• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
برای شما هم پارس پک از پنل ساقط شده؟! دستورات دایرکت ادمین کار نمیکنن!!! ریدایرکت میکنم ولی نمیشه! تیکت پشتیبانی هم قبلا 5 دقیقه ای جواب میداد الان چند ساعتی هست که گذشته
400.png

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
من نصبش نکردم :confused:
یکی از نزدیکان که نصبش کرده بود بهم گفت توام عضو شدی؟ گفتم نه :general210:
گفت پس چرا کنار اسمت توی مخاطبین لوگوی سروش اومده :eek:
شاید همینجوری میاره. نمیدونم. ولی سروش کلاود نیست. خب چه کاریه آخه وقتی کلاود نیست آدم میره رو واتس اپ دیگه. برای من کلاود بودن مهمه و حجم فایلی که بتونم باهاش بفرستم. تو ایرانیها هم آی گپ کلاود هست و حجم فایلش نامحدود. اگه یه روز از تلگرام کوچ کنم و مجبور بشم بین ایرانیها انتخاب کنم حتما آی گپ یا کلا اونی که کلاود باشه انتخاب میکنم.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دوستان اگر نیاز دارید تا از داون شدن سایتتون فورا با خبر بشید.
پیشنهاد می کنم از سایت زیر استفاده کنید:
https://uptimerobot.com/

وقتی سایتتون داون شد به شما ایمیل ارسال می کنه و رایگان هم است.
من که راضیم ازش و خیلی بدرد من خورد..

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
شاید همینجوری میاره. نمیدونم. ولی سروش کلاود نیست. خب چه کاریه آخه وقتی کلاود نیست آدم میره رو واتس اپ دیگه. برای من کلاود بودن مهمه و حجم فایلی که بتونم باهاش بفرستم. تو ایرانیها هم آی گپ کلاود هست و حجم فایلش نامحدود. اگه یه روز از تلگرام کوچ کنم و مجبور بشم بین ایرانیها انتخاب کنم حتما آی گپ یا کلا اونی که کلاود باشه انتخاب میکنم.
والا خیلی ها براشون حجم فایل دریافت و ارسالی مهم نیست.
چون عموما 90% کاربرا یا عکس میفرستن یا کلیپ های زیر5 مگ

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
برای شما هم پارس پک از پنل ساقط شده؟! دستورات دایرکت ادمین کار نمیکنن!!! ریدایرکت میکنم ولی نمیشه! تیکت پشتیبانی هم قبلا 5 دقیقه ای جواب میداد الان چند ساعتی هست که گذشته
مشاهده پیوست 1053106
منم از پارس پک هاست دارم. اما ایمیل فورواردش کار نمیکنه و برام ایمیل رو فوروارد نمیکنه.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دلار هی گرون میشه این هاستینگها هم میکشن بالا قیمت هارو :( بیچاره وبمستر فلک زده ایرانی
من امروز صبح به چند تا صرافی زنگ زدم برای خرید گفتند که قیمت ها هنوز مشخص نیست و چند ساعت صبر کنید و طی این چند ساعت قیمت رو کشیدن بالا :|
البته هاستینگ های ایرانی زیاد تغییر نمیدند. تازه اگه سالانه گرفته باشی از این موارد هم خیالت راحت میشه
سربازيت كي تموم ميشه؟
پاسپورتو گرفتي پاشو بيا اينجا من يه كار خوب برات پيدا ميكنم!
زبان تركي بلد هستي؟ (تركي استانبولي. البته اگه آذري بلد باشي خيلي كارت راه ميوفته)
واقعا اونطور که گفتی اونجا اوضاع خوبه؟ تو خود تبریز هم من زیاد دیدم که تراکت پخش می کنند کار در ترکیه. برای کارگر ساده مثلا مینویسن ۳ میلیون ماهانه :|
البته من خودم پاسپورت ندارم و نمیتونم از این زندان بیرون برم :|

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
لینک دانلودی چیزی؟ دارید؟
لینک دانلود:
http://up.persianscript.ir/uploads/13363237031.zip
برای یک سازمان دولتی راه اندازی کردم کاملا راضی هستن البته یکم وقت بذارید و ویرایش کنید عالی میشه مخصوص بهتره قسمت گالری و بقیه قسمت های پایین قالب رو حذف کنید ویکسری قسمت های اضافی ستون سمت چپ.

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
خیلی از دوستان وبمستر از درامد کم شون می نالن و خیلی هام نظرشون اینه که تلگرام درامد وبمسترهارو نابود کرده! درسته که تلگرام واقعا به وبمستری ایران ضربه زده ولی بنظرم ضربه تلگرام دربرابر بعضی از بنگاه های تبلیغاتی هیچه و بعضی از بنگاه ها واقعا بی انصافا و فقط دارن حق وبمسترهارو میخورن(تو این چند سال که خودم کار کردم بنظرم بهترین و با انصاف ترین شون صباویژنه )
یک نمونه اش که وقتی خودم فهمیدم سرم سوت کشید!
ما تو سایتمون یک بنر که مربوط به تبلیغات دانلود یک نرم افزار ایرانی هست قرار دادیم و حدود سه ماهم هست تمدید میکنیم و قیمت بنرم ماهی 3 میلیون میگیرم و خیلی خوشحال بودیم که یک جایگاه رو با قیمت خوب دادیم به یکی از بنگاه های تبلیغاتی و کاملا هم راضی بودیم بعد از یک مدت خود برنامه نویس برنامه ای که در سایت قرار داده بودیم باما تماس گرفت تا بنر یک برنامه دیگه اش بصورت مستیقم تو سایتمون قرار بدیم و وقتی قیمت بهش دادیم راضی و خوشحال بود!
در مورد کلیک تبلیغات قبلی ازش پرسیدم گفت روزانه بین 1500 تا 1800 تا کلیک داشته که به ازای هر کلیک 200 تومان پرداخت میکرده با این حساب ماهی حداقل 9 میلیون بابت بنری که ما ماهی 3 میلیون میگرفتیم پرداخت میکرده:general208:
خودمم باور نمیشد که یک بنر میتونه اینقدر درامد داشته باشه،دلیلشم فقط اینکه اینقدر درامدمون از تبلیغات بنری کم بوده که باور میکنیم درامد سایتمون همینه
:general112::general112:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
خیلی از دوستان وبمستر از درامد کم شون می نالن و خیلی هام نظرشون اینه که تلگرام درامد وبمسترهارو نابود کرده! درسته که تلگرام واقعا به وبمستری ایران ضربه زده ولی بنظرم ضربه تلگرام دربرابر بعضی از بنگاه های تبلیغاتی هیچه و بعضی از بنگاه ها واقعا بی انصافا و فقط دارن حق وبمسترهارو میخورن(تو این چند سال که خودم کار کردم بنظرم بهترین و با انصاف ترین شون صباویژنه )
یک نمونه اش که وقتی خودم فهمیدم سرم سوت کشید!
ما تو سایتمون یک بنر که مربوط به تبلیغات دانلود یک نرم افزار ایرانی هست قرار دادیم و حدود سه ماهم هست تمدید میکنیم و قیمت بنرم ماهی 3 میلیون میگیرم و خیلی خوشحال بودیم که یک جایگاه رو با قیمت خوب دادیم به یکی از بنگاه های تبلیغاتی و کاملا هم راضی بودیم بعد از یک مدت خود برنامه نویس برنامه ای که در سایت قرار داده بودیم باما تماس گرفت تا بنر یک برنامه دیگه اش بصورت مستیقم تو سایتمون قرار بدیم و وقتی قیمت بهش دادیم راضی و خوشحال بود!
در مورد کلیک تبلیغات قبلی ازش پرسیدم گفت روزانه بین 1500 تا 1800 تا کلیک داشته که به ازای هر کلیک 200 تومان پرداخت میکرده با این حساب ماهی حداقل 9 میلیون بابت بنری که ما ماهی 3 میلیون میگرفتیم پرداخت میکرده:general208:
خودمم باور نمیشد که یک بنر میتونه اینقدر درامد داشته باشه،دلیلشم فقط اینکه اینقدر درامدمون از تبلیغات بنری کم بوده که باور میکنیم درامد سایتمون همینه
:general112::general112:
شما چطوری با 15 هزار تا آی پی زیر 500 هستی؟
تعداد بازدیدت چقدره؟

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
شما چطوری با 15 هزار تا آی پی زیر 500 هستی؟
تعداد بازدیدت چقدره؟
تعداد ای پی های سایت الان حدود 35 هزار هست
قبلا گفتم که با رفع فیلتر تلگرام 15 هزار کاهش بازدید داشتیم و به حالت قبل برگشته

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
من امروز صبح به چند تا صرافی زنگ زدم برای خرید گفتند که قیمت ها هنوز مشخص نیست و چند ساعت صبر کنید و طی این چند ساعت قیمت رو کشیدن بالا :|
البته هاستینگ های ایرانی زیاد تغییر نمیدند. تازه اگه سالانه گرفته باشی از این موارد هم خیالت راحت میشه

واقعا اونطور که گفتی اونجا اوضاع خوبه؟ تو خود تبریز هم من زیاد دیدم که تراکت پخش می کنند کار در ترکیه. برای کارگر ساده مثلا مینویسن ۳ میلیون ماهانه :|
البته من خودم پاسپورت ندارم و نمیتونم از این زندان بیرون برم :|
نت افراز تقی به توقی میخوره افزایش می‌ده:D

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
با سلام
دوستان بنده سایت ترفندها را دو ماهه فروختم!
طبق توافقات انجام شده قرار شد که مالک جدید به تبلیغات تا موعدش دست نزنه. اما متاسفانه همون روز های اول تمامی پست ثابت ها و بک لینک هارو حذف کرد و خسارت سنگینی بابت اون تبلیغات رو دست من گذاشت. و مجبور شدم به خاطر یه ذره آشناییتی که توی پرشین تولز و اینترنت دارن کاربرا نسبت به من. پول های تبلیغات رو همون روز اول برگشت بدم.

اما ایشون قصد تمام کردن این کار های غیر حرفه ای رو نداره و یکسری تبلیغات دیگر را نیز قبل رسیدن به موعد حذف کردن و در آخرین کارشون. گرفتن کل ریپورتاژ هایی که روی سایت قرار گرفته است را نوفالو کردند.

چند تن از دوستان از من شاکی شدند و در تلگرام به من اعتراض کردند. خواستم بگم که من این سایت را 2 ماه پیش فروختم به اقای تاج دینی. اگر شما هم ریپورتاژ خریدید و نوفالو شده است. از طریق تماس با ما سایت ترفندها اقدام کنید. اگر هم آیدی این اقا رو میخوایید به من پ.خ بدید.

پ.ن: من قصد تخریب هیچ فرد یا سایتی را نداشتم. اما متاسفانه اخلاق غیر حرفه ای ایشون داره به اعتبار من توی اینجا ضربه میزنه. و هر روز باید اعتراض و دعوای مشتریا رو تحمل کنم.

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
بالا