من اتفاقا سایه همجنس خودمو با تیر میزنمبعد بگو همنجسگرا نیستم
--
حالا دوس داشتی بیا تلگرام سکرت چت یه سایت 200k دارم فقط 2 گیگ رم مصرف میکنه . آدرسشو بهت بدم:general606::general605::general605:
من اتفاقا سایه همجنس خودمو با تیر میزنمبعد بگو همنجسگرا نیستم
:general609:من اتفاقا سایه همجنس خودمو با تیر میزنم
--
حالا دوس داشتی بیا تلگرام سکرت چت یه سایت 200k دارم فقط 2 گیگ رم مصرف میکنه . آدرسشو بهت بدم:general606::general605::general605:
تو این زمونه آدم باید شک کنه به این چیزا دیگهازطرف یه سایت به یکی از اقوام زنگ زدن گفتن یه گوشی samsung galaxy a7 میاد در خونه تون 70 تومن هزینه ی پست هست
حالا بسته اومده در خونه و اینام 70 تومن دادن
بعد بسته رو باز کردن دیدن توش یه پاوربانک ( یه چیزی شبیه پاوربانک که روش هم نوشته پاوربانک = ولی هیچ عملکردی نداره مثل اینکه خخخ) بوده.
توش یه بن خرید گوشی بوده که نوشته برید تو این سایت و بن خرید رو بزنید و 800 تومن تخفیف بگیرید و یک گوشی بخرید.
کدوم شرکت ؟؟؟خوشم میاد که اینترنت غیر حجمی خریدم سرعت 4 مگابیت با 320 گیگ حجم
توی 6 روز حدود 50 گیگ مصرف شده:general707: در صورتی که من نه دانلود کردم نه چیز دیگه
اکثرش هم تلگرام بودم
قدیما که غیر حجمی بود ماهی 30 گیگ مصرف میشد:general707::general706::general310:
یعنی 40 تا دیگه مصرف کنم..ترافیک بین الملل تمومه :|
------
پ.ن:
اگه غیر حجمیه. چرا حجم داره. اگه حجم داره چرا داخل و خارجه. اگه داخل و خارجه چرا چوبله مصرف میشه
hiwebکدوم شرکت ؟؟؟
زود تموم نشد هر روزش اندازه دو سال گذشت، ولی خوش قدم بودم رفتم کرمانشاه 7 ریشتر زلزله شد اومدم کرمان سه تا 6 ریشتر و چند تا 5 ریشتر زلزله اومد، تهران بیام برج میلاد سر و ته میشه این 5 ریشتر هم بلیتشو لغو کردم زلزله خفیف اومد مگرنه با خاک یکسان میشد@Business plan
آموزشيت تموم شد؟ چقدر زود تموم شد؟!!!
من که هنوز شش ماهی از قرار داد قبلیم دارم ازش )))hiweb
کرمون خدمت می کنی ؟زود تموم نشد هر روزش اندازه دو سال گذشت، ولی خوش قدم بودم رفتم کرمانشاه 7 ریشتر زلزله شد اومدم کرمان سه تا 6 ریشتر و چند تا 5 ریشتر زلزله اومد، تهران بیام برج میلاد سر و ته میشه این 5 ریشتر هم بلیتشو لغو کردم زلزله خفیف اومد مگرنه با خاک یکسان میشد
فرقی نداره همه جا مثل همه، اینکه میگن اینجا بده اونجا خوبه همش دروغه, 05 باشی باید تونل بزنی فرار کنی:general405:کرمون خدمت می کنی ؟
کجا؟
خود سربازيتو افتادي تهران؟زود تموم نشد هر روزش اندازه دو سال گذشت، ولی خوش قدم بودم رفتم کرمانشاه 7 ریشتر زلزله شد اومدم کرمان سه تا 6 ریشتر و چند تا 5 ریشتر زلزله اومد، تهران بیام برج میلاد سر و ته میشه این 5 ریشتر هم بلیتشو لغو کردم زلزله خفیف اومد مگرنه با خاک یکسان میشد
خودم کرمونیمفرقی نداره همه جا مثل همه، اینکه میگن اینجا بده اونجا خوبه همش دروغه, 05 باشی باید تونل بزنی فرار کنی:general405:
کنار خانه سالمندان تیپ 38خودم کرمونیم
خواستم همینطوری بدونم کجایی
وگرنه از 05 خبر دارم از **** و نیرو هواییشم خبر دارم
شهر خودمخود سربازيتو افتادي تهران؟
اوكي هر موقع سربازيت تموم شد پاسپورت گرفتي بگو يه كار خوب برات پيدا ميكنم.کنار خانه سالمندان تیپ 38
شهر خودم
دیگه فشفشه واسه حجمی نمیدنمن که هنوز شش ماهی از قرار داد قبلیم دارم ازش )))
میشه برای من ماشین بخری؟اوكي هر موقع سربازيت تموم شد پاسپورت گرفتي بگو يه كار خوب برات پيدا ميكنم.
ازمیر ترکیه کجا اینجا کجا؟! همه ماشین با معافی تحصیلی میخرنمیشه برای من ماشین بخری؟
:general703::general704:میشه برای من ماشین بخری؟
بيا اينجا ماشين خيلي ارزونه.میشه برای من ماشین بخری؟