saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
من با قند شکنم به تلگرام دسترسی ندارم کل نت خارج و داغون کردن .اگه تلگرام رفع فیلتر نشه برای دانلود آهنگ باس برم گوگل و اونجا صدها ساعت رولکس برنده شم.
من با قند شکنم به تلگرام دسترسی ندارم کل نت خارج و داغون کردن .اگه تلگرام رفع فیلتر نشه برای دانلود آهنگ باس برم گوگل و اونجا صدها ساعت رولکس برنده شم.
من با قند شکنم به تلگرام دسترسی ندارم کل نت خارج و داغون کردن .
الان با نت خارج هیچ کاری نمیتونم بکنم من ، بهونه کنن اینترنتو ملی کننآیفون 7 من الان با نوکیا 1100 هیچ تفاوتی نداره
فقط میشه باهاش زنگ زد و اس داد/البته اگه از دوربین چشم پوشی کنیم :|:general512:
یه پروکسی دارم خیلی عالیه سرعت خوبمن با قند شکنم به تلگرام دسترسی ندارم کل نت خارج و داغون کردن .
اینا که فقط یه ای پی معلومه ازشون قابل اعتماد نیستن اصلایه پروکسی دارم خیلی عالیه سرعت خوب
خواستی پ. خ بده بفرستم برات
:general507::general507: همه وبمسترا در دیتاسنتر گلرنگالان با نت خارج هیچ کاری نمیتونم بکنم من ، بهونه کنن اینترنتو ملی کنن
هات اسپاگنی و سی سی چروکسی و سایخون و چند مدل قندشکن دیگه رو امتحان کردم کار نمی کنن برای مرور گر از افزونه های V.P.N استفاده کن که رایگان و تعدادشون زیاده برای کل کامپیوتر از التران سورف استفاده کن که البته این قندشکن مسئولینش واقعا دزد و کلاهبردارن و همین کار می کنه اگه کار مهمی داری با التران سورف انجام نده.فیلتر شکنی هست که کار کنه ؟
اینترنت رو رسما میلی کردن نمی تونیم گوگل انالیزم ببینیم :general208:
تا دیروز امنیت داشتیم دشمن نمی تونست وارد کشور بشه
تا مردم تظاهرات کردن دشمن ریخت تو کشور
مسئولینش چرا دزدن ؟ مگه چی شدههات اسپاگنی و سی سی چروکسی و سایخون و چند مدل قندشکن دیگه رو امتحان کردم کار نمی کنن برای مرور گر از افزونه های V.P.N استفاده کن که رایگان و تعدادشون زیاده برای کل کامپیوتر از التران سورف استفاده کن که البته این قندشکن مسئولینش واقعا دزد و کلاهبردارن و همین کار می کنه اگه کار مهمی داری با التران سورف انجام نده.
از این IP و port استفاده کن برای آمارگیر گوگل.فیلتر شکنی هست که کار کنه ؟
اینترنت رو رسما میلی کردن نمی تونیم گوگل انالیزم ببینیم :general208:
تا دیروز امنیت داشتیم دشمن نمی تونست وارد کشور بشه
تا مردم تظاهرات کردن دشمن ریخت تو کشور
پتوی عقاب سیاه طرح استخوان قرمزاین مدل پتویی که سرخ پوست ها برای علامت دادن با دود استفاده می کنن کسی میدونه چیه؟
دیجی کالا داره؟؟پتوی عقاب سیاه طرح استخوان قرمز
نه فروشگاه پرکلاغ استور دارهدیجی کالا داره؟؟
یه دونه یوزر شومبول ختنه ای اینجا بود قبل رفتنش ختنه شد، شایعست شومبول ایشان به موزه منتقل شدهمی دونستی آلبرت چند ماه قبل مرگ *** شد، شایعه هست *** رو هم دیده!!!!
سرعت نت تخم مرغیه اصلا جواب نمیده چیزی.دوستان یک نفر با پروژه tor یا همون torbrowser کار کنه داخل تنظیماتش پل هم فعال کنه خبر بده کار میکنه یا نه، cproxy هم هست، قصد خاصی ندارم تلگرام هم نمیخوام الان چند روزه میخوام یه دونه چورن دانلود کنم نمیشه:general503::general503:
دایرکت ادمین که از سی پنل بهتره! منم چند روز اول نتونستم بفهمم کجاش حذف داره کجاش انتقال، کنار هر فایل یه تیک هست و پایین صفحه یه گزینه کشویی که روش کلیک میکنی حذف و انتقال و... انجام میده یه کم بگردی پیدا میکنیدوستان دايركت ادمين مثل سي پنل سطل زباله داره؟
من كه هرچي گشتم پدا نكردم.
اگه نداشته باشه واقعا مزخرف هست و اگه به اشتباه يه فايلي رو حذف كني كلا ديگه راه برگشتي نداره!
نه برادر من دارم راجع به اين ميگم كه اكه به اشتباه يه فايل رو حذف كني دايركت ادمين سطل زباله نداره كه بتوني دوباره از سطل زباله اون فايل رو برگردوني.دایرکت ادمین که از سی پنل بهتره! منم چند روز اول نتونستم بفهمم کجاش حذف داره کجاش انتقال، کنار هر فایل یه تیک هست و پایین صفحه یه گزینه کشویی که روش کلیک میکنی حذف و انتقال و... انجام میده یه کم بگردی پیدا میکنی