همون بهتر پاکش کردن مگرنه بازار بیزینس رو خراب میکردندرباره فروش شارژ های وب م م ه و چیز پی ان
همون بهتر پاکش کردن مگرنه بازار بیزینس رو خراب میکردندرباره فروش شارژ های وب م م ه و چیز پی ان
بستگی به قالبت و نوع کد نویسیش داره اما از تو سورس میشه پاکش کردبالای مطالب میاد نوشته شده توسط مدیریت! چطوری حذفش کنم؟
https://smsreceivefree.comدوستان من میخوام یه تلگرام با یه شماره از اروپا داشته باشم چیکار باید بکنم ؟
شماره مجازی رایگان از کجا گیر بیارم
به نظر منم یکم دیگه تحمل کنن تلگرام محبوبیت خودش رو از دست میده به اجبار همه مون سوق پیدا می کنیم به سمت پیام رسان های دیگهتلگرام رو تموم شده بدونید.
اگه خودشون رفع فیلترش نکنن. به زودی محبوبیتشو از دست میده و میره کنار.مثل فیسبوک
این تو بمیری ها دیگه از اون تو بمیری ها نیست
به چه چیزایی گیر میدی روی لینک که کاما نباشه بهتره توی متن هم اصول نگارش میگه باید فاصله باشه پس فاصله بزن .آیا گوگل روی کاما مشکل میگیره؟ یعنی طبق استاندارد کاما باید چسپیده به کلمه باشه فاصله نندازه مثلا " دانلود، " حالا من کاما را چسپیده بزارم گوگل کلمه را تشخیص میده یا قاطی میزنه؟ اون کامای چسپیده هم من کیبردم مشکل داره کامای انگلیسی " , " میزنه به کلمات فارسی . به زبان ساده از بین چسپیده یا فاصله دار کدوم بهتره " دانلود، - دانلود ، " کدوم یکی از این دو مدل برای سئو بهتره؟
کاما باید چسبیده به کلمه قبلی باشد چون رو اون کلمه تاثیر میزاره، گوگل برای رعایت اینجور چیزا امتیاز مثبت میده ولی تو وب "فارسی" زیاد مهم نیست.آیا گوگل روی کاما مشکل میگیره؟ یعنی طبق استاندارد کاما باید چسپیده به کلمه باشه فاصله نندازه مثلا " دانلود، " حالا من کاما را چسپیده بزارم گوگل کلمه را تشخیص میده یا قاطی میزنه؟ اون کامای چسپیده هم من کیبردم مشکل داره کامای انگلیسی " , " میزنه به کلمات فارسی . به زبان ساده از بین چسپیده یا فاصله دار کدوم بهتره " دانلود، - دانلود ، " کدوم یکی از این دو مدل برای سئو بهتره؟
بعد از اینکه علامت : از H2 حذف کردم فهمیدم گوگل تفاوت قائل میشه : با فاصله میزاشتم روی اچ دو حالا باید به تک نقطه هم گیر بدم پس سوال اسپم نیست دیبه چه چیزایی گیر میدی روی لینک که کاما نباشه بهتره توی متن هم اصول نگارش میگه باید فاصله باشه پس فاصله بزن .
کاما باید چسبیده باشه به حرف قبلش یه فاصله با حرف بعدشتوی متن هم اصول نگارش میگه باید فاصله باشه پس فاصله بزن .
الان تلگرام تنها زحمتش يه فيلترشكنه كه اونم ماشااله توي گوشيه همه هست و اگه هم نباشه همه جا رايگانش براي دانلود وجود داره!تلگرام رو تموم شده بدونید.
اگه خودشون رفع فیلترش نکنن. به زودی محبوبیتشو از دست میده و میره کنار.مثل فیسبوک
این تو بمیری ها دیگه از اون تو بمیری ها نیست
شما اونوری نمیدونی اینجا چه خبره، روی تمام اینترنت اختلال ایجاد کردن :general502::general502: چیزایی که فیلتر هم نیستن با مشکل دارن کار میکنن برای من واتس آپ مدیا نمیفرسته، قندرشکن سه سوته کار میکرد الان اصلا هیچی را باز نمیکنه:general208::general312:الان تلگرام تنها زحمتش يه فيلترشكنه كه اونم ماشااله توي گوشيه همه هست و اگه هم نباشه همه جا رايگانش براي دانلود وجود داره!
با سرعت 16 مگ نمیتونیم از سایت ××n× یه کلیپ خنده دار نگاه کنیم. اصلا فایل ها توی تلگرام دانلود نمیشه:general505:الان تلگرام تنها زحمتش يه فيلترشكنه كه اونم ماشااله توي گوشيه همه هست و اگه هم نباشه همه جا رايگانش براي دانلود وجود داره!
یه چیز شکن هست کلا هیچ تاثییری روش نداره اینا و مثل خر کار میکنه مشکوکه کلابا سرعت 16 مگ نمیتونیم از سایت ××n× یه کلیپ خنده دار نگاه کنیم. اصلا فایل ها توی تلگرام دانلود نمیشه:general505:
عکس ها دیر لود میشه
هرچی تور زدی نصف نصفیه اکانت نی نی سایت منو اشتباها دسترسی مدیر دادن بهش