• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
یعنی بهترین حالت میتونه ماهی 1500 در بیاره از تبلیغ کلیکی ؟
بهترین کار این هست که ۱ یا حتی ۳ روز خودتون تست کنید و ببیند چقدر میشه. چون موضوع سایت، کانال های ترافیک ورودی، قالب سایت همگی تو نرخ کلیک تاثیر دارند. حتی تعداد بنرهایی که میگذاری
برای سایت ۱۲ کا ما ماهی حدود ۵۰۰ دریافتی داشتیم. (فقط یک بنر که اون هم جاش خوب نبود)

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سيستم سايتتون چيه؟ وردپرس هست؟ آيا بهينش كردين؟ و روزي 50 هزارتا بازديد به سي پي يو و رم هاستتون فشار نمياره؟
وردپرس
خیر بهینه نشده
الان حدود15 هزار تا بدلیل رفع فیلتر تلگرام کاهش پیدا کرد
و سی پی یو هم بین75 تا90 درصد درگیره

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
پس شما قطعا تابحال با شرکت های خارجی کار نکردید که این حرف رو میزنید! کیفیت سرویس های معتبر خارجی، اصلا غیرقابل مقایسه با سرویس دهنده های داخلی هست!
منم موافقم البته طی شنیده ها. ولی باتوجه به صحبت های دوستان به ریسکش اصلا نمی ارزه و با کیفیت ترین های داخلی ایمن تر از خارجی هاست.
گرچه همیشه میگن بک آپ گیری یادت نره :D

کاش ایمیل بزنن و دمشون گرم کسایی که ایمیل میزنن ..یک چند تا سایت داشتم از بلوهاست قبل احمدی نژاد که با اومدنش و هاله نور و .. ! یک شبه کل دسترسیم بسته شده ..

فکرکنم سالی 99 دلار بود

سایت ها فارسی زبان بود و ir?
بک آپ بهتون دادن؟
هزینه باقی مانده چطور؟
الان کدوم سرویس داخلی را پیشنهاد می کنید و مقایسه سرویسش با بلو هاست؟
ببخشید زیاد شد :oops:

پارس پک میتونی سالیانه 10 تومن بگیری
سایتیم که بازدید نداره براش فرقی نداره چی باشه هاست

من رفتم گشتم تو سایتش این سالیانه 10 تومن واقعا کجاشه. هرلینکی باز کردم فقط توضیحات نوشته
نتونستم جدول قیمت هاش پیدا کنم.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بک آپ بهتون دادن؟
هزینه باقی مانده چطور؟

هیچی نداد دیگه و کام بود سایتم انگلیسی بود !

سفارش مون و ادرسمون ایران بود

از همون سال 85برای شرکت چندین هاست گرفتم از وبدیتا
https://webdataco.com
به درد سایت های دانلود و .. نمیخوره سرویس هاش ولی کیفیت عالی دارن

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
میشه تاریخ و ساعت دقیق ازاد شدن دامنه کامو فهمید؟

به دلیل جلوگیری از سو استفاده زمان دقیق اعلام نمیشه و بازه زمانی هست
https://www.icann.org/resources/pages/registars/accreditation/eddp-en
https://www.icann.org/resources/pages/gtld-lifecycle-2012-02-25-en

شرکت های بزرگی هست مثل
http://hugedomains.com/

که برنامه ها و ربات هایی که دارند چند ثانیه بعد از ازاد شدن دامنه اونو ثبت می کنند
که تجارت پر سودی داره.
اگر دامنه ات می خواهی به هیچ وجه هوایز نگیر چون هوایز گرفتن باعث تمرکز این شرکت ها بر روی دامنه هایی با وضعیت RedemtionPeriod و PendingDelete هست.

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
شیطون همه که مث تو سایت 300 ایران ندارن:D
مهم اینه که با صباویژن همکاری میلیاردی نداشتم :D
باقی مانده حسابت 42 میلیون بود ایسگامون کرده بودی :rolleyes:
منم موافقم البته طی شنیده ها. ولی باتوجه به صحبت های دوستان به ریسکش اصلا نمی ارزه و با کیفیت ترین های داخلی ایمن تر از خارجی هاست.
گرچه همیشه میگن بک آپ گیری یادت نره :D

بک آپ بهتون دادن؟
هزینه باقی مانده چطور؟

من رفتم گشتم تو سایتش این سالیانه 10 تومن واقعا کجاشه. هرلینکی باز کردم فقط توضیحات نوشته
نتونستم جدول قیمت هاش پیدا کنم.
یه سری بیلبیلک داره باید عقب جلو کنی تا مشخص بشه قیمت تو قسمت هاست ابری

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اگه همزمان با یه آی پی برای n تا بلاگفا login کنم اون وقت وبلاگا مسدود نمیشن به بعنوان مولتی یوزر شناسایی کنه؟! زمان ساختن با آی پی و کوکی متفاوت این کار رو میکنم ولی ورود هم باید همینطوری باشه یا مسدود میکنه؟!
اونطوري كه من اطلاع دارم بلاگفا روي ايميل خيلي حساس هست. اگه يه وبلاگ اسپم پيدا كنه سرچ ميكنه هرچي وبلاگ با اون ايميل ثبت شده رو بدون اينكه حتي بقيه رو چك كنه همه رو با هم ديليت ميكنه.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
لینک چند تا مطلب را تغیر دادم حالا افزونه Redirection نصب کردم لینک قدیمی مطلب میدم ریدایرکت کنه هیچ کاری انجام نمیده! الان باید چی کار کنم؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
اونطوري كه من اطلاع دارم بلاگفا روي ايميل خيلي حساس هست. اگه يه وبلاگ اسپم پيدا كنه سرچ ميكنه هرچي وبلاگ با اون ايميل ثبت شده رو بدون اينكه حتي بقيه رو چك كنه همه رو با هم ديليت ميكنه.
هر بار با ایمیل متفاوت وبلاگ میسازم ولی اینطور که پیداست فروختن وبلاگ دیگه بازاری نداره :general503::general503:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
هر بار با ایمیل متفاوت وبلاگ میسازم ولی اینطور که پیداست فروختن وبلاگ دیگه بازاری نداره :general503::general503:
سربازيت كي تموم ميشه؟
پاسپورتو گرفتي پاشو بيا اينجا من يه كار خوب برات پيدا ميكنم!
زبان تركي بلد هستي؟ (تركي استانبولي. البته اگه آذري بلد باشي خيلي كارت راه ميوفته)

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
سربازيت كي تموم ميشه؟
پاسپورتو گرفتي پاشو بيا اينجا من يه كار خوب برات پيدا ميكنم!
زبان تركي بلد هستي؟ (تركي استانبولي. البته اگه آذري بلد باشي خيلي كارت راه ميوفته)
دمت گرم:general504:, یاد گرفتن ترکی از چینی هم بدتره!:general306: اونجا انگلیسی حرف بزنیم میفهمن؟!
سربازی رو هر طور که شده تمومش میکنم فعلا چند ماهی باید منتظر جواب کسری باشم :general503:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دمت گرم:general504:, یاد گرفتن ترکی از چینی هم بدتره!:general306: اونجا انگلیسی حرف بزنیم میفهمن؟!
سربازی رو هر طور که شده تمومش میکنم فعلا چند ماهی باید منتظر جواب کسری باشم :general503:
نه خيلي آسونه. البته ما خودمون هم اصليتا آذري هستيم.
متاسفانه انگليسيشون افتضاح هست. و اصلا انگليسي بلد نيستن مگه اينكه با آدماي تحصيل كرده شون برخورد داشته باشين.
اينجا كارگري بخواي بكني مثلا توي رستوران يا فروشندگي حداقل ماهي 1500 لير شروع ميشه البته غذا هم ميدن اكثرا و اگه جا نداشته باشي حتي جاي خواب هم بهت ميدن.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان دقت کنید
امروز یه مورد عجیب دیدم گفتم بهتون بگم که حواستون باشه
پیام رسان سروش داره از کاربرانش سوء استفاده میکنه اما چطوری؟
نحوه سوء استفاده هم به این شکله که برای نصب این برنامه باید بهش دسترسی به لیست مخاطبین رو داد
این دسترسی توی همه پیام رسان ها وجود داره، ولی توی این پیام رسان از این دسترسی سوء استفاده میشه و با شماره افراد اکانت ساخته میشه
یعنی شما وقتی برید و لیست مخاطبان فردی که این برنامه رو نصب کرده رو ببینید در کنار شماره همه مخاطبان لوگوی سروش هم نشون داده میشه
تنها چیزی که این وسط پیش میاد اینه که اگه اون فردی که شماره ش توسط شخص اول لو رفته و ثبت نام شده، این برنامه رو نصب نکرده باشه، این برنامه کاری نمیتونه بکنه
ولی خب مثل ویروس شماره افراد رو جمع میکنه تا به موقعش بتونه ازش استفاده های دیگه ای بکنه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
لینک چند تا مطلب را تغیر دادم حالا افزونه Redirection و چند تا مورد دیگه نصب کردم لینک قدیمی مطلب میدم ریدایرکت کنه هیچ کاری انجام نمیده! الان باید چی کار کنم؟
کسی راهی بلد نبود؟!
همزمان افزونه سوپر کش(کش هم پاک کردم نشد غیر فعال هم کردم نشد) و افزونه ارور 404 فعال هستند(این هم غیر فعال کردم ولی درست نشد البته با وجود غیر فعال بودنش ارور 404 ریدایرکت میشد!!)
الان من واقعا مشکل دارم با این موضوع راهی هست که اگر هیچ افزونه ای این کار رو نکرد(چرا کار نمیکنن؟؟؟!) خودم بصورت دستی انجام بدم؟ چطوری؟

دلار هی گرون میشه این هاستینگها هم میکشن بالا قیمت هارو :( بیچاره وبمستر فلک زده ایرانی
فقط روی تخم مرغ حساس بودن کاری به دلار ندارن!!!

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان دقت کنید
امروز یه مورد عجیب دیدم گفتم بهتون بگم که حواستون باشه
پیام رسان سروش داره از کاربرانش سوء استفاده میکنه اما چطوری؟
نحوه سوء استفاده هم به این شکله که برای نصب این برنامه باید بهش دسترسی به لیست مخاطبین رو داد
این دسترسی توی همه پیام رسان ها وجود داره، ولی توی این پیام رسان از این دسترسی سوء استفاده میشه و با شماره افراد اکانت ساخته میشه
یعنی شما وقتی برید و لیست مخاطبان فردی که این برنامه رو نصب کرده رو ببینید در کنار شماره همه مخاطبان لوگوی سروش هم نشون داده میشه
تنها چیزی که این وسط پیش میاد اینه که اگه اون فردی که شماره ش توسط شخص اول لو رفته و ثبت نام شده، این برنامه رو نصب نکرده باشه، این برنامه کاری نمیتونه بکنه
ولی خب مثل ویروس شماره افراد رو جمع میکنه تا به موقعش بتونه ازش استفاده های دیگه ای بکنه
راستش این مورد شاید برای شما اتفاق افتاده چون من هم عضو شدم اما این مورد برام پیش نیومده
دلار هی گرون میشه این هاستینگها هم میکشن بالا قیمت هارو :( بیچاره وبمستر فلک زده ایرانی
اره بابا
همه بدبختی هاش واسه ما مردم عادیه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
راستش این مورد شاید برای شما اتفاق افتاده چون من هم عضو شدم اما این مورد برام پیش نیومده
من نصبش نکردم :confused:
یکی از نزدیکان که نصبش کرده بود بهم گفت توام عضو شدی؟ گفتم نه :general210:
گفت پس چرا کنار اسمت توی مخاطبین لوگوی سروش اومده :eek:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بالا