خوبه دیگه پاپ اپ ها با نت داخلی حساب میشه و زودتر باز میشه و کسب درآمد بیشترمهندسین ارشد ناسا (ایرانیارو میگم) اومدن لیست 500 سایت منتخب رو بدن ورداشتن لیست 500 سایت الکسارو دادن الان 4 تا سایت پاپ اپ هست توش !!
چه ربطی به زودتر باز شدن داره داداش اونیکه میگی رو سرور ایرانی یا خارجی بودنه این 500 سایت نیم بها حساب میشن انگار از نیم بها کردن کل سرور داخل خبری نیست . ربطی به زوتر باز شدن نداره .دو تا سایت اپلود سنتر خوب میزاشتن فایلارو انتقال میدادیم دانلود میکردیمخوبه دیگه پاپ اپ ها با نت داخلی حساب میشه و زودتر باز میشه و کسب درآمد بیشتر
چیزی بهتر از این؟
isp های دیگه رو نمیدونمتقسیم بر 4 نه تقسیم بر 2 شاتل واضح نوشته نصف سرویس میتونی خارج استفاده کنی
اشتباه متوجه شدم منظورت روچه ربطی به زودتر باز شدن داره داداش اونیکه میگی رو سرور ایرانی یا خارجی بودنه این 500 سایت نیم بها حساب میشن انگار از نیم بها کردن کل سرور داخل خبری نیست . ربطی به زوتر باز شدن نداره .دو تا سایت اپلود سنتر خوب میزاشتن فایلارو انتقال میدادیم دانلود میکردیم
isp های دیگه رو نمیدونم
ولی توی های وب ترافیک بین الملل 1/4 هست.
الان من از 320 گیگ فقط 80 گیگش خارج هست
اینا دارن یه جورایی میپیچونن مشترکین رو با این FUP و مصرف خارج و .... یه جور ابهام برای کاربرا درست کردن ک نفهمنجدا :general208: اره راست میگی ولی کسی ندونه اینو گول میخوره ولی بد هم نیست با این فرض قیمتش با شاتل برابره ولی این اینترنت داخلی بیشتری میده .
اسیاتک : مصرف هر گیگ از محتوای داخل کشور ، ۱ گیگ از مقدار FUP می کاهد و مصرف هر گیگ از محتوای خارج از کشور ۲ گیگ از مقدار FUP کسر می کند.
شاتل : کاربران می توانند به اندازهی نیمی از حجم سرویس را برای ترافیک بینالملل استفاده کنند. چه آن که این عزیزان امکان استفادهی ترکیبی از ترافیک بینالملل و داخلی را نیز خواهند داشت به گونهای که حتا قادر خواهند بود همهی ترافیک سرویس را برای ترافیک داخلی مصرف کنند.
این اسیاتک پنل خیلی خوبی داره انصافا الان شاتل معوم نیست چقدر از حجمت مونده باید برای تو تقویم انتخاب کنی روزارا بیاره چقدر مصرف کردی بعد کم کنی اونم معلوم نیست چقدر داخلی حجم مصرف کردی چقدر خارجی اومدن درستش کنن زدن چشمشم کور کردناینا دارن یه جورایی میپیچونن مشترکین رو با این FUP و مصرف خارج و .... یه جور ابهام برای کاربرا درست کردن ک نفهمن
----------
الان من یه طرح سرعت 4 با 320 گیگ ترافیک دارم.
باید اینجوری بگن:
طرح سرعت 4 با 80 گیگ ترافیک که اگه از سایت های داخلی که ما میگیم مصرف کنی، اون حجم مصرفی 1/4 بها میوفته
دزد وقتی نیست که تبلیغات مستقیم بگیری و بدون واسطهاقا این ای نتورک سایتمو مسدود کرد و درامد بالا کشید یه ابم روش
الان کدوم سیستم های کلیکی د*زد نیستند؟ و تبلیغات و شرایط بهتری دارن؟
اینی که شما می گید برای سایت های ازما بهترونهدزد وقتی نیست که تبلیغات مستقیم بگیری و بدون واسطه
اقا این ای نتورک سایتمو مسدود کرد و درامد بالا کشید یه ابم روش
الان کدوم سیستم های کلیکی د*زد نیستند؟ و تبلیغات و شرایط بهتری دارن؟
1. لایسنس رو که خریداری کردی، یه تیکت بهشون بزن، یا توی فرومشون بپرس، راهنماییت می کنند. (البته چیز خاصی هم نیستش، مثل همین نصب و آپگرید عادی هاستش).1- زنفورو نال شده چه جوری به اورجینال تغیر بدم؟ چیزی از مطالب و... حذف و خراب نشه
2- مورد مشابه زنفرو هست که رایگان باشه؟ بی بی پرس، وی بی، مای بی بی و چند مورد دیگه امتحان کردم در حد نیاز های من نبودن دی
https://www.phpbb.com/
چطوری میشه مای بی بی و... را بعدا به چیز دیگه تغیر داد بدون ایجاد مشکل در دیتا ؟ مثلا همین پرشین تولز یه زمانی وی بی استفاده میکرد1. لایسنس رو که خریداری کردی، یه تیکت بهشون بزن، یا توی فرومشون بپرس، راهنماییت می کنند. (البته چیز خاصی هم نیستش، مثل همین نصب و آپگرید عادی هاستش).
2. اون بی بی پرس و اینها که شوخی هستند. رایگان فقط phpbb هستش:
قوی هست، خوبه؛ اما طبق تجربه من به زنفورو نمیرسه (یعنی هیچی نمیرسه ).کد:https://www.phpbb.com/
به انگلیسی براشون بنویس "بروکی..."یک دامین از ی/ا ه/و دارم ایمیل زده شما استفاده غیر مجاز دارید میکنید دامین رو تحویل بدید:general602:
Your use and registration of the famous YA/H/O/O! name and mark constitutes counterfeiting as well as infringement of Ya/h/oo's trademark and service mark rights in violation of the Federal Trademark Act, 15 U.S.C. § 1051 et seq. and constitutes common law trademark infringement and unfair competition under state law. Your actions are also in violation of the Anticybersquatting Consumer Protection Act, 15 U.S.C. § 1125(d). Accordingly, you may be liable for up to $100,000 per domain name registered.
پروژه مدرسست؟ تو نت سرچ بزن فراونهاینجا کسی هست که بتونه برای ماشین حساب برنامه بنویسه؟
نه برای خودم میخوام استفاده کنمپروژه مدرسست؟ تو نت سرچ بزن فراونه
تو چ زبانینه برای خودم میخوام استفاده کنم
درست نمیدونم چه زبانی هست! ولی فکر میکنم C++ باشه ماشین حساب کاسیو مدل fx9860gll هستشتو چ زبانی