• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
واسه من چند روز میشه که فیلتر نبودن، فکر میکردم باز isp قاطی کرده:general107:
امروز دیدم همه سایتا بازن.هرچیزیو تست کردم باز بود فک کردم در عمریکا ام یدفه اون پایینو دیدم شونصد تا فیلتر شکن روشنه.همه رو تو این مدت فیلترینگ نصب کرده بودم وصل نمیشدن حالا اینترنت خوب شده همه باهم وصل میشن

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
شت
یوتیوب بسته شد:oops:
خداییش من حتی اگه بتونم فلسفه فیلتر هر سایتی رو هم درک کنم فلسفه بستن یوتوب رو اصلا نمیتونم درک کنم. (مگر به دست همون کسانی که تاینی و ... رو به گاج دادن)

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
خداییش من حتی اگه بتونم فلسفه فیلتر هر سایتی رو هم درک کنم فلسفه بستن یوتوب رو اصلا نمیتونم درک کنم. (مگر به دست همون کسانی که تاینی و ... رو به گاج دادن)
توی یوتیوب همه چیز توش هست ولی آپارات ...
کلا وجود آپارات توهین به جامعه وبمستریه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
از یوتیوب که بگذریم، هنوز فلسفه فیلتر کردن medium.com یا reddit.com مشخص نیست o_O:general611:

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
از یوتیوب که بگذریم، هنوز فلسفه فیلتر کردن medium.com یا reddit.com مشخص نیست o_O:general611:
آره یادم نبود reddit هم اصلا برام قابل درک نیست. اینم به دست همون برادران افسانه ای اتفاق افتاده انگار

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
توی یوتیوب همه چیز توش هست ولی آپارات ...
کلا وجود آپارات توهین به جامعه وبمستریه
من کلا به DIY علاقه دارم و چیزهای خلاقانه یا ساده و ... سعی میکنم همیشه خودم درست کنم. یکی از بهترین تفریحاتمه. گاهی یه ایده هایی به ذهنم میرسه میگم یه سرچ بزنم تو یوتوب حتما یکی اینکارو کرده. می بینم ده ها و گاهی صدها ویدیو میاره. خیلی ذهن رو باز میکنه. چقدر ویدیوی مفید توش هست. برای من که خیلی مفید و عالی بوده و روزانه حداقل یه ساعت از وقتم رو به خودش اختصاص میده یوتوب.
آپارات که کلا جای بحث نداره. یعنی اونقدر هم مطمئن هستند از جایگاهشون که حتی سیستم کسب درآمد رو برای تولید محتوا راه نمیندازند.

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من کلا به DIY علاقه دارم و چیزهای خلاقانه یا ساده و ... سعی میکنم همیشه خودم درست کنم. یکی از بهترین تفریحاتمه. گاهی یه ایده هایی به ذهنم میرسه میگم یه سرچ بزنم تو یوتوب حتما یکی اینکارو کرده. می بینم ده ها و گاهی صدها ویدیو میاره. خیلی ذهن رو باز میکنه. چقدر ویدیوی مفید توش هست. برای من که خیلی مفید و عالی بوده و روزانه حداقل یه ساعت از وقتم رو به خودش اختصاص میده یوتوب.
آپارات که کلا جای بحث نداره. یعنی اونقدر هم مطمئن هستند از جایگاهشون که حتی سیستم کسب درآمد رو برای تولید محتوا راه نمیندازند.
منم به این کارا علاقه دارم. یه بار به ذهنم رسید که از باطری قلمی برق 220 ولت تهیه کنم. فکرشم نمی کردم همچین ایده ای اصلا عملی باشه ولی دیدم چند تا ویدیو تو یوتیوب هست همین رو آموزش داده!
با چند تا قطعه ساده مثل آی سی تبدیل ولتاژ و یه ترانسفورماتور میشه یه لامپ 220 ولت سه واتی رو برای چند دقیقه با انرژی یه باتری قلمی 1.5 ولت روشن نگه داشت
یا نشون داده بود میشه با چند تا قطعه ساده و 4 تا باطری قلمی یه پاوربانک کوچیک و جمع و جور ساخت
یه بار دیگه موقع کار با یه نرم افزار آماری به مشکل برخورد کرده بودم هر چی متن می خوندم متوجه نمیشدم. تا اینکه یه فیلم آموزشی تو یوتیوب دیدم مشکلم برطرف شد
یا اون فیلم های قدیمی قبل از انقلاب که الان هیچ جا به جز یوتیوب پیدا نمیشه
حالا اوج خلاقیت آپلودرهای آپارات اینه که برن از یوتیوب یه چیزی بردارن روش صداگذاری کنن آپلودش کنن آپارات!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
درود..
دوستان میخوام فضای خالی بالا و پایین سایتم رو از بین ببرم..که فقط برگه دیده بشه و نیازی به اسکرول نباشه...
اگه کسی میتونههم یادم بده و زحمتش رو برام بکشه لطفا با ذکر هزینه دست مزد برام پیغام تلگرام بفسرته..
@esmaeel_sadat

فایل های ضمیمه

• 123.JPG
    123.JPG
    50.6 KB · نمایش ها: 19

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان در رابطه با جعبه سیاه وسایل حمل و نقلی مثل کشتی و هواپیما و ...
چطور به سرعت جعبه سیاه رو به سرعت پیدا میکنن اما نجات جان افراد طول میکشه؟
جعبه سیاه در حین حادثه خود به خودش به صورت هوشمند جدا میشه؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
افزونه ی سئو یوست پرمیوم رو خریدم سایت مپ نمیسازه
علتش چیه به نظرتون
چند خریدی؟ چطور:دی

دوستان من یه اکانت دارم پرشین گیگ قدیم

http://cld.persiangig.com/old-pg.html

هیچ جوره پسوردم یادم نمیاد. هرچی ایمیل هم داشتم یاد اوری رمز عبور زدم هیچی نفرستاد.
پشتیبانیش هم کمکی نکرد.

راه کارچیه؟
اصلا دیگه میشه واردش شد؟

Last edited:

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
چند خریدی؟ چطور:دی

دوستان من یه اکانت دارم پرشین گیگ قدیم

http://cld.persiangig.com/old-pg.html

هیچ جوره پسوردم یادم نمیاد. هرچی ایمیل هم داشتم یاد اوری رمز عبور زدم هیچی نفرستاد.
پشتیبانیش هم کمکی نکرد.

راه کارچیه؟
اصلا دیگه میشه واردش شد؟
از راست چین
با ریال رایج مملکت

بالا