saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
لینک سازیاین سایت مخصوص خانماس تو اونجا چیکار میکنی؟!:general105::general210:
لینک سازیاین سایت مخصوص خانماس تو اونجا چیکار میکنی؟!:general105::general210:
موضوع سایت جدیدشهاین سایت مخصوص خانماس تو اونجا چیکار میکنی؟!:general105::general210:
این اگه قصدش لینک سازی بود میرفت مثل بقیه بی سر و صدا لینک سازی میکرداین شاتل همه چیزش خوبه ولی االن یکم گرون شده سرویسا تو طرح جدید و اینکه مثلا بخوای سرویس عوض کنی باید هزار جا درخواست بدی خود به خودم فاکتور ماه بعد تو وسط سرویس میزنه نمیتونی عوض کنی الان نگاه میکردم های وب قیمتاش خیلی خوبه احتمالا از ماه بعد برم رو های وب
در مورد فرزند آیندم با یوزر هاش تبادل نظر میکنیم:general505:این سایت مخصوص خانماس تو اونجا چیکار میکنی؟!:general105::general210:
های وب خوبیش اینه که چند وقته یوتیوب و ساند کلاد و .... بدون قند شکن باز میشه و راحت میتونی ویدیو ببینیاین اگه قصدش لینک سازی بود میرفت مثل بقیه بی سر و صدا لینک سازی میکرد
از های وب دارن میان بیرون تو میری های وب؟ حرفای @amir7310, @MOHAMMAD026_1
های وب قیمتشاش خیلی بهتر از بقیست مشکلش با اینستاگرام چیه ؟ چطور حل میشه ؟در مورد فرزند آیندم با یوزر هاش تبادل نظر میکنیم:general505:
های وب خوبیش اینه که چند وقته یوتیوب و ساند کلاد و .... بدون قند شکن باز میشه و راحت میتونی ویدیو ببینی
من مشکلاتمو حل کردم باهاشون..فقط توی اینستاگرام کندی داره همین
من با اسیاتک و شاتل و مخابرات و عصر تلکام کار کردم های وب خوبه شک نکناین اگه قصدش لینک سازی بود میرفت مثل بقیه بی سر و صدا لینک سازی میکرد
از های وب دارن میان بیرون تو میری های وب؟ حرفای @amir7310 , @MOHAMMAD026_1
کاش فیبر نوری نبودیممن با اسیاتک و شاتل و مخابرات و عصر تلکام کار کردم های وب خوبه شک نکن
یه مشت مرد بی سواد و 4 تا زن بی عقل رو که شاخ ترین وسیله الکترونیکی که تو عمرشون کار کردن فندک برقی اجاق گاز هست رو نشوندن پشتیبان.های وب قیمتشاش خیلی بهتر از بقیست مشکلش با اینستاگرام چیه ؟ چطور حل میشه ؟
ما خواهان ادغام نینی سایت با پی تی هستیم:general601::general406:
تعداد پست
استارتر: مدیر
بازدید : 46283
این که میفرمایی مشکل کل پشتیبان های ایرانیه یه خانم خوش صدا میندازن اونجا ولی پشتیبانای شاتل انقدرم خنگ نیستن !! الان دو مگ 65 گیگ شاتل با مالیلتو کوفت و زهر مار نوشتن 25 ولی 30 در میاد تقریبا در حالی که دو مگ 160 گیگ های وب اون قیمتهیه مشت مرد بی سواد و 4 تا زن بی عقل رو که شاخ ترین وسیله الکترونیکی که تو عمرشون کار کردن فندک برقی اجاق گاز هست رو نشوندن پشتیبان.
فقط بلدن دست به سر کنن.انگار یه برگه A4 جواب واسشون نوشتن..در دفعه تلفن زنگ میخوره یکی از اونا رو میگه به مشترک.
شاتل همون موقع که نت نامحدود میداد و مصرف منصفانه میزاشت و بعد از اون سرعت میشد حلزون فلج ازش بدم میومداین که میفرمایی مشکل کل پشتیبان های ایرانیه یه خانم خوش صدا میندازن اونجا ولی پشتیبانای شاتل انقدرم خنگ نیستن !! الان دو مگ 65 گیگ شاتل با مالیلتو کوفت و زهر مار نوشتن 25 ولی 30 در میاد تقریبا در حالی که دو مگ 160 گیگ های وب اون قیمته
این که میفرمایی مشکل کل پشتیبان های ایرانیه یه خانم خوش صدا میندازن اونجا ولی پشتیبانای شاتل انقدرم خنگ نیستن !! الان دو مگ 65 گیگ شاتل با مالیلتو کوفت و زهر مار نوشتن 25 ولی 30 در میاد تقریبا در حالی که دو مگ 160 گیگ های وب اون قیمته
تقسیم بر 4 نه تقسیم بر 2 شاتل واضح نوشته نصف سرویس میتونی خارج استفاده کنی160 تقسیم بر 4 کن میشه ترافیک خارج
های وب خوبه..فقط اگه مشکل لگ تو اینستاگرام برات مهم نیس.
همچنین خوش صدا هم نیستن بعضیاشون..حرف میزنی افکار میلفــــیانه میاد تو ذهنت
داداش جریان اینکه یسال نامحدود داشتم تا امروز 30 تومن میدادم هر قدر میخواستم استفاده میکردم !! محدودم نمیشدم اصلا !شاتل همون موقع که نت نامحدود میداد و مصرف منصفانه میزاشت و بعد از اون سرعت میشد حلزون فلج ازش بدم میومد
خیلی ناجوره این شرکت
والا ما یه بسته خریده بودیم یکسالهداداش جریان اینکه یسال نامحدود داشتم تا امروز 30 تومن میدادم هر قدر میخواستم استفاده میکردم !! محدودم نمیشدم اصلا !
اره این شرایط هست سقف میزاشتن بیشتر دان میکردی میبستن سرعتو رو 16 کیلوبایت ولی شهرها فرق داشت !! عجیبه ولی مثلا تو شهر ما شاتل محدود نمیکرد طرح ارت 1 که 16 گیگ حد اخرش بود دوستان 80 گیگ دانلود داشتن در ماه راحت !!! که به تاریخ پیوستوالا ما یه بسته خریده بودیم یکساله
اون موقع فکر کنم اسمش art 1 , 2 , 3 و اینا بودش
بعد 16 گیگ حجم اجازه داشتی دانلود با سرعت بالا کنی، بعد از اون سرعت فوق العاده افتضاح میشد و حتی سایت باز نمیشد و باید یکساعت منتظر می موندی مثل دایال آپ
اما سایت های داخلی رو خوب باز میکرد ( البته دیگه ما فیلم و کلیپ و .. رو میاوردیم رو سرور داخل بعد دانلود میکردیم) و خب بازم خیلی این موضوع رو مخ بود.
چرا که اون موقع من نت گرفتم این موضوع رو باهام مطرح نکرده بودن و بعدا متوجه شدم خیلی های دیگه هم همین شرایط براشون به وجود اومده بود
شاتل رو دو سال پیش تست کردم خوب بود ولی تا وقتی پول داشته باشیشاتل همون موقع که نت نامحدود میداد و مصرف منصفانه میزاشت و بعد از اون سرعت میشد حلزون فلج ازش بدم میومد
خیلی ناجوره این شرکت