saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
با نت گوشی باز نمیشهاینستاگرام هم که رفع فیلتر شد :general306:
با نت گوشی باز نمیشهاینستاگرام هم که رفع فیلتر شد :general306:
با نت گوشی باز نمیشه
زمان میبره تا به اون حالت قبل برگردهاینستاگرام هم که رفع فیلتر شد :general306:
چطور؟
برای استخراجش دستگاه مخصوص antminer s9 می خواد که چون تو ایران گرون تره از خارج و همچنین گارانتی نداره کمتر می رن سراغش... (بعضی مشکلات هم داره مثل این که فن ش خیلی صدا داره و همسایه ها شاکی می شن...)
بیشتر ماینرها تو ایران می رن سراغ ارزهای دیگه مثل اتریوم و مونرو که با کارت گرافیک (pc) استخراج می شن...
فعلا با adsl بالا میاد و با دیتا نهبا نت گوشی باز نمیشه
داداش این سایت ها وقت تلف کردنه.من با این سایت دارم تلاش می کنم یه مقدار بیت کوین به دست بیارم اما نمیدونم پرداخت می کنه یا نه
این دو تا ارز که گفتی انگلیسیشو میشه بنویسی
اون وقت همه اینا یکجا میرن تو والت بلوک چین ؟ این بلوک چین جریانش چیه فقط برای بیت کوین هست تفکیک نداره؟ الان برای اتریوم و... کجا ولت داره؟! این سایت های کسب بیتکوین و... هم بعد یک ماه در حد قیمت یه پفک پول میدن که نصفش هم میره پای کارمزد بعد چند وقت هم سایت اسکم میشه الان برای من در حد سقف پرداخت هم نرسیدن، با سخت افزار کامپیوتر چطوری تنظیم میکنن برای اینطور چیزا یا یه راهی که چندرغاز ساتوشی تحویل ندهداداش این سایت ها وقت تلف کردنه.
درآمد ارزهای دیجیتال از دو طریقه:
1- ترید کردن یا داد و ستد (مثلا یه ارز که آینده داره رو بخری و نگه داری چند ماهه دیگه که گرون شد بفروشی)
2- ماینینگ یا استخراج ارز (که باید سخت افزارش رو تهیه کنی مثلا اتریوم و مونرو یا زی کش که با کارت گرافیک استخراج می شه.)
monero
ethereum
zcash
برای هر ارز کیف پول جدا باید درست کنی.اون وقت همه اینا یکجا میرن تو والت بلوک چین ؟ این بلوک چین جریانش چیه فقط برای بیت کوین هست تفکیک نداره؟ الان برای اتریوم و... کجا ولت داره؟! این سایت های کسب بیتکوین و... هم بعد یک ماه در حد قیمت یه پفک پول میدن که نصفش هم میره پای کارمزد بعد چند وقت هم سایت اسکم میشه الان برای من در حد سقف پرداخت هم نرسیدن، با سخت افزار کامپیوتر چطوری تنظیم میکنن برای اینطور چیزا یا یه راهی که چندرغاز ساتوشی تحویل نده
وقتی یه سایت فروش میره دیگه 100 بار دست به دست میشه ترفند هارو بازم میفروشنمنم سایتمو از وب داده منتقل کردم..:general206::general206:
داداش این سایت ها وقت تلف کردنه.
درآمد ارزهای دیجیتال از دو طریقه:
1- ترید کردن یا داد و ستد (مثلا یه ارز که آینده داره رو بخری و نگه داری چند ماهه دیگه که گرون شد بفروشی)
2- ماینینگ یا استخراج ارز (که باید سخت افزارش رو تهیه کنی مثلا اتریوم و مونرو یا زی کش که با کارت گرافیک استخراج می شه.)
monero
ethereum
zcash
منم سایتمو از وب داده منتقل کردم..:general206::general206:
وقتی یه سایت فروش میره دیگه 100 بار دست به دست میشه ترفند هارو بازم میفروشن
اگه همه بك لينكهات برات صفحه اصلي سايتت باشه پيج اتوريتيت بالا ميره. سعي كن براي صفحات داخلي سايتت هم بك لينك بگيري تا دامين اتوريتيت هم بالا بره.پیج آتوریتی یه جایی اومده 41 و داره کم کم بالا میره ولی دامین اتوریتی شده 30 . چی کار کنم دامین آتوریتی بالا بره؟ کلا چه مدل لینک سازی روی افزایش دامین آتوریتی (جدا از پیج اتوریتی) تاثیر داره؟
مربوط به قالبته که نشون میده اینو باید از قالب حذف شهبالای مطالب میاد نوشته شده توسط مدیریت! چطوری حذفش کنم؟
چی بود متن ؟ پاکش کردنبعضی وقت ها آدم به احمق ها حسادت میکنه، یک عده احمق جاهل عقب افتاده ولی بی غم و بدون مشکل، بی سواد ولی پولدار یکی هم مثل من همیشه در حال سگ دو زدن، اونایی که خودشونو زدن به سسخلی از همه بهتر شدن ما که حرف از آزادی و... زدیم به زندگی تکراری اعتراض کردیم هر روز برای زندگی داریم دست و پا میزنیم طرف سر *** و فلان همدیگه دعوا دارن, یکی میگه *** نگین زشته اسمشو بزارید *** ! یکی میگه شومبول بهتره!!! اگه یه خارجی رفتار ما را ببینه میگه همینا حرف از کورش و تاریخ و... میزدن!
حیف فیلترینگ تلگرام نیست، اگه نی نی سایتو فیلتر میکردن بهتر بود
https://www.ninisite.com/discussion...و-یک-کمی-خاک-برسری-دارم-میشه-بیاین-کمک?page=1
نه دیگه قاطی کردی میری انجمن خانوما چیکار؟بعضی وقت ها آدم به احمق ها حسادت میکنه، یک عده احمق جاهل عقب افتاده ولی بی غم و بدون مشکل، بی سواد ولی پولدار یکی هم مثل من همیشه در حال سگ دو زدن، اونایی که خودشونو زدن به سسخلی از همه بهتر شدن ما که حرف از آزادی و... زدیم به زندگی تکراری اعتراض کردیم هر روز برای زندگی داریم دست و پا میزنیم
طرف سر *** و فلان همدیگه دعوا دارن, یکی میگه *** نگین زشته اسمشو بزارید *** ! یکی میگه شومبول بهتره!!! اگه یه خارجی رفتار ما را ببینه میگه همینا حرف از کورش و تاریخ و... میزدن!
حیف فیلترینگ تلگرام نیست، اگه نی نی سایتو فیلتر میکردن بهتر بود
https://www.ninisite.com/discussion...و-یک-کمی-خاک-برسری-دارم-میشه-بیاین-کمک?page=1
درباره فروش شارژ های وب م م ه و چیز پی انچی بود متن ؟ پاکش کردن