• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
من در این مورد (فیلتر ماندن تلگرام) با صدا و سیمان میلی هم عقیده هستم
فقط کانال فیلتر کنن، الان تمام کار و زندگی ما مونده ربطی هم به کانال نداره، کانال اضافه هست فیلترش کنن
اگه نمی خوای پول بدی mybb نصب کن . انجمن پشتیبانی فارسی هم داره.
من 6 ساله ازش استفاده می کنم...
BBpress ادیتورش نسبت به بقیه خیلی بهتره مثل خود وردپرس هست این پشتیبانی هم میگی تاپیک زدم اومدن جواب دادن 1-میشه 2- افزونه داره 3- میشه!!!! خب خنگا میدونم میشه دقیقا چطوری، خیلی تیم پشتیبانی قوی بودن
بگیر یکی فتوشاپ کن براش بفرست بره
یا کارت دانشجویی قدیمیت
کارت دانشجویی دانشگاه هارد وارد دارم خیلی بدرد کارشناس های وب میخوره
007.jpg
این تلگرام طلایی رو نصب کردم.

ترافیک همراه اول هیچی کم نمیکنه!
بدون قیلترشکن هم میاره :general611: :D

اول که شنیدم باور نمیکردم.

چیزباحالیه!
جدی گفتی؟!
حسن بیگی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مسئولان به ما گفتند که تا ۵شنبه (فردا) احتمالا تلگرام رفع فیلتر خواهد شد
دروغ میگن شما به حرف راستشون هم اعتماد نکن سرتا پا دروغ هستن با دروغ به دنیا اومدن با دروغ هم میمیرن

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
روی چه سایتی با چه موضوعی؟ آدرسش؟ روی سایت های فروشگاهی معمولا کمتر تاثیر داره

---------------------------------------------------

بلاکچین بیتکوین چه ربطی به فیلترینگ داره که تلگرام میخواد با بلاکچین فیلتر را رد بده؟!!!!

موضوع سایت در زمینه دانلود نرم افزار هست با الکسای زیر 500 ایران(اسم سایتم با عرض معذرت نمی تونم بیان کنم)

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
موضوع وبسایت شما تو درامدتون قطعا تاثیر داره

مثلا اگر از طریق کانال کاربراتون رو به سایتتون هدایت کنید خب طبیعتا میتونه تلگرام یه راه حل باشه

مثلا برای سایت های فیلم تلگرام بازدید هم داشته

ولی برای سایت های پرتالی مثل برترین ها و ... تلگرام ضربه زده !

طبق تجربه ای که داشتم این روش اصلا جواب نمیده و فایده نداره و فقط کاربرهای گذری از طربق تلگرام وارد سایت میشن بهترین روش درامدزایی از طریق خود کانال تلگرام هست
خودم رو یکی از سایت ها 7 سال کارکردم تا به درامد برسه یکی از دوستام 6 ماه وقت گذاشت یک کانال تو تلگرام ایجاد کرده الان 40 هزار تا عضو داره ماهی بین 4 تا 5 میلیون درامدشه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
تو این شرایط بد و بحرانی وبی ثبات واسه داشتن درآمد چه پیشنهادی می کنید ؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
موضوع سایت در زمینه دانلود نرم افزار هست با الکسای زیر 500 ایران(اسم سایتم با عرض معذرت نمی تونم بیان کنم)
موضوع سایت شما اصلا ربطی به تلگرام نداره که بخواد اینقدر روی درآمد شما تاثیرگذار باشه
آخه کی از توی تلگرام نرم افزار دانلود میکنه؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
مگه میشه سایت زیر 500 تا الان روزی 15 هزار تومن؟!! نا امید شدم :general505:

--------------
یه مسنجر مثل تلگرام معرفی کنید که فضای ابری داشته باشه

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
طبق تجربه ای که داشتم این روش اصلا جواب نمیده و فایده نداره و فقط کاربرهای گذری از طربق تلگرام وارد سایت میشن بهترین روش درامدزایی از طریق خود کانال تلگرام هست
خودم رو یکی از سایت ها 7 سال کارکردم تا به درامد برسه یکی از دوستام 6 ماه وقت گذاشت یک کانال تو تلگرام ایجاد کرده الان 40 هزار تا عضو داره ماهی بین 4 تا 5 میلیون درامدشه

برای دانلود نرم افزار تلگرام جواب نمیده

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
موضوع سایت شما اصلا ربطی به تلگرام نداره که بخواد اینقدر روی درآمد شما تاثیرگذار باشه

میشه از تلگرام ارجاع داد به سایت
ولی سایت دانلود نرم افزار رو بعید میدونم کسی دنبالش بیاد تلگرام !
بیشتر سرچ گوگلیه !

حالا یه موقع میبینی فیلم هست طرف تو کانال لینکو میزنه برای دانلودش میاد داخل سایت

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
wpforo نصب کردم الان چطوری امکانات زیر را تامین کنم؟
1- ایمیل ثبت نامی فقط از پسوند های مورد نظر من باشند یعنی فقط از gmail.com , live.com , yahoo.com و...
2-یا دیدن لینک فقط برای اعضا و یا لینک در ادیتور متن کاربران نباشد و نتوانند کلمه را لینک کنند, لینک داخل پروفایل نباشد و کلا هیچ جایی نتوانند لینک بزارند و ادرس لینک هایی هم که میگذارند بصورت تکس معمولی باشد و لینک نشوند مثلا http://yahoo.com به صورت تکس معمولی باشد و لینک نشود و نتوان روی آن کلیک کرد, فقط تکس معمولی
3- محدودیت ایجاد تاپیک و پست بتوان ایجاد کرد مثلا هر کاربر بتواند در 24 ساعت 10 تا پست بزاره
4- امکان تایید مطالب توسط مدیر وجود داشته باشه بعد منتشر شوند
5- کاربران برای پاسخ های دیگران به تاپیک ایجاد شده و نقل قول ها اطلاعیه بگیرند
6- برای صندوق پیام های کاربر بتوان محدودیت گذاشت مثلا یک کاربر نتواند بیشتر از 15 تا پیام در صندوق پیام های خود داشته باشد
7- فیلتر کلمات وجود داشته باشد مثلا کسی کلمات مورد نظر ما را نوشت خودکار به *** تبدیل بشه
7- امکان محدودیت زمانی برای ویرایش مطالب و تاپیک ها توسط خود کاربر بشه تعریف کرد مثلا یوزر نتونه بعد از n ساعت تاپیک را ویرایش کنه
8- دیدن پروفایل برای غیر عضو ممنوع باشه

-------------------------------
یک عدد لینک رایگان امضا موجود است !
https://forum.persiantools.com/threads/امضا-اجاره-میدم.898545/

Last edited:

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
کسی هست درحال حاضر از hostdl هاست کانادا داشته باشه ؟ وضعیت الانشو میخوام بدونم چجوریه
اگر صلاح نبود اینجا بگید توی پ.خ بگید ممنون میشم

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
تو این شرایط بد و بحرانی وبی ثبات واسه داشتن درآمد چه پیشنهادی می کنید ؟
دو راه هست 1- پولداری (پول در حد چند صد میلیون چون من ندارم و احتمالا شما هم نداری این مورد را ول می کنم)
2- چه کاری را بلدی همون کار را انجام بده / تلگرام رفع فیلتر بشه یه کانال بزنی ایشالله بگیره

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
آقا/خانم نت افراز چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا
چرا سرویس ها تو گرون میکنی مومن :|
حضرت دلار رفته بالا
تازه اولشه هنوز مونده روی قیمت ماست و چیپس تاثیر بزاره

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
درسته ولی یکسری از پست های سایت که قبلا روزی زیر 50 تا بازدید داشت الان بیش از 4000 هزار تا بازدید داره

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
مگه میشه سایت زیر 500 تا الان روزی 15 هزار تومن؟!! نا امید شدم :general505:

--------------
یه مسنجر مثل تلگرام معرفی کنید که فضای ابری داشته باشه
فقط یک بنر ثابت صباویژن بود تبلیغات نتورک های دیگه و تبلیغات اجاره ای هم در سایت هست

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
میخوام فروم wpforo در صفحه جدید با قالب خودش باز بشه نه کوچیک داخل قالب وردپرس, چی کار کنم؟
برو یا یه زنفوروی نال بگیر نصب کن بعدا لایسنسشو بگیر
یا ips نال شده بگیر نصب کن :general211::general211:

ببینید دوستانی که از تلگرام دفاع میکنند و کانال و ... دارند فقط نوک دماغشون رو می بینند. تلگرام ضربه شدیدی به وب فارسی زد و اگه به همین منوال ادامه پیدا کنه بعد از چند سال وب فارسی تعطیل میشه و شما هر چیسز فارسی که سرچ کنید به نتیجه ای نمی رسید. یه مثال میزنم براتون:
یه نویسنده‏ - مخترع‏ - فیلمساز - آهنگساز و ... فرض کنید یه اثری خلق کنه ولی اونو فقط توی خونه ش ارائه کنه. هر کی که آدرس خونه اون مثلا فیلمساز یا نویسنده رو داشته باشه میره میشینه تو خونه ی اون و اون اثر رو میخونه یا نگاه میکنه و ... ولی هرکی که خونه ی اونو بلد نباشه اصلا خبردار نمیشه که همچین آهنگی یا کتابی یا فیلمی خلق شده.
مثال مقایسه ی اینترنت و وب با تلگرام بود. گیریم که کانالها کاملا هم تولید محتوای ناب میکنند. خب وقتی قابل سرچ و آرشیو در وب نیست به چه دردی میخوره آخه؟ وبمسترها هم به مرور با کاهش درآمد و صفر شدن درآمدشون دیگه تولید محتوا نمی کنند در وب فارسی و بعد از چند سال وب زبان فارسی شات داون میشه. به همین راحتی عزیزان!
کل قدرت اینترنت و وب و کل مفید بودنش به موتورهای جستجو هست وگرنه بدون موتورهای جستجو اینترنت فقط یه شبکه هست که به صورت محدود کاربرد داره.
نکته ی دیگه اینکه دوستان اونقدر در غرب غرق شدند و فکر میکنند اونجا 100 مطلق هست و اینجا صفر مطلق. نه دوستان اینجوری نیست. این کانالهای تروریستی و دروغ پراکنی در ناف شیکاگو هم فیلتر میشه و قاطعانه برخورد میشه باهاش. یعنی چی که یه اسگل معتاد مفنگی نشسته کانال زده ملت رو تشویق میکنه به تخریب و آتش سوزی و کشت و کشتار. اعتراض و انتقاد فرق میکنه با تخریب و غارت. بی بی سی از آشوب ملت خودش در لندن به عنوان آشوب یاد میکنه ولی همون حرکتها رو در ایران که انجام میشه میگه اعتراض. باور کنید مرغ همسایه غاز نیست. نهایت یه مرغ کمی چاقتر هست. همه چی رو سیاه و سفید و صفر و صد مطلق نبینید. نه خارج بهشته نه ایران جهنمه. اینو از من قبول کنید به عنوان یه باتجربه. برید تاپیکهای اپلای ابرود و مهاجرسرا رو خوب بخونید ذهنیات تخیلیتون نسبت به غرب یک مقدار رنگ و بوی واقعیت بگیره به خودش.
زیاد شد. خودمم خسته شدم!
اگه اینجا دیسلایک می‌داشت و بچه های پاتوق اینجا بودن دیسلایک بارونت میکردن:D سردسته شونم اینه => @amir7310

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
برو یا یه زنفوروی نال بگیر نصب کن بعدا لایسنسشو بگیر
یا ips نال شده بگیر نصب کن :general211::general211:
خب بعدا چه جوری آپدیتش میکنن به نال شده جدید تر؟! حتما باید دستی آپدیت کنم؟

بالا