در حال برگزاری هستش، اواسطش هستشدوستان امتحانات دانشگاهها تازه شروع شده يا داره تموم ميشه؟
آره کار میکنه، کجا بهتر از پارس پک؟! اگه آذرآنلاین بودی چی میگفتی؟ اونجا کلا دیتابیس سایت را ساقط میکردندوستانی که هاست از پارس پک دارن فایل های php تون اجرا میشه؟
الان سه ساعته با پشتیبانی کل کل میکنیم 3 تا سرور پاس کاری مون کردن ولی نمیدونم چی شده همه ی فایل های php خطای 504 میدن !!! :general306::general306:پشتیبانی هم که هی در حال بررسیه:general509:آره کار میکنه، کجا بهتر از پارس پک؟! اگه آذرآنلاین بودی چی میگفتی؟ اونجا کلا دیتابیس سایت را ساقط میکردن
الحق که حرف این دوستمون درسته تازه امشب به عمق فاجعه پی بردم:general509::general507::general208:من بالای 5 6 سال بود با پارس پک کار میکردم. در 1 سال اخیر، کیفیت سرویس هاشون بشدت افت کرده و حتی داون تایم هم خیلی زیاد شده
ولی همچنان پشتیبانی خوبی داره
به نظر میاد reddit , Quora , soundcloud , medium هم رفع فیلتر شدن
قضیه تازه نیست، واسه من چند روزه که بدون فیلتر باز میشنبه نظر میاد reddit , Quora , soundcloud , medium هم رفع فیلتر شدن
چقدر شبیه قالب مهر هستبچه ها تو این مایه قالب کسی سراغ داره؟
http://squashiran.ir
من مطمئنم یه سری توی این تاپیک مسئول گزارش دادن به فیلترینگ هستنreddit.com باز فیلتر شد؟! :general208:
نه فقط مسئول گزارش به فیلترینگ که خودشون رو مسئول می دونن در مقابل اینکه سرک بکشن به همه چی و بعدش به صورت کاملا خاله زنکی به جاهای دیگه هم یه سری گزارشات رو بدنمن مطمئنم یه سری توی این تاپیک مسئول گزارش دادن به فیلترینگ هستن
شوخیشم زشته این کلمه:general509:نی نی یار :|