الان شماره مجازی ارزون و غیر اشتراکی ازکجا بگیرم ؟؟
الان شماره مجازی ارزون و غیر اشتراکی ازکجا بگیرم ؟؟
من از برنامه cloud SIM شماره مجازی میخرم.
قیمت هر شماره 0.99 سنت یا همون 1 دلار برای یکماه هست. تو این یکماه میتونی اکانت بسازی..بعدش میتونی تمدید نکنی.ولی اکانت تلگرامت هست.رمز دوم هم روش میندازی دیگه کسی نمیتونه بگیرتش:general601:
البته باید گیفت کارت بزنی تو اپل که بشه شماره خرید شاید روش های دیگه هم باشه ولی من گیفت کارت میزنم..
یه خوبی که این برنامه داره:
شماره مجازی تلگرامش ریپورت نیست / اکثرشماره مجازی فروشی ها ریپورتن
هر وقت دلت بخواد میتونی کد بگیری/ شماره مجازی فروشی ها فقط یکبار بهت کد میدن
کسی هست درحال حاضر از hostdl هاست کانادا داشته باشه ؟ وضعیت الانشو میخوام بدونم چجوریه
اگر صلاح نبود اینجا بگید توی پ.خ بگید ممنون میشم
اینطوری هیچ جوره امکان فیلترینگش وجود نداره؟تلگرام میخواد از زنجیره های بلوکی یا همون blockchainاستفاده کنه .«Telegram Open Network» یه به طور مخفف «TON» که در آن تلگرام بر بستری قرار میگیره که امثال بیتکوین هم استفاده می کنند
البته این طرح رو قراره برای ارز دیجیتال خودش اول پیاده کنه که قرار استارتش همین اوایل 2018 بخوره و طبق برنامه هایی که رسما اعلام کرده تو 2019 tonproxy هم قراره انجام بده.
اساس کار بلاک چین اینجوریه که اطلاعات در بلاک های مختلف قرار میگیرند و وقتی این بلاک به حد معینی برسد و بزرگ بشه ، به طور خودکار به دو زنجیره تقسیم میشه تا ظرفیتش افزایش پیدا کنه ، این روند همینجوری ادامه پیدا میکنه ، این زنجیره ها هم به طور مداوم با هم در ارتباطند.
به طور واضح تر ، اطلاعات فقط رو سرورهای تلگرام نیستند که وقتی اونا رو فیلتر کنند، نشه بهشون دسترسی پیدا کرد بلکه اطلاعات دائم بین سیستمها و دیوایس های تمامی کاربران نگهداری و رد و بدل می شود.همانند سیستم tor و bitcoin
من همچنان دارم و کیفیتش اوکیهکسی هست درحال حاضر از hostdl هاست کانادا داشته باشه ؟ وضعیت الانشو میخوام بدونم چجوریه
اگر صلاح نبود اینجا بگید توی پ.خ بگید ممنون میشم
میخواستم بدونم همین قطعی ها مشکل جدی شدن یا موقت بودن و حل شدنمن همچنان دارم و کیفیتش اوکیه
مثل قبل هست و تغییر خاصی یا مشکل خاصی در چند وقت اخیر نداشته (بجز اون مشکل چند روز قبل که از دیتاسنتر بود)
دقیقا وضعیت چیرو میخای بدونی؟
بدون شک هاست دی ال با اختلاف خیلی زیاد از تمام ارائه دهنده های هاست در ایران برتره والان نزدیک دوساله باهاشون کار میکنم هم سرویس های عالی دارند و هم پشتیبانی خوبمیخواستم بدونم همین قطعی ها مشکل جدی شدن یا موقت بودن و حل شدن
و اینکه کیفیت سرویس هاشون نسبت به سرویس های حرفه ای نت افزار چطوره ؟
چرا نمیای پارس پک؟ هیچکس از پارس پک ناراضی نیستمیخواستم بدونم همین قطعی ها مشکل جدی شدن یا موقت بودن و حل شدن
و اینکه کیفیت سرویس هاشون نسبت به سرویس های حرفه ای نت افزار چطوره ؟
اون میزان بازدید و کاربران آنلاینی که من میخوام هزینش خیلی گرون تر از نت افراز و hostdl میشه چه کاریه این همه هزینه کنمچرا نمیای پارس پک؟ هیچکس از پارس پک ناراضی نیست
دوستان افزونه ای برای نمایش آیفریم یک آدرس در سایت خودمون هست؟
مثلا یه چیزی مثل این
http://lavdan.ir/l.php?u=واکنش-علی-...MTYwLmh0bWw=_2KfbjNix2KfZhiDYotmG2YTYp9uM2YY=
از چه نظر؟@Business plan همکار جدیدت معرفی میکنم
الان برای سایت با روزی ۱۵۰۰۰ بازدید یکتا سرویس دهی میکنن؟بدون شک هاست دی ال با اختلاف خیلی زیاد از تمام ارائه دهنده های هاست در ایران برتره والان نزدیک دوساله باهاشون کار میکنم هم سرویس های عالی دارند و هم پشتیبانی خوب
و قیمت های سرویس هاشونم برای سایت های با ترافیک بالا بصرفه و عالیه
مبانی اسپم شاخه> سایت های آیفریماز چه نظر؟
اها، نه اسپم نمیخوام انجام بدممبانی اسپم شاخه> سایت های آیفریم
اگه یه سایته صفحه باز کن لینک ایفریم بزار اگه میخوای مثلا لینک و تایتل باشه و چندین سایت نمیشه با وردپرس (البته قبلا افزونه خبرخوان ایفریم بود تو نت )اها، نه اسپم نمیخوام انجام بدم
میخوام محتوای یه سایت دیگه رو بیارم نشون میدم ( یه چیزی مثل لینکدونی)