شتواسه من فقط یوتیوب در دسترس و بدون فیلتره
یوتیوب بسته شد
شتواسه من فقط یوتیوب در دسترس و بدون فیلتره
ویروس چیه اولا پی تو اون ادرسو پروکسی کرده حالا تو سایتش کد های بوده که انتی ویروس مخرب میدونستهپی تی داخل تبلیغاتش ویروس گذاشته!!
مشاهده پیوست 1051900
100 سال دیگم زندستهولی شت!
این تاپیک هنوز زندست؟ :general405:
امروز دیدم همه سایتا بازن.هرچیزیو تست کردم باز بود فک کردم در عمریکا ام یدفه اون پایینو دیدم شونصد تا فیلتر شکن روشنه.همه رو تو این مدت فیلترینگ نصب کرده بودم وصل نمیشدن حالا اینترنت خوب شده همه باهم وصل میشنواسه من چند روز میشه که فیلتر نبودن، فکر میکردم باز isp قاطی کرده:general107:
خداییش من حتی اگه بتونم فلسفه فیلتر هر سایتی رو هم درک کنم فلسفه بستن یوتوب رو اصلا نمیتونم درک کنم. (مگر به دست همون کسانی که تاینی و ... رو به گاج دادن)شت
یوتیوب بسته شد
توی یوتیوب همه چیز توش هست ولی آپارات ...خداییش من حتی اگه بتونم فلسفه فیلتر هر سایتی رو هم درک کنم فلسفه بستن یوتوب رو اصلا نمیتونم درک کنم. (مگر به دست همون کسانی که تاینی و ... رو به گاج دادن)
از یوتیوب که بگذریم، هنوز فلسفه فیلتر کردن medium.com یا reddit.com مشخص نیست :general611:خداییش من حتی اگه بتونم فلسفه فیلتر هر سایتی رو هم درک کنم فلسفه بستن یوتوب رو اصلا نمیتونم درک کنم. (مگر به دست همون کسانی که تاینی و ... رو به گاج دادن)
آره یادم نبود reddit هم اصلا برام قابل درک نیست. اینم به دست همون برادران افسانه ای اتفاق افتاده انگاراز یوتیوب که بگذریم، هنوز فلسفه فیلتر کردن medium.com یا reddit.com مشخص نیست :general611:
من کلا به DIY علاقه دارم و چیزهای خلاقانه یا ساده و ... سعی میکنم همیشه خودم درست کنم. یکی از بهترین تفریحاتمه. گاهی یه ایده هایی به ذهنم میرسه میگم یه سرچ بزنم تو یوتوب حتما یکی اینکارو کرده. می بینم ده ها و گاهی صدها ویدیو میاره. خیلی ذهن رو باز میکنه. چقدر ویدیوی مفید توش هست. برای من که خیلی مفید و عالی بوده و روزانه حداقل یه ساعت از وقتم رو به خودش اختصاص میده یوتوب.توی یوتیوب همه چیز توش هست ولی آپارات ...
کلا وجود آپارات توهین به جامعه وبمستریه
پی تی داخل تبلیغاتش ویروس گذاشته!!
مشاهده پیوست 1051900
منم به این کارا علاقه دارم. یه بار به ذهنم رسید که از باطری قلمی برق 220 ولت تهیه کنم. فکرشم نمی کردم همچین ایده ای اصلا عملی باشه ولی دیدم چند تا ویدیو تو یوتیوب هست همین رو آموزش داده!من کلا به DIY علاقه دارم و چیزهای خلاقانه یا ساده و ... سعی میکنم همیشه خودم درست کنم. یکی از بهترین تفریحاتمه. گاهی یه ایده هایی به ذهنم میرسه میگم یه سرچ بزنم تو یوتوب حتما یکی اینکارو کرده. می بینم ده ها و گاهی صدها ویدیو میاره. خیلی ذهن رو باز میکنه. چقدر ویدیوی مفید توش هست. برای من که خیلی مفید و عالی بوده و روزانه حداقل یه ساعت از وقتم رو به خودش اختصاص میده یوتوب.
آپارات که کلا جای بحث نداره. یعنی اونقدر هم مطمئن هستند از جایگاهشون که حتی سیستم کسب درآمد رو برای تولید محتوا راه نمیندازند.
چند خریدی؟ چطور:دیافزونه ی سئو یوست پرمیوم رو خریدم سایت مپ نمیسازه
علتش چیه به نظرتون
از راست چینچند خریدی؟ چطور:دی
دوستان من یه اکانت دارم پرشین گیگ قدیم
http://cld.persiangig.com/old-pg.html
هیچ جوره پسوردم یادم نمیاد. هرچی ایمیل هم داشتم یاد اوری رمز عبور زدم هیچی نفرستاد.
پشتیبانیش هم کمکی نکرد.
راه کارچیه؟
اصلا دیگه میشه واردش شد؟