• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من قبل اینکه قابلیت کانال در تلگرام ارائه باشه یا اون اوایل، از 20 هزار بازدید ماهی 2 میلیون در میاوردم. تبلیغ دهنده ها التماس میکردن که آقا این پول رو بگیر و تبلیغ بذار
اما در سال 96 به نقطه ای رسیدیم که با 80k بازدید ماهی به زور 3 تومن در میومد..اونم باید کلی تحقیر نتورک ها و تبلیغ دهنده هارو میشنیدی. پول نمیدادن باید به زور پول میگرفتی و هزار بدبختی دیگه.
واسه 80 تومن پول ریپورتاژ باید 3 ساعت مخ میذاشتی و چونه میزدی.:oops:

تازه محتوای دسته اول تولید شده سایت های اورجینال وب کجا و محتوای کپی و اسکی و گاهی اوقات اسپم تلگرام کجا.
یه مدت کانال ها میزدن عمو پورنگ از صدا و سیمان اخراج شده و رفته تو صنعت چورن پیش عموجانی تو برازرس:general210:
-----------------------

نظر من وبمستر اینه که تلگرام رفع فیلتر نشه..اگر هم شد بدون کانال ادامه بده

شاید این نظر همه جمع نباشه
کسیایی که کانال دارن بایدم مخالف باشن طبیعیه . تلگراام هر روز جلو تر داره میره اگه طرح بلاکچین که داره رو پیاده کنه فاتحه وبمستری خوندست . کانال تلگرام بالا اوردنم سخت نیست فقط پول میخواد هی تبلیغ بدی فیلم عموپورنگ در صنعت چورن :general707:
پ.ن الان دکتر سمیعی مده .

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کسیایی که کانال دارن بایدم مخالف باشن طبیعیه . تلگراام هر روز جلو تر داره میره اگه طرح بلاکچین که داره رو پیاده کنه فاتحه وبمستری خوندست . کانال تلگرام بالا اوردنم سخت نیست فقط پول میخواد هی تبلیغ بدی فیلم عموپورنگ در صنعت چورن :general707:
پ.ن الان دکتر سمیعی مده .
بلاک چین و اینا توهمات پاول دوروفه...فوقش اینکارو هم کرد. ولی نخوان که رفع فیلترش کنن از نظر من هیچ فایده ای نداره.

فیلترینگ بیاد دستور برداشتن لینک تلگرام از همه سایت ها + کافه بازار و مایکت و .. رو بفرسته. اینجوری حداقل 30 درصد فلج میشه تلگرام.
فوقش تلگرام فیلترینگ رو هم دور زد، وقتی از داخل سرعتشو بیارن پایین طوری که یک پیام چند بایتی بعد 2 دقیقه ارسال بشه عملا کارش تمومه تلگرام. مثل وایبر

مگه یادتون رفته همین چند روز پیش چجوری تمامی فیلتر شکن ها از کار افتاده بود:p:p

یا اینکه بیان جلوی ارسال اس ام اس فعالسازی رو بگیرن:general703:اینجوری یوزر جدید اضافه نمیشه و برای قبلی ها هم مشکل ایجاد میشه
یا اینکه اونایی که کانال هاشونو توی ارشاد ثبت کردن و مجبور کنن که حذف کنن کانال هاشونو:general601:

و خیلی از راه های دیگه که از ذهن ما خارجه...
-------------------

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بلاک چین و اینا توهمات پاول دوروفه...فوقش اینکارو هم کرد. ولی نخوان که رفع فیلترش کنن از نظر من هیچ فایده ای نداره.

فیلترینگ بیاد دستور برداشتن لینک تلگرام از همه سایت ها + کافه بازار و مایکت و .. رو بفرسته. اینجوری حداقل 30 درصد فلج میشه تلگرام.
فوقش تلگرام فیلترینگ رو هم دور زد، وقتی از داخل سرعتشو بیارن پایین طوری که یک پیام چند بایتی بعد 2 دقیقه ارسال بشه عملا کارش تمومه تلگرام. مثل وایبر

مگه یادتون رفته همین چند روز پیش چجوری تمامی فیلتر شکن ها از کار افتاده بود:p:p

یا اینکه بیان جلوی ارسال اس ام اس فعالسازی رو بگیرن:general703:اینجوری یوزر جدید اضافه نمیشه و برای قبلی ها هم مشکل ایجاد میشه
یا اینکه اونایی که کانال هاشونو توی ارشاد ثبت کردن و مجبور کنن که حذف کنن کانال هاشونو:general601:

و خیلی از راه های دیگه که از ذهن ما خارجه...
-------------------
همین الان کلی ایده جدید دادی به برداران فیلترچی

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
کد پاپ اپی هست که با اولین کلیک در سایت، اکه کلیک رو بنر تبلیغاتی بود ، هم لینک بنر و هم پاپ اپ همزمان باز بشه؟
الان اول پاپ اپ بالا میاد و باید دوباره رو بنر کلیک کرد تا لینک بنر باز بشه

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم...

estar_bien

Registered User
لایک‌ها
78
سلام بنده نیاز به گروه و سوپر گروهایی در تلگرام که تبلیغ ویوویی برگذار میکنند؛ دارم. لطفا اگه ادرسی دارید خصوصی کنید. منظورم تبلیغاتیه که بر حسب بازدید؛ وجه پرداخت میکنند. با تشکر

کسی اطلاعاتی در این خصوص نداره واقعا؟

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
من قبل اینکه قابلیت کانال در تلگرام ارائه باشه یا اون اوایل، از 20 هزار بازدید ماهی 2 میلیون در میاوردم. تبلیغ دهنده ها التماس میکردن که آقا این پول رو بگیر و تبلیغ بذار
اما در سال 96 به نقطه ای رسیدیم که با 80k بازدید ماهی به زور 3 تومن در میومد..اونم باید کلی تحقیر نتورک ها و تبلیغ دهنده هارو میشنیدی. پول نمیدادن باید به زور پول میگرفتی و هزار بدبختی دیگه.

تازه محتوای دسته اول تولید شده سایت های اورجینال وب کجا و محتوای کپی و اسکی و گاهی اوقات اسپم تلگرام کجا.
یه مدت کانال ها میزدن عمو پورنگ از صدا و سیمان اخراج شده و رفته تو صنعت چورن پیش عموجانی تو برازرس:general210:
-----------------------

وقتی تبلیغ مستقیم نگیری بدبختی پشت بدبختیه
روزی هزار تومن هزار تومن در میاری با هزار بدبختی که بزنی به یکی از زخم های زندگیت
از اونور سایت پاپ اپ میاره شش هزار تا سوراخ سمبه کنارت میزاره که بتونی همون دو قرون ت رو ازشون بگیری ( نمونه ش همین پاپ اپ پلاس که هم فیها خالدون ملت رو هم ازشون میخواد تا حساب رو تایید کنه)
یا این تبلیغات کلیکی ها که از سر و ته و وسط کلیک ها میزنن و اونوقت میبینی روزی 2 تا کلیک بیشتر نمیشمره
--------------
این تلگرام فوق العاده مزخرف شده چرا که هر کسی که هر رو از بر تشخیص نمیده با یه دونه کانال یهو میبینی روزی 5 تا تبلیغ میلیونی میگیره
از اونطرف تو میشینی سه هزار مطلب کاملا اختصاصی و سئو شده و ... رو میزاری و آخرش هم هیچی به هیچی = بعد میگن وبمستر باید بشینه و از روش های جدید استفاده کنه و از فرصت ها استفاده کنه و ...
نه خیر آقا، کسی که وبمستر هست و یه عمر روی محتوا و وبسایتش کار کرده که دیگه نمیاد یهو اون رو ول کنه و بره بچسبه به کانال تلگرام و ...
همونطوری که یه لوله کش یه شبه نمیره بزنه تو کار فروشگاه اینترنتی و ... زدن.
--------
به شدت با چیلتر شدن تلگرام موافق هست و خواهم بود

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
وقتی تبلیغ مستقیم نگیری بدبختی پشت بدبختیه
روزی هزار تومن هزار تومن در میاری با هزار بدبختی که بزنی به یکی از زخم های زندگیت
از اونور سایت پاپ اپ میاره شش هزار تا سوراخ سمبه کنارت میزاره که بتونی همون دو قرون ت رو ازشون بگیری ( نمونه ش همین پاپ اپ پلاس که هم فیها خالدون ملت رو هم ازشون میخواد تا حساب رو تایید کنه)
یا این تبلیغات کلیکی ها که از سر و ته و وسط کلیک ها میزنن و اونوقت میبینی روزی 2 تا کلیک بیشتر نمیشمره
--------------
این تلگرام فوق العاده مزخرف شده چرا که هر کسی که هر رو از بر تشخیص نمیده با یه دونه کانال یهو میبینی روزی 5 تا تبلیغ میلیونی میگیره
از اونطرف تو میشینی سه هزار مطلب کاملا اختصاصی و سئو شده و ... رو میزاری و آخرش هم هیچی به هیچی = بعد میگن وبمستر باید بشینه و از روش های جدید استفاده کنه و از فرصت ها استفاده کنه و ...
نه خیر آقا، کسی که وبمستر هست و یه عمر روی محتوا و وبسایتش کار کرده که دیگه نمیاد یهو اون رو ول کنه و بره بچسبه به کانال تلگرام و ...
همونطوری که یه لوله کش یه شبه نمیره بزنه تو کار فروشگاه اینترنتی و ... زدن.
--------
به شدت با چیلتر شدن تلگرام موافق هست و خواهم بود

کاملا باهات موافقم
کوچکترین ضرری که به کسب و کار من زد این بود که به طرف می گفتیم بیا سایت برات طراحی کنیم میگفت کانال دارم همون کفایت می کنه یا مثلا مشتری های قبلیو می گفتیم هاست و دامین تمدید می کنی میگفت کانال تلگرام داریم نیازی به سایت نداریم
امیدوارم هر اتفاقی میافته یه جورایی به نفع وبمسترا باشه

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
یکی از ضررهای اصلی تلگرام این بود که بسیاری از گوشی های مردم رو به بدافزار ها آلوده کرد ، که صد در صد ادمین کانال ها مقصر بودند ! ( هم خواسته و هم نا خواسته ) تو این قضایای اخیرم که به اسم قند شکن و سنگ شکن های مختلف ، درصدش خیلی بیشتر شد.

بحث بعدی هم داستان وب مسترهاست که به دلیل اینکه تولید کننده اصلی محتواهای فارسی فضای مجازی بودند ، ضربه بزرگی از تلگرام خوردند (هم به دلیل دزدی مطالب و هم به دلیل پایین اومدن آمار)

ایجاد فضای عدم اعتماد به فضای مجازی - به دلیل اینکه بدون هیچ گونه تعهد ، هزینه و دانشی یه بچه 10 ساله هم میتونست کلاهبرداری کنه

و . . .

(البته خوبی هاییم داشت ؛ مثل گسترش اطلاعات عام جامعه ، فروش محصولات بدون هیچ گونه دانشی و...)

مثل همیشه ، اول میزاریم به مشکل بر بخوریم ، بعدش میریم دنبال راه حلش ...

ولی بالاخره نمیشه با گسترش علم و تکنولوژی جنگید ، شاید خیلی جاها کلا مسیر اشتباه باشه از دیدگاه ما ولی این مسیر خودش رو جلو میبره و نمیشه سد راهش شد. حدود یک سالی میشه که وب مسترهای فارسی زبان با چالش بزرگی رو برو شدند ، مخصوصا این که گوگل هم بهای خاصی به ما نشون نمیده ، باید دید در آینده آیا وب فارسی مسیر درست رو پیدا می کنه و به مسیر ثبات و پشرفت بر می گرده و یا با کنار رفتن وبمسترهای بزرگش رو به زوال میره . . .

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
phpbb تست کردم یعنی از مای بی بی هم عقب افتاده تر بود, زنفرو هم هر کسی یه چیزی میده بیرون پول ندارم 500 الکی خرج لاسینس کنم, بی بی پرس نصب کنم بعدا اگه خواستم چطوری به زنفورو تغیرش بدم؟!

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38

-----------------------

تلگرام یک ضربه اساسی به وبمسترهای ایرانی وارد کرد و وبمسترهایی که بعد از راه اندازی تلگرام به سراغ کانال های تلگرام نرفته باشند قطعا و بدون شک ضرر کردند چون وبمستری ایران با اومدن تلگرام کلا تعطیل شد
الان بیشتر از یک هفته هست که تلگرام فیلترشده و در امد یکی از سایت های بنده فقط از صباویژن روزانه از 15 هزار تومان به بیش از 150 هزارتومان افزایش پیدا کرده! و روزانه افزایش بازدید نزدیک به 35 هزارداشتیم!
ads.jpg
ads.jpg

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
تلگرام یک ضربه اساسی به وبمسترهای ایرانی وارد کرد و وبمسترهایی که بعد از راه اندازی تلگرام به سراغ کانال های تلگرام نرفته باشند قطعا و بدون شک ضرر کردند چون وبمستری ایران با اومدن تلگرام کلا تعطیل شد
الان بیشتر از یک هفته هست که تلگرام فیلترشده و در امد یکی از سایت های بنده فقط از صباویژن روزانه از 15 هزار تومان به بیش از 150 هزارتومان افزایش پیدا کرده! و روزانه افزایش بازدید نزدیک به 35 هزارداشتیم!
مشاهده پیوست 1051196
مشاهده پیوست 1051196
روی چه سایتی با چه موضوعی؟ آدرسش؟ روی سایت های فروشگاهی معمولا کمتر تاثیر داره

---------------------------------------------------

بلاکچین بیتکوین چه ربطی به فیلترینگ داره که تلگرام میخواد با بلاکچین فیلتر را رد بده؟!!!!

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
یکی از تلگرام های غیر رسمی هم امکان سرچ توی کانال هارو گذاشته بود..... یک میلیون تا هم نصب داشت :(

امیدورام هیچ وقت رفع فیلتر نشه.

Screenshot-2018-1-10 طلگرام پیشرفته (تلگرام طلایی).png

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
ببینید دوستانی که از تلگرام دفاع میکنند و کانال و ... دارند فقط نوک دماغشون رو می بینند. تلگرام ضربه شدیدی به وب فارسی زد و اگه به همین منوال ادامه پیدا کنه بعد از چند سال وب فارسی تعطیل میشه و شما هر چیسز فارسی که سرچ کنید به نتیجه ای نمی رسید. یه مثال میزنم براتون:
یه نویسنده‏ - مخترع‏ - فیلمساز - آهنگساز و ... فرض کنید یه اثری خلق کنه ولی اونو فقط توی خونه ش ارائه کنه. هر کی که آدرس خونه اون مثلا فیلمساز یا نویسنده رو داشته باشه میره میشینه تو خونه ی اون و اون اثر رو میخونه یا نگاه میکنه و ... ولی هرکی که خونه ی اونو بلد نباشه اصلا خبردار نمیشه که همچین آهنگی یا کتابی یا فیلمی خلق شده.
مثال مقایسه ی اینترنت و وب با تلگرام بود. گیریم که کانالها کاملا هم تولید محتوای ناب میکنند. خب وقتی قابل سرچ و آرشیو در وب نیست به چه دردی میخوره آخه؟ وبمسترها هم به مرور با کاهش درآمد و صفر شدن درآمدشون دیگه تولید محتوا نمی کنند در وب فارسی و بعد از چند سال وب زبان فارسی شات داون میشه. به همین راحتی عزیزان!
کل قدرت اینترنت و وب و کل مفید بودنش به موتورهای جستجو هست وگرنه بدون موتورهای جستجو اینترنت فقط یه شبکه هست که به صورت محدود کاربرد داره.
نکته ی دیگه اینکه دوستان اونقدر در غرب غرق شدند و فکر میکنند اونجا 100 مطلق هست و اینجا صفر مطلق. نه دوستان اینجوری نیست. این کانالهای تروریستی و دروغ پراکنی در ناف شیکاگو هم فیلتر میشه و قاطعانه برخورد میشه باهاش. یعنی چی که یه اسگل معتاد مفنگی نشسته کانال زده ملت رو تشویق میکنه به تخریب و آتش سوزی و کشت و کشتار. اعتراض و انتقاد فرق میکنه با تخریب و غارت. بی بی سی از آشوب ملت خودش در لندن به عنوان آشوب یاد میکنه ولی همون حرکتها رو در ایران که انجام میشه میگه اعتراض. باور کنید مرغ همسایه غاز نیست. نهایت یه مرغ کمی چاقتر هست. همه چی رو سیاه و سفید و صفر و صد مطلق نبینید. نه خارج بهشته نه ایران جهنمه. اینو از من قبول کنید به عنوان یه باتجربه. برید تاپیکهای اپلای ابرود و مهاجرسرا رو خوب بخونید ذهنیات تخیلیتون نسبت به غرب یک مقدار رنگ و بوی واقعیت بگیره به خودش.
زیاد شد. خودمم خسته شدم!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
های وب! کارشناس های وب الان یه جوک برام تعریف کرد گفت سرعت 128 به بالا گرفتی کارت **** پزشکی کارت دانشجویی و... بفرست!!!!!!! هنوز قوانین زمان دیال آپ حاکمه! گفتم من هیچی ندارم چوکار کنم؟! مثل طوطی حرف خودشو تکرار کرد! الان کارت دانشجویی عمو ترولی بزارم براشون ؟ ندارم چوکار کنم؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
phpbb تست کردم یعنی از مای بی بی هم عقب افتاده تر بود, زنفرو هم هر کسی یه چیزی میده بیرون پول ندارم 500 الکی خرج لاسینس کنم, بی بی پرس نصب کنم بعدا اگه خواستم چطوری به زنفورو تغیرش بدم؟!
اگه نمی خوای پول بدی mybb نصب کن . انجمن پشتیبانی فارسی هم داره.
من 6 ساله ازش استفاده می کنم...

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
های وب! کارشناس های وب الان یه جوک برام تعریف کرد گفت سرعت 128 به بالا گرفتی کارت **** پزشکی کارت دانشجویی و... بفرست!!!!!!! هنوز قوانین زمان دیال آپ حاکمه! گفتم من هیچی ندارم چوکار کنم؟! مثل طوطی حرف خودشو تکرار کرد! الان کارت دانشجویی عمو ترولی بزارم براشون ؟ ندارم چوکار کنم؟
بگیر یکی فتوشاپ کن براش بفرست بره
یا کارت دانشجویی قدیمیت

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
مشاهده پیوست 1051196
مشاهده پیوست 1051196

موضوع وبسایت شما تو درامدتون قطعا تاثیر داره

مثلا اگر از طریق کانال کاربراتون رو به سایتتون هدایت کنید خب طبیعتا میتونه تلگرام یه راه حل باشه

مثلا برای سایت های فیلم تلگرام بازدید هم داشته

ولی برای سایت های پرتالی مثل برترین ها و ... تلگرام ضربه زده !

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
یکی از تلگرام های غیر رسمی هم امکان سرچ توی کانال هارو گذاشته بود..... یک میلیون تا هم نصب داشت :(

امیدورام هیچ وقت رفع فیلتر نشه.

مشاهده پیوست 1051200

این تلگرام طلایی رو نصب کردم.

ترافیک همراه اول هیچی کم نمیکنه!
بدون قیلترشکن هم میاره :general611: :D

اول که شنیدم باور نمیکردم.

چیزباحالیه!

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
حسن بیگی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مسئولان به ما گفتند که تا ۵شنبه (فردا) احتمالا تلگرام رفع فیلتر خواهد شد

بالا