من خيلي وقت ديگه با كليكي كار نميكنم.سیستم کلیکی خوب الان چی هست؟
اما آخرينها كه كار كردم بد نبود يكيش كليكس بود كه اوايلش عالي بود و بعد اونهم نابود شد و بعدش ادپالس بود كه اونو نميدونم هنوز خوب هست يا نابود شده!
من خيلي وقت ديگه با كليكي كار نميكنم.سیستم کلیکی خوب الان چی هست؟
جالب اینجاست از هر دو طرف میکنه هم نمایش دهنده هم تبلیغ دهنده برای یارو که تبلیغ میده همشو میشموره یکمم اضافی از این ور برای نمایش دهنده 20 درصدم شاید زیاده که بشموره .یه مطلبی که خیلی جالبه در مورد anetwork اینه که یه سری کلیک ها رو در طول روز میزنه غیرقابل قبول و شمارش نمیکنه
و دوباره آخر هر روز موقع حسابرسی و ... یه سری کلیک دیگه رو میزنه غیرقابل قبول و شناسایی شده توسط سیستم ضد تخلف
یعنی عملا نصف بیشتر کلیک ها با اینکه کلیک میشه اما شمارش نمیشه
یعنی الان با هیچ سیستم تبلیغاتی کار نمی کنی؟من خيلي وقت ديگه با كليكي كار نميكنم.
صباویژنسیستم کلیکی خوب الان چی هست؟
مستقیم اگه بخوره میگیریم و اگه نه حاضرم خالی بزارم بمونه و با کلیکی کار نمیکنم.یعنی الان با هیچ سیستم تبلیغاتی کار نمی کنی؟
تبلیغات مستقیم میگیری؟
یکی نیست بگه خب مگه سیستم تون همون موقع که داره میشماره نمیتونه کلیک های غیر قابل قبول رو بشماره؟جالب اینجاست از هر دو طرف میکنه هم نمایش دهنده هم تبلیغ دهنده برای یارو که تبلیغ میده همشو میشموره یکمم اضافی از این ور برای نمایش دهنده 20 درصدم شاید زیاده که بشموره .
پیشنهاد میکنم همه هویج بخورن برای بینایی خوبهیکی نیست بگه خب مگه سیستم تون همون موقع که داره میشماره نمیتونه کلیک های غیر قابل قبول رو بشماره؟
خب پس چطوری میشه که دوباره آخر شب هم دوباره از صافی رد میکنه؟
مملکت بی در و پیکر همین میشه
-----------------------
رفتم از طرف شکایت کردم که سایت اسپم میاد مطالب منو برمیداره و ...
ابلاغ اومده که شکایتت رد شده چون مطالب رایگان بوده حق شکایت نداری
پستت رو ویرایش کن :دیپیشنهاد میکنم پستتو ویرایش کن الان دو نفر میان میخونن
درودافزونه شمارش گر کلمات نوشته چیزی هست ؟
یکی هست به نام
https://wordpress.org/plugins/word-stats/
ولی نمیدونم به درد بخوره یا نه
درود
خود افزونه سئو یواست تعداد کلمات مناسب برای مطالب را ارائه میده
خود نوشته ی تازه ی وردپرس میزنه دیگهنه برای نویسنده میخواستم
کلمه ای باهاشون تسویه میشه میخواستم ببینم مثلا یه مقاله مینویسه چند کلمه میشه
راحتتر از یوئست باشه
چون یه عده چیزمال میرن گزارش میدن و میگن این طرف داره از وبلاگ استفاده ی تبلیغاتی میکنهدوستان وبلاگ فروش, چرا آدرس وبلاگ ثبت شده را سانسور میکنید؟!!
یه مدیرای وبلاگدهی هستن از ریپورتچی بدتر! به جای حذف میزنن وبلاگ رو مسدود میکنن نه صاحبش دیگه دسترسی داره نه اون ریپورتچیه هر دو طرف به فنا میرن :-Iچون یه عده چیزمال میرن گزارش میدن و میگن این طرف داره از وبلاگ استفاده ی تبلیغاتی میکنه
مدیر اون وبلاگدهی هم با دو تا کلیک وبلاگ رو پاک میکنه و این افراد هم بلافاصله ثبتش میکنن
درود.
دوستان هاست خوب میشه بهم معرفی کنید؟
دیگه از دست این محدودیت های نت افراز واقعا خسته شدم.
همون نت افراز بمون هاست بد ندیدی که بیای از نت افراز شکایت کنی .درود.
دوستان هاست خوب میشه بهم معرفی کنید؟
دیگه از دست این محدودیت های نت افراز واقعا خسته شدم.
هاست خوب فقط اینجاهمون نت افراز بمون هاست بد ندیدی که بیای از نت افراز شکایت کنی .