GraphX
Registered User
فکر کن همون 2009 هستیم
نمیشه
یه جورایی خاطرات یاهو مسنجر داره برام زنده میشه
فکر کن همون 2009 هستیم
بیلوکس و زم تالک هستند که بعد از یاهو اومدن, الان رفتیم اونجانمیشه
یه جورایی خاطرات یاهو مسنجر داره برام زنده میشه
چند درصد افزایش بازدید داشتی؟ترافیک سایت ها چه کشیده بالا...
ادم نمیدونه خوشحال باشه یا ناراحت ..
سایت ما که ربطی به تلگرام و محتوای اون نداره و تاثیری هم ندارهترافیک سایت ها چه کشیده بالا...
ادم نمیدونه خوشحال باشه یا ناراحت ..
واسه تو تاثیر نداره اما واسه بقیه دارهسایت ما که ربطی به تلگرام و محتوای اون نداره و تاثیری هم نداره
سلامسلام رفقا
می تونید بگید آیا چیزی در مورد بیت کوین،لیت کوین،ساتوشی،اتهر،کولاین می دونید یا نه
چند درصد افزایش بازدید داشتی؟
سایت ما که ربطی به تلگرام و محتوای اون نداره و تاثیری هم نداره
می دونستی آلبرت چند ماه قبل مرگ شیعه شد، شایعه هست حضرت رو هم دیده!!!!دوستان برای ضیط صدای خودمون و صفحه نمایش که هم نویز صدا کم باشه و هم کیفیت تصویر بالا و حجمش مطلوب باشه ، تجربه و راه حلی دارید؟
(مثلا نوع میکروفون و نرم افزارو تنظیمات و...)
پ ن :
@l3est
یادمه یه مدت میخواستی آموزش درست کنی ، ممنون میشم اگه بهینه ترین حالت روبرای این کار پیدا کردی بگی
بیلوکس و زم تالک هستند که بعد از یاهو اومدن, الان رفتیم اونجا
چند وقت پیش با یه *** فروش صحبت میکردم بردمش به دوران یاهو مسنجر یعنی بهترین خاطرات زندگیمون زنده شد البته v-pn فروش ها روی سایت میفروشن ولی من شغل وب ممه را برای همیشه از دست دادم :general503::general503::general503:
مشاهده پیوست 1049885
مشاهده پیوست 1049884
http://www.bartarinha.ir/fa/news/339587/مرثیه-سرایی-دهه-شصتی-ها-برای-یاهو
http://cheee.ir/12858/خاطره-بازی-با-یاهو-مسنجر/
حالا زیاد شما خودش رو ناراحتش نکن!!!این امضای من چند سال همین بود...می دونستی آلبرت چند ماه قبل مرگ شیعه شد، شایعه هست حضرت رو هم دیده!!!!
البرت اینشتین منظورتونه شیعه شده بود ؟ بابا این که شایعه بودحالا زیاد شما خودش رو ناراحتش نکن!!!این امضای من چند سال همین بود...
حالا جدی الان رفتم سرچ انگلیسی کردم متوجه شدم ، ویرایش شد :general601:
نه ،این جمله بود:البرت اینشتین منظورتونه شیعه شده بود ؟ بابا این که شایعه بود
حالا اگه راه داره اون سایت مرحوم مارو هم از امضات بردارحالا زیاد شما خودش رو ناراحتش نکن!!!این امضای من چند سال همین بود...
حالا جدی الان رفتم سرچ انگلیسی کردم متوجه شدم ، ویرایش شد :general601:
خوبه دیگه یادآوری میشهحالا اگه راه داره اون سایت مرحوم مارو هم از امضات بردار