص شده ایمیل نتونه بفرسته وارسال بقیه ایمیل ها رو یا کلا لغو کرد (با ثبت خطای تموم شدن سهمیه ارسال اون ساعت توی لاگ اسکریپت) و یا توی صف گذاشت که ساعت بعد ارسال بشن.
البته توضیح هم داد بعضی ها میرن تو پوشه ایمیل های سایت و می بینن یه عالم ایمیل اونجا هست و فکر می کنن دارن اسپم ارسال می کنن در حالیکه قضیه برعکسه. سی پنل به طور خودکار ایمیل هایی که به آدرس ایجاد نشده روی دامین میاد (مثلا فرض کنین یه ایمیل به آدرس [email protected] بیاد در حالیکه شما هیچ وقت همچین آدرسی رو درست نکردین) رو توی اکانتی به اسم یوزر سی پنل (که در واقع یوزر لینوکس هست) ذخیره می کنه که در صورت تمایل میشه این فرآیند رو غیرفعال کرد که ایمیل هایی که دریافت کننده معتبر ندارن پاک بشن و ذخیره نشن
بعد با اون هاسته (پارس وب سرور) صحبت کردم و معلوم شد آقا داشته تو فایل های من سرک می کشیده (حریم خصوصی = پشم!!) و چشم مبارکش خورده به این ایمیل ها و فکر کرده این ایمیل ها رو من فرستادم و یه نسخه کپی شون توی سرور ذخیره شده، در حالیکه قضیه کاملا برعکس بود و اینا ایمیل هایی بودن که برای من رسیدن و سی پنل به جای اینکه حذفشون کنه ذخیره اشون کرده.

برای اینکه مطمئن بشن قضیه شما همین هست یا نه، می تونین برین توی قسمت Email Accounts سی پنل و ببینین حجم ایمیل های Default Email Account که اسمش همون یوزر سی پنلتون هست چقدره! اگه حجمش زیاد بود یعنی این ایمیل ها رو شما ارسال نکردین بلکه برای شما ارسال کردن. می تونین هم تنظیم کنین که این ایمیل ها ذخیره نشن و همون موقع پاک بشن که حجمتون هم مصرف نشه

شما کارت اعتباری داشتین؟ چرا از هاست های ایرانی استفاده می کنین؟

درود به شما. من تجربه کاری با نت افراز دارم. وقتی بدین شکل باشه فقط سرویس ارسال ایمیل را می بندن تا کاربر بیاد پیگیری کنه. البته وقتی بستن سریع ایمیل هم میاد.

قبل از اينكه ساسپند كنند خودم چك كردم دقيقا همون اكانت ايميل كه مخصوص سي پنل هست و نميشه هم پاكش كرد بيش از 12 هزار ايميل ارسال شده بوده!!!
من چون اقامت دائم تركيه ندارم كارت اعتباري دارم كه فقط از سايتهاي ترك ميتونم خريد كنم. اين هاست هم ديگه خيلي وقت بود سايتهام روش بود گفتم مبلغشم خوبه روي همين بمونه.

برو نت افراز دیگه همچنین مشکلی پیش نمیاد. اگرم هک شدی سریع فقط سرویس ایمیلتو می بندن که بعدم راهنماییت می کنند چرا هک شدی و چه کارهایی باید برای پیشگیری بکنی و بعدشم برات باز می کنند.

• Like
Reactions: ap3

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دیجیکالا چرا بسته هست؟
:|

من الان دو روزه دارم میرم..میگه یلدا :|

این همه ضرر میدن ک
چرا بستس

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
کسی برای سوال ما پیشنهادی نداره ؟

سلام
دوست عزیز برای دانلود فایل از یه سایت دیگه روی هاست خودتون نیازی به این سرور مجازی نیستا، میتونید بوسیله لیچر خیلی ساده از منابع هاستتون استفاده کنید و فایلهای حجیم رو در عرض چند ثانیه مستقیما به هاستتون دانلود کنید
توی اینترنت جستجو کنید حتما به نتیجه میرسید

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
طبق شنیده ه دیروز تهران بود:general705:
@EmpireWorld شمام این بیزنیس پلن رو یه بار دعوت کنین شهرتون اینقد بچه ی خوبیه:D
اینجا شهر خداست هیچوقت زلزله نمیاد :D
اتفاقا همین جمعه پیش بود که یه عده نماز باران هم خوندن :) (البته فکر کنم اشتباه خوندن چون هوا گرم تر شده o_O)

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اینجا شهر خداست هیچوقت زلزله نمیاد :D
اتفاقا همین جمعه پیش بود که یه عده نماز باران هم خوندن :) (البته فکر کنم اشتباه خوندن چون هوا گرم تر شده o_O)
همیشه قبل بارون هوا گرم میشه:general601:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
o_O اینطور که پیداست تو شهر شما هم خوندن و خودت هم شرکت کردی o_O
من اصلا نمیدونم چی هست و چطوری خونده میشه :general509:
من طبق چیزی که دیدم گفتم هیچ ربطیم به خوندن نماز نداره:android30:
اینجا هروقت قراره بارون بیاد چند روز قبلش هوا گرم میشه اصفهانو نمیدونم :D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام
دوست عزیز برای دانلود فایل از یه سایت دیگه روی هاست خودتون نیازی به این سرور مجازی نیستا، میتونید بوسیله لیچر خیلی ساده از منابع هاستتون استفاده کنید و فایلهای حجیم رو در عرض چند ثانیه مستقیما به هاستتون دانلود کنید
توی اینترنت جستجو کنید حتما به نتیجه میرسید
استفاده از لچیر رو میدونم , منتها من برای آپلود در یوتیوب میخوام که لیچر کابردی نداره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
ما یک شکری خوردیم و دو سال پیش در طلاهاست یه دامنه کام ثبت کردیم.
از اون موقع هر روز از طلا هاست ایمیل اسپم میاد که آقا بیا تمدید.آقا ریلسر کلاب فلانه..ما فلان رجیستر داریم و...

این حجم اسپم از یک هاستینگ بعید می باشد.....

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ما یک شکری خوردیم و دو سال پیش در طلاهاست یه دامنه کام ثبت کردیم.
از اون موقع هر روز از طلا هاست ایمیل اسپم میاد که آقا بیا تمدید.آقا ریلسر کلاب فلانه..ما فلان رجیستر داریم و...

این حجم اسپم از یک هاستینگ بعید می باشد.....
قوانینش مثل کره شمالیه الان شما نمیتونی ایمیل خودتو تو دامنه بدی ایمیل طلاها هاست ثبت میشه یا مثل هر وقت دلش بخواد میگه کپی کارت ملی بده .

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
قوانینش مثل کره شمالیه الان شما نمیتونی ایمیل خودتو تو دامنه بدی ایمیل طلاها هاست ثبت میشه یا مثل هر وقت دلش بخواد میگه کپی کارت ملی بده .
اصلا با اوناش کار ندارم.
واسه کارت ملی هم که دیگه شورشو در آوردن. مثلا فرض کن یه شبکه بی در و پیکر و بی نظمی مثل کلیک یاب هم میخواد. یا میهن وب هاست و...
دامنه ای که 500 جا ثبت کردیم که مالکش ما هستیم..کلی تعهد و استعلام دادیم و ... دیگه چه نیازی به اسکن کارت ملی یه شرکت خصوصی هست؟ الان اون شرکت خصوصی بیاد از اسکن من جای دیگه سو استفاده کنه تکلیف چیه؟
sd.png
-------------------------
من با اون ایمیل های که میفرسته کار دارم.
آقا یکی ایمیل اطلاع رسانی..نه دوتا..اصلا 10 تا
دیگه قرار نیست هفته ای چند تا ایمیل بفرستی که بیا تمدید کن.
اینجوری به شعور و اعتبار خودت توهین میکنی که واسه چندرغاز پول تمدید خودتو داری جرررر میدی
d.png
یا اس ام اس های تبلیغاتی..
اس ام اس های ارزش افزوده لغو میکنی..خودش ثبت نام میکنه
تبلیغاتی هارو لغو میکنی باز فعال میشه
بعد میبینی با خط شخصی اس ام اس تبلیغاتی میفرستن
photo_2017-12-21_13-56-33.jpg

----------------------
ببخشیدا ولی من لیدم تو احترام به حریم خصوصی کاربران:general502:

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
اصلا با اوناش کار ندارم.
واسه کارت ملی هم که دیگه شورشو در آوردن. مثلا فرض کن یه شبکه بی در و پیکر و بی نظمی مثل کلیک یاب هم میخواد. یا میهن وب هاست و...
دامنه ای که 500 جا ثبت کردیم که مالکش ما هستیم..کلی تعهد و استعلام دادیم و ... دیگه چه نیازی به اسکن کارت ملی یه شرکت خصوصی هست؟ الان اون شرکت خصوصی بیاد از اسکن من جای دیگه سو استفاده کنه تکلیف چیه؟
مشاهده پیوست 1048092
اینجوری به شعور و اعتبار خودت توهین میکنی که واسه چندرغاز پول تمدید خودتو داری جرررر میدی
مشاهده پیوست 1048091
مشاهده پیوست 1048072

----------------------

نظرت چیه سایت های پاپ اپ هم یه کارت ملی بگیرن ؟ :D:general208:

اگر وب مستر ها با هم متحد بودند هیچ کس نمیتونست بهشون زور بگه

جهت جلوگیری از سو استفاده دوتا راه هست :

1- آدرس سایتی که درخواست کرده را به صورت واتر مارک بزن روی عکس خودت که قابل ویرایش نباشه و نتونند سو استفاده کنند

2- مشخصات یکی از اعضای درجه یک خانواده که توی نت فعال نیست را مختص کسب درامد بزار ( مثل پدر برادر خواهر و ...) . اطلاعات حساب بانکی مثل رمز کارت اینترنت بانک و ... را هم بگیرید و کامل از مشخصات دیگه ای برای کسب درامد استفاده کنید که کارت ملی اصلی دست هر فرد بی سر و پایی نیافته

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اگر وب مستر ها با هم متحد بودند هیچ کس نمیتونست بهشون زور بگه
منم همین نظر رو دارم..
فقط کافیه 1 هفته از کد های اینا استفاده نشه.خودشون میان منت کشی
--------------
یکی از سایت بزرگ تبلیغاتی
cms ش طوری طراحی شده که میتونن تعیین کنن چند درصد کلیک بشماره.
بعدش سقف کلیک داره، تعیین میکنن سایتت روزی 150 تا کلیک بخوره. دیگه از اون بیشتر هرچی بخوره نمیشماره

روزای اولی که میری کد رو میذاری..سقف کلیک ها رو میبرن بالا..چند روز ک دیدی خوبه..کم کم هی تعداد کلیک هارو کم میکنن ک متوجه نشی/ جوری که وبمستر خودش هم باورش میشه که سایتش کلیک خور نیس:D

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اصلا با اوناش کار ندارم.
مشاهده پیوست 1048092
مشاهده پیوست 1048091
مشاهده پیوست 1048072

----------------------
من فرم بانک ملی هم اطلاعات الکی وارد می کنم شما کارت ملی میفرستی؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
وقتی 800 تومن پولت دستشون باشه
بگن تا ندی نمیریزم..چیکار میخوایی کنی؟
800 :confused:
ولی 15 بود یه جا نفرستادم بن کردن :D
یه بار این حسابای جهان پی بود چی بود گفت کارت ملی بفرست کارت ملی یه داف رو فتوشاپ کردم بعدش پیامکاشون برام زیاد شد :p

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
business plan@
جدیدا تهران نرفتی؟

زلزله اومده:eek::general410:
زلزله 8 ریشتری فرداشب روی دیتا سنتر پی تی پیش بینی مینومایم دی
فعلا که سایت خودم زلزله اومده, یه شبه اینطوری شده! یوآست به دلخواه خودش لینک سایت مپ را عوض کرده همه چی هم افت کرده! چرا اینکارو کرده؟؟؟!
Untitled.png
-----------------------
چه بلایی سر بیتکوین آمده؟ اصلا نمیفهمم چی شد؟!

Last edited:
بالا