saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
نی نی سایت چکاردارین تازه یه اکانتتیه اکانت نی نی سایت منو اشتباها دسترسی مدیر دادن بهش
نی نی سایت چکاردارین تازه یه اکانتتیه اکانت نی نی سایت منو اشتباها دسترسی مدیر دادن بهش
امیدورام مثل بیزنس پلن محکم و استوار باشینیم روز مانده به مرگ
آقا ما رفتیم به کوه های آلپ در ارومیه دی:
دعا کنید وقتی اومدم ترافیک سایتمو دیدم یهو چند صد میلون شده باشه دی:
ارومیه کرد زیاد دارهنیم روز مانده به مرگ
بیشترشون ناقص العقلن من رفتم یه دونه ل ز هم پیدا نکردمهرچی تور زدی نصف نصف
برای بدست آوردن تجربه باید بهای سنگینی بدی، میتونستی از تجربه دیگران استفاده کنی زندگیتو از دست ندی، دو سال دیگه میفهمی چی گفتم الان نمیدونی چی درانتظارتهنیم روز مانده به مرگ
این هنوز نمیفهمه قومی گرایی و افراطی یعنی چی وقتی که رفت میفهمه تک تکشون تروریستنارومیه کرد زیاد داره
وقتی فیلتره هزار تا سوپر گروه هم اسپم بدی فایده نداره، فیلترش با بقیه فرق میکنهسلام بنده نیاز به گروه و سوپر گروهایی در تلگرام که تبلیغ ویوویی برگذار میکنند؛ دارم. لطفا اگه ادرسی دارید خصوصی کنید. منظورم تبلیغاتیه که بر حسب بازدید؛ وجه پرداخت میکنند. با تشکر
وقتی فیلتره هزار تا سوپر گروه هم اسپم بدی فایده نداره، فیلترش با بقیه فرق میکنه
هرچی تور زدی نصف نصف
میخواد باورتون بشه یا نهنی نی سایت چکاردارین تازه یه اکانتت
نه اون مدیری نیستیکی از مولتی یوزر های من داخل نی نی سایت مدیر شده! :general707::general707::general707::general707::general707: کنار یوزر نوشته مدیر حالا نمیفهمم مدیر کجا اختارات کنترل پنل کجاست, 9 تا اسپم هم بیشترنداشتم
مشاهده پیوست 1050986
والا من که فقط برای اسپم رفتم کم کم از نی نی یار به درجه پوشک یار بالا نبرن پوشک بچه بدن دستمون دی:نه اون مدیری نیست
مدیری که برات زده یعنی پست زیاد زده باشی یا مدت زیادی عضو باشی بهت میده و هیچ دسترسی برات باز نمیشه
واسه من زده بود نی نی یار
تازه من نمیدونستم چی به چیه
یه پست زدم، دیدم همه نوشتن چطوری شدی نی نی یار، پول دادی و ...؟
بعد دیدم عه دسترسی انتقال پست و حذف پست و غیرفعال سازی و بالا آوردن تایپک و سنجاق کردن به صفحه اصلی و ... برام باز شده
من نظرم اینه که باز نشه..چون نون وبمسترا رو آجر کردن مدیر های کانال ها..همه تبلیغات رفته سمت کانال و وب نابود و کساد شدهملت دو دستی چسبیدن به تلگرام ول نمیکنن این مدل از چسبدن تو ایرانی جماعت بی سابقست . روحانیم گفت رفع فیتر میکنم اینستاگرام هم رفع شده اینم احتمالا رفع فیلتر میشه .
اره واقعا تو ایران چون هیچی درست نیست تلگرام چنگ زده رو وب و داره وب ایرانو میبلعه پیام رسان گفتن نگفتن که کم کم به موتور جستجو نزدیک شومن نظرم اینه که باز نشه..چون نون وبمسترا رو آجر کردن مدیر های کانال ها..همه تبلیغات رفته سمت کانال و وب نابود و کساد شده
اگر هم قرار بر اینه که باز بشه..حداقل جلوی کانال هاشو بگیرن..قابلیت کانال غیر فعال بشه/
----
پ.ن: الان اونایی که کانال دارن میان بر علیه من
من نظرم اینه که باز نشه..چون نون وبمسترا رو آجر کردن مدیر های کانال ها..همه تبلیغات رفته سمت کانال و وب نابود و کساد شده
اگر هم قرار بر اینه که باز بشه..حداقل جلوی کانال هاشو بگیرن..قابلیت کانال غیر فعال بشه/
----
پ.ن: الان اونایی که کانال دارن میان بر علیه من
اره واقعا تو ایران چون هیچی درست نیست تلگرام چنگ زده رو وب و داره وب ایرانو میبلعه پیام رسان گفتن نگفتن که کم کم به موتور جستجو نزدیک شو
من قبل اینکه قابلیت کانال در تلگرام ارائه باشه یا اون اوایل، از 20 هزار بازدید ماهی 2 میلیون در میاوردم. تبلیغ دهنده ها التماس میکردن که آقا این پول رو بگیر و تبلیغ بذارموافقم
باید تلگرام یه بستری باشه واسه توسعه کار افرادی که دیجیتال دارن فعالیت تجاری می کنن...