• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
چیکارت داره هاست به این خوبی و نازی :D
همون نت افراز بمون هاست بد ندیدی که بیای از نت افراز شکایت کنی .

پشتیبانیش الان تا سطح 4 رفته از دیروز تا حالا و هنوز که هنوزه خودشونم نفهمیدن چه محدودیتی قرار دادن که نمیشه با user.ini هم مقداری قرار بدی، فایل های مثلا 80 مگی توی فروم ما آپلود (پیوست) بشه.

پیشتر و توی این چندین سالی که باهاشون کار کردم، انواع و اقسام محدودیت ها رو دیدم اما این یکی رو دیگه به خاطر پروژه جدیدم نمیتونم تحمل کنم. توی این پروژه و 99 درصد مواقع فایل پیوستی زیر 500 کیلوبایت خواهد بود اما گاها تا 100 مگ هم ممکنه بره و دوست ندارم پارت بندی و ... بکنم یا به کاربرام بگند این کار رو انجام بدند چون با روح و هدف من برای پروژه ام متضاد هستش.

با وب داده صحبت کردم، گفتند که هاست دانلودشون دیتابیس هم یکی داره، اگر نت افراز نفهمه محدودیتی که گذاشتند، چی هست، احتمال 99 درصد فروم رو روی یک هاست دانلود وب داده بالا بیارم.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
شومام انگار با مدیریت وب داده همکار شدی :D لااقل برا خودت رفر میساختی مال همونو گذاشتی
بزودی و طی یک حرکت جهادی
یوزر مولتی شوما رو بر همگان آشکار خواهم ساخت:p:D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بزودی و طی یک حرکت جهادی
شوما بیا برو پی سایت چورنت باش با حرکت جهادی خودتو میبرن جایی که نباید ببرن :D

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
شوما بیا برو پی سایت چورنت باش با حرکت جهادی خودتو میبرن جایی که نباید ببرن :D
ای پسمل زودباور:D:p
من اگه سایت بوووق داشتم که الان تو سواحل اوهایو در حال لذت بردنم از زندگی بودم. نه اینکه بیام تو تاپیک چسمترای بالقوه اسپم بدم:p

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
پشتیبانیش الان تا سطح 4 رفته از دیروز تا حالا و هنوز که هنوزه خودشونم نفهمیدن چه محدودیتی قرار دادن که نمیشه با user.ini هم مقداری قرار بدی، فایل های مثلا 80 مگی توی فروم ما آپلود (پیوست) بشه.

پیشتر و توی این چندین سالی که باهاشون کار کردم، انواع و اقسام محدودیت ها رو دیدم اما این یکی رو دیگه به خاطر پروژه جدیدم نمیتونم تحمل کنم. توی این پروژه و 99 درصد مواقع فایل پیوستی زیر 500 کیلوبایت خواهد بود اما گاها تا 100 مگ هم ممکنه بره و دوست ندارم پارت بندی و ... بکنم یا به کاربرام بگند این کار رو انجام بدند چون با روح و هدف من برای پروژه ام متضاد هستش.

با وب داده صحبت کردم، گفتند که هاست دانلودشون دیتابیس هم یکی داره، اگر نت افراز نفهمه محدودیتی که گذاشتند، چی هست، احتمال 99 درصد فروم رو روی یک هاست دانلود وب داده بالا بیارم.
دو هفته پیش من 4 تا دامنه میخواستم بهشون منتقل کنم
برای هر دامنه باید کد انتقال رو تیکت میکردم o_O
بعد حالا کاری به این موضوع هم نداشته باشیم حدودا هر 12 ساعت یکبار جواب تیکت رو میدادن
اونم تیکتی که مربوط به دامنه بود، تازه با وضعیت اضطراری
هاست هاشون هم که دایرکت ادمینه، من یک لحظه هم حاضر نیستم با دایرکت ادمین کار کنم از بس که ضعیفه
حالا باز این پنل رو میشه برای هاست دانلود تحمل کرد ولی برای هاست سایت اصلا

هاست های پربازدید و حرفه ای وب داده تا 1 گیگ دیتابیس رو هم فکر کنم میتونه تحمل کنه
این موضوع رو از خودشون کامل بپرس بهت میگن

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
بعد حالا کاری به این موضوع هم نداشته باشیم حدودا هر 12 ساعت یکبار جواب تیکت رو میدادن
هاست هاشون هم که دایرکت ادمینه، من یک لحظه هم حاضر نیستم با دایرکت ادمین کار کنم از بس که ضعیفه

هاست های پربازدید و حرفه ای وب داده تا 1 گیگ دیتابیس رو هم فکر کنم میتونه تحمل کنه

احتمالا یه هاست دانلود ازشون بگیرم و فروم رو روی هاست دانلود بالا بیارم و اینطوری کاربرا هم میتونند فایل های پیوستی فروم رو بدون محدودیت سرعت و ... هم دانلود کنند (چون به جای سایت دانلود، میخوام فروم دانلود راه بندازم).

فعلا دارم با پشتیبانیشون صحبت میکنم، ببینم محدودیت چیزی قرار دادن یا نه. مار گزیده یه جورایی از ریسمون سیاه و سفید میترسه والا :D .

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ای پسمل زودباور:D:p
من اگه سایت بوووق داشتم که الان تو سواحل اوهایو در حال لذت بردنم از زندگی بودم. نه اینکه بیام تو تاپیک چسمترای بالقوه اسپم بدم:p
رد گم میکنی اینطوری بزار به حسام نواب صفوی بگم طی ارتباطاتش با اینترپل بیارنت و بهت پیشنهاد گزینه های روی میز بدن (سایز نوشابه)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
احتمالا یه هاست دانلود ازشون بگیرم و فروم رو روی هاست دانلود بالا بیارم و اینطوری کاربرا هم میتونند فایل های پیوستی فروم رو بدون محدودیت سرعت و ... هم دانلود کنند (چون به جای سایت دانلود، میخوام فروم دانلود راه بندازم).

فعلا دارم با پشتیبانیشون صحبت میکنم، ببینم محدودیت چیزی قرار دادن یا نه. مار گزیده یه جورایی از ریسمون سیاه و سفید میترسه والا :D .
وب داده هیچ محدودیتی نمیزاره فقط دان تایمش زیاده نسبت به بقیه خیلی زیاد .

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
گمراه نکنید ملت را مومنین :دی
بزودی و طی یک حرکت جهادی
فقط مواظب باش یوزرهای خودت رو اشتباها نزنی به گاج بدی :D

این تیکت ها رو یکم نمیدونم چرا این اواخر یکم دیر به دیر جواب میدن، قبلا خیلی سریع جواب میدادن
شاید دیگه کار و کاسبی خوب نیست و تعدیل نیرو کردن :general107:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوستان با تجربه
بلاگفا با ایمیل متفاوت و private tab ولی با آی پی یکسان
حال عوض کردن IP ندارم, با این وضعیت بلاگفا من رو به عنوان مولتی یوزر تشخیص میده و هر چی دارم مسدود میکنه؟؟
کسی بلد نبود؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
کسی بلد نبود؟
بلاگفا سیستمش خیلی بر اساس گزارش عمل میکنه
اینطوری هم نیست که خودشون تشخیص بدن تو مثلا 20 30 تا وبلاگ داری
یکی گزارش میده، مدیرانش بررسی میکنن و اگه درست بود کل اکانتتو پاک میکنن
بیشتر هم روی ایمیل تاکید دارن، برای همین به نظر من با هر ایمیل 5 تا وبلاگ بیشتر ثبت نکن

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بلاگفا سیستمش خیلی بر اساس گزارش عمل میکنه
اینطوری هم نیست که خودشون تشخیص بدن تو مثلا 20 30 تا وبلاگ داری
یکی گزارش میده، مدیرانش بررسی میکنن و اگه درست بود کل اکانتتو پاک میکنن
بیشتر هم روی ایمیل تاکید دارن، برای همین به نظر من با هر ایمیل 5 تا وبلاگ بیشتر ثبت نکن
اگر وبلاگ با یه آی پی ثبت کنه برای یه مدت محدود بن میشه
برای وبلاگ های ثبت شده هیچ مشکلی پیش نمیاد اما اگر همونطوری که گفتی بعد از ثبت متوجه بشن و تخلفی صورت بگیره مثل اینکه آی پی رو چک کرده و همه رو به فنا میدن

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان تجربه ای در رابطه با ایجاد شرکت و دفتر در رابطه با یک وبسایت دارید؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دوستان بعضی از سایت های تبلیغاتی معروف ایرانی متاسفانه کد ماین می زارن تو سایت تبلیغ دهنده هاشون...
https://coinhive.com/lib/coinhive.min.js
واقعا آدم می مونه چی بگه!

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
اگر وبلاگ با یه آی پی ثبت کنه برای یه مدت محدود بن میشه
حدودا برای چند مورد ثبت با آی پی یکسان بن میشه؟ من فقط کوکی و آی پی یکسان دارم تمام ایمیل ها متفاوت هستن

بالا