پراید چنده اونجا؟بيا اينجا ماشين خيلي ارزونه.
نسبت به ايران از نصف هم كمتر هست.
مثلا رنو كپچر توي ايران 110 تا 120 هست اما اينجا بين 50 تا 60 ميليون هست.
-------------
راستی 206 هنوز اونجا فروش صفر داره؟
بیام یدونه RC بخرم
پراید چنده اونجا؟بيا اينجا ماشين خيلي ارزونه.
نسبت به ايران از نصف هم كمتر هست.
مثلا رنو كپچر توي ايران 110 تا 120 هست اما اينجا بين 50 تا 60 ميليون هست.
پراید اینجا بیاری باید یه پولی هم بزاری روش تا اوراقچیها بیان ببرن!پراید چنده اونجا؟
-------------
راستی 206 هنوز اونجا فروش صفر داره؟
بیام یدونه RC بخرم
جدیدا مشکل قطع و وصلی لحظه نداری؟hiweb
قطع و وصلی نه/ 4 مگ گرفتم نویز اومده پایین اینطور ک میگن :|جدیدا مشکل قطع و وصلی لحظه نداری؟
یا مشکل در باز کردن فیلم یا عکس تو اینستاگرام؟ (واسه یه کلیپ عادی، 10 بار لگ میزنه! )
توی تلگرام هم وضعیت دانلود خیلی خرابه
جدیدا های وب خیلی خراب شده. تو فکر تخلیه ام
های وب بخاطر فشفشه هاش خوب بود. الان که فشفشه نداره و اینترنت توی همه isp ها یک قیمته، بنظرم ارزش موندن نداره
شاتل همین طرح های فعلی های وب رو با کیفیت بهتر و حجم بیشتر میده. خیلی بصرفه تره
خط منو بخاطر نویز روی 8 مگ بستنقطع و وصلی نه/ 4 مگ گرفتم نویز اومده پایین اینطور ک میگن :|
اینستاگرام خیلی کند باز میشه روی ویدیو ها هم لگ میزنه و میگن بخاطر فیلیتیرینگ هوشمنده
تلگرام از روز ازل خراب بود.
جدیدا های وب خیلی زیاد میندازه
ولی های وب از همه بیشتر حجم میدهخط منو بخاطر نویز روی 8 مگ بستن
این مشکلات جدیدا ایجاد شده. مقادیر نویز هم تغییر ای در چند وقت اخیر نداشته. یعنی کاملا مشخصه مشکل از های وب هست
چند وقت پیش اعلام کردند که چون اینستاگرام تحت https شده، فیلترینگ هوشمند دیگه کار نمیکنه! فکر نکنم از فیلترینگ هوشمند باشه
الان یکی از دوستان از شاتل سرویس گرفته با همین سرعت 8 مگ، ولی هیچ مشکلی نداره و کاملا راضی هست
حجم داخلی رو بیشتر میده ک عملا الکی هست!ولی های وب از همه بیشتر حجم میده
شهر مارو پوشش نداره شاتل (حجم داخلی رو بیشتر میده ک عملا الکی هست!
الان های وب بسته 8 مگ ماهی 520 گیگ رو میده 50ت
ازین 520 گیگ، 1/4 اش یعنی 130 گیگ بین الملل هست
شاتل بسته 8 مگ ماهی 350 گیگ رو میده 50ت
ازین 350 گیگ، 1/2 اش یعنی 175 گیگ بین الملل هست!
دقیقا همون قیمت مونتها با اختلاف 35 گیگ
تازه شاتل طرح شبانه رایگان و طرح استفاده رایگان از شاتل لند رو با قیمت پایین میده که خیلی بصرفه هست (شاتل لند تقریبا هر چیزی که فکرشو بکنی برای دانلود داره و البته خیلی هم بروز هست)
حتی اگه اون طرح شاتل لند رو نخری، در حالت عادی نصف قیمت و با ترافیک ملی حساب میکنه برات
ضمن اینکه توی میزان رضایت و کیفیت که سالیانه از سمت دستگاه های زیربط ارائه میشه، شاتل معمولا مقام دوم رو داره. ولی های وب 4 یا 5
در کل من هر جور حساب کردم، در حال حاضر شاتل بصرفه تر و با کیفیت تره
شاتل زیاد خوشم نمیاد ازشون ولی خب شهزمون هم پوشش ندارهحجم داخلی رو بیشتر میده ک عملا الکی هست!
الان های وب بسته 8 مگ ماهی 520 گیگ رو میده 50ت
ازین 520 گیگ، 1/4 اش یعنی 130 گیگ بین الملل هست
شاتل بسته 8 مگ ماهی 350 گیگ رو میده 50ت
ازین 350 گیگ، 1/2 اش یعنی 175 گیگ بین الملل هست!
دقیقا همون قیمت مونتها با اختلاف 35 گیگ
تازه شاتل طرح شبانه رایگان و طرح استفاده رایگان از شاتل لند رو با قیمت پایین میده که خیلی بصرفه هست (شاتل لند تقریبا هر چیزی که فکرشو بکنی برای دانلود داره و البته خیلی هم بروز هست)
حتی اگه اون طرح شاتل لند رو نخری، در حالت عادی نصف قیمت و با ترافیک ملی حساب میکنه برات
ضمن اینکه توی میزان رضایت و کیفیت که سالیانه از سمت دستگاه های زیربط ارائه میشه، شاتل معمولا مقام دوم رو داره. ولی های وب 4 یا 5
در کل من هر جور حساب کردم، در حال حاضر شاتل بصرفه تر و با کیفیت تره
خیلی پول بیشتر از این به جیب میزنه، اشتراک SMSمن جای مرکز لرزه نگاری ایران بود..
اول یه سرور اختصاصی قوی تر میگرفتم..
بعد یه پاپ اپ هم میذاشتم توش
من هی میگم کسی توجه نمی کنه تو ظاهرا درآمدت اینقد بالاست که میخوان شکایت کنن ازت،کلیکهای غیر واقعی شما پس از دو ایمیل و اخطار قبلی نیز ادامه داشته و سیستم ضد تقلب ما، درصد قابل توجهی از کلیکهای شما را غیر واقعی تشخیص داده است.
اینتورک با توجه به قوانین مربوط به نمایشدهندگان و تاثیر گذاری کلیکهای غیرواقعی روی کیفیت شبکه، درآمد حاصلهی شما از طریق کلیکهای غیر واقعی را کسر خواهد کرد.
همچنین با توجه به تاثیر گذاری کلیکهای غیر واقعی روی کیفیت شبکه و قوانین جرایم رایانهای (توضیح پلیس فتا در اینجا و فصل سوم، ماده ۱۳ قانون جرایم رایانهای)، اینتورک این حق را برای خود محفوط میداند تا در صورت صلاحدید این مورد را از طریق مراجع قضایی پیگیری کند.
---------------
لازم به ذکره که کلا روزی 10 تا کلیک هم سایت نداره، از اون طرف کلا 8 تاش رو غیرقابل قبول تلقی میکنه، باز از یه طرف دیگه میخواد برای همین دو دونه کلیک بره پلیس فتا شکایت کنه
خدایا بی زحمت ما را گاو کن، گاو
والا اگر منظورش اینه که خودم روی تبلیغات سایت کلیک نکنم که خب کاملا در اشتباه هستش اونم به دو دلیلمن هی میگم کسی توجه نمی کنه تو ظاهرا درآمدت اینقد بالاست که میخوان شکایت کنن ازت،
برام ماشین میخری؟
ببین اینکه میایم اینجا میگیم خیلی خوبه باعث میشه بقیه اطلاعاتی درباره این کسب و کارهای اینترنتی بدست بیارن ولی اینکه خودمونم درس نگیریم خیلی بده الان نه از همکاری در فروش، نه پاپ آپ نه سایت کیلکی مثل Anetwork ایرانی نمیشه به درآمد خوبی که حق یه وبمستره رسید.والا اگر منظورش اینه که خودم روی تبلیغات سایت کلیک نکنم که خب کاملا در اشتباه هستش اونم به دو دلیل
1- اولا من هم ممکنه به تبلیغات توجه داشته باشم و اون وقتی تبلیغات رو بهم نشون میده حق نداره بگه روی تبلیغات کلیک نکن
2- دوما وقتی من کلیک میکنم و اون نمیخواد دفعات بعدی روی تبلیغات کلیک کنم، پس چرا اصلا برای بارهای بعدی تبلیغات رو بهم نمایش میده؟
لا اله الا الله
ما که بخیل نیستیم ولی خب روزی رو خدا میرسونه و ما هم تومن به تومنش رو نوکر خدامون هستیم و شاکریم
خب، برو کار می کن نگو چیست کار، که سرمایه زندگانی ست کارببین اینکه میایم اینجا میگیم خیلی خوبه باعث میشه بقیه اطلاعاتی درباره این کسب و کارهای اینترنتی بدست بیارن ولی اینکه خودمونم درس نگیریم خیلی بده الان نه از همکاری در فروش، نه پاپ آپ نه سایت کیلکی مثل Anetwork ایرانی نمیشه به درآمد خوبی که حق یه وبمستره رسید.
من نمیگم حالا شما بیخیال شرکت های ایرانی شو (میگم ولی گوش نمی کنی که :| ) منظورم اینه که باهاشون کار کنی و فحششون بدی شکست نمیخورن یا درست نمیشن باید یه کار دیگه ای بکنی من که کلا 70 ممکنه بیشتر عمر نکنم یا شایدم فردا بمیرم ولی میدونم که تا فردا یا 70 سال دیگه اینا درست نمیشن پس راهم رو کشیدم و دنبال اینم که کسی برام ماشین بخره.