فک کنم اونی که خودت داری هم خوب باشه برام.@rezatak6 ماشین چی دوس داری؟
———-
حالا ماشینو ول کن
یه چت روم هست مال گلستان، اونجا داغه زیاده شاید ماشین هم داشته باشن
اکثرا هم مال اطراف شما هستن
———-
من چند مدل گواهینامه رانندگی دارم چند تا مدرک فنی حرفه ای دارم... از لحاظ کاغذ بازی هیچ تاثیری نداره . الان به من بجای لیسانس، درجه فوق دیپلم دادن! هیچ کاری هم نمیشه کرد پس الکی به کاغذ پاره ها دل نبنداگه ماشین داشته باشم تو سربازی تاثیر مثبت داره؟
--------فک کنم اونی که خودت داری هم خوب باشه برام.
———-
تو گروه های تلگرام هرجا گروهی برای گلستان باشه بندرترکمنی ها ریختن توش
.
.
.
پ ن: اگه ماشین داشته باشم تو سربازی تاثیر مثبت داره؟
چه مشکل فقط دستور بره بهشون ممکنه کل سرورتو دلت کننگرفتن سرور دانلود از ایران برای افراد مشکل ایجاد نمیکنه ؟
مثلا من دیدم هستی دانلود و امثال اون فیلتر میشن ولی از سرور دانلود ایران استفاده میکنند
حدس میزنی یا قبلا سابقه داشته ؟چه مشکل فقط دستور بره بهشون ممکنه کل سرورتو دلت کنن
سلام داداش من میخوام یه متنی رو سلکت کنم و حذف کنم مثلا از کجا شروع بشه و تا کجا رو خودم بدم بعد بین این دوتا هر چی بود حذف شه مثلا کدای زیادی تست کردم اکثرا کاراکتر ساپورت نمیکردن کد زیرو ببین رو html میخوام انجام بدمسلام ممکنه توی بروزرسانی ها به مشکل خورده باشه
$str = preg_replace('/' . preg_quote('[Starting String]') .
'.*?' .
preg_quote('[Ending String]') . '/', '', $str);
حدس زدن نداره که معلومه هاستینگ اگه نامه بدن مسدود میکنه کل اطلاعاتو اجازه دسترسیم نمیده حتی بهت اینم به شانس خودت بستگی داره . قبلا بیشتر بود این الان کمتر این کارو میکنن همه سایتای فیلم مطرح رو سرور ایرانن ، سرور خارج الان وضعیت سرعتش خوب نیستحدس میزنی یا قبلا سابقه داشته ؟
یعنی اخطار هم نمیدن ادم منتقل کنه ؟
سلام وقت بخیرسلام داداش من میخوام یه متنی رو سلکت کنم و حذف کنم مثلا از کجا شروع بشه و تا کجا رو خودم بدم بعد بین این دوتا هر چی بود حذف شه مثلا کدای زیادی تست کردم اکثرا کاراکتر ساپورت نمیکردن کد زیرو ببین رو html میخوام انجام بدم
PHP:$str = preg_replace('/' . preg_quote('[Starting String]') . '.*?' . preg_quote('[Ending String]') . '/', '', $str);
$str = '<!DOCTYPE html>
<title>بحث و گفتگو بین وبمسترها | Page 8596 | انجمنهای پرشین تولز</title>
</html>';
$str_begin = '<title>';
$str_end = '</title>';
$count_begin = mb_strlen($str_begin ,'UTF-8') ;
$begin = strpos($str , $str_begin) ;
$end = strpos($str , $str_end ) ;
$cut = $end - $begin;
$str = substr_replace($str , '' , $begin + $count_begin , $cut - $count_begin );
echo $str;
تو حلقه بود کارمو را انداخت مرسی نمیدونم هر چی کد تو سطح نت بود خوندمو پیاده کردم ولی هیچکدوم کاراکتر نمیشناخت :general601:</html>';
تو این سه هفته خیلیا تخم مرغ نخور چیز دیگه برای خوردن ندارن!!!گفتم یکم جو انجمن عوض شه این متنو از تلگرام کپی کردم :general304::
کمپینگ نخریدن تخم مرغ از امروز تا سه هفته برای برگشتن به قیمت قبل یا حتی کمتر از قبل
این دیگه ماشین نیست که وام بدن تا مردم بخرند یا با مرغها صحبت کنند که تخم نکنند تا گرونتر بشه اونقدر نخرید تا نتونند انبار کنند ازاون طرف هم مرغها تخم میزارند وتخم مرغها خراب میشند ومجبور میشند تا قیمت رو کاهش بدن
لطفا تو تمام گروه ها کپی کنید تا قدرت دنیای مجازی رو همه درک کنند
خواهش میکنمتو حلقه بود کارمو را انداخت مرسی نمیدونم هر چی کد تو سطح نت بود خوندمو پیاده کردم ولی هیچکدوم کاراکتر نمیشناخت :general601: