شاید همینجوری میاره. نمیدونم. ولی سروش کلاود نیست. خب چه کاریه آخه وقتی کلاود نیست آدم میره رو واتس اپ دیگه. برای من کلاود بودن مهمه و حجم فایلی که بتونم باهاش بفرستم. تو ایرانیها هم آی گپ کلاود هست و حجم فایلش نامحدود. اگه یه روز از تلگرام کوچ کنم و مجبور بشم بین ایرانیها انتخاب کنم حتما آی گپ یا کلا اونی که کلاود باشه انتخاب میکنم.من نصبش نکردم
یکی از نزدیکان که نصبش کرده بود بهم گفت توام عضو شدی؟ گفتم نه :general210:
گفت پس چرا کنار اسمت توی مخاطبین لوگوی سروش اومده
والا خیلی ها براشون حجم فایل دریافت و ارسالی مهم نیست.شاید همینجوری میاره. نمیدونم. ولی سروش کلاود نیست. خب چه کاریه آخه وقتی کلاود نیست آدم میره رو واتس اپ دیگه. برای من کلاود بودن مهمه و حجم فایلی که بتونم باهاش بفرستم. تو ایرانیها هم آی گپ کلاود هست و حجم فایلش نامحدود. اگه یه روز از تلگرام کوچ کنم و مجبور بشم بین ایرانیها انتخاب کنم حتما آی گپ یا کلا اونی که کلاود باشه انتخاب میکنم.
Redirect 301 /oldfile.htm /newfile.htm
منم از پارس پک هاست دارم. اما ایمیل فورواردش کار نمیکنه و برام ایمیل رو فوروارد نمیکنه.برای شما هم پارس پک از پنل ساقط شده؟! دستورات دایرکت ادمین کار نمیکنن!!! ریدایرکت میکنم ولی نمیشه! تیکت پشتیبانی هم قبلا 5 دقیقه ای جواب میداد الان چند ساعتی هست که گذشته
مشاهده پیوست 1053106
من امروز صبح به چند تا صرافی زنگ زدم برای خرید گفتند که قیمت ها هنوز مشخص نیست و چند ساعت صبر کنید و طی این چند ساعت قیمت رو کشیدن بالا :|دلار هی گرون میشه این هاستینگها هم میکشن بالا قیمت هارو بیچاره وبمستر فلک زده ایرانی
واقعا اونطور که گفتی اونجا اوضاع خوبه؟ تو خود تبریز هم من زیاد دیدم که تراکت پخش می کنند کار در ترکیه. برای کارگر ساده مثلا مینویسن ۳ میلیون ماهانه :|سربازيت كي تموم ميشه؟
پاسپورتو گرفتي پاشو بيا اينجا من يه كار خوب برات پيدا ميكنم!
زبان تركي بلد هستي؟ (تركي استانبولي. البته اگه آذري بلد باشي خيلي كارت راه ميوفته)
قالب خبری مکس خوبه من خودم واسه یک سایت استفاده میکنم ولی باید یکم وقت بذارید و قالب رو ویرایش کنید خوب میشه
لینک دانلود:لینک دانلودی چیزی؟ دارید؟
شما چطوری با 15 هزار تا آی پی زیر 500 هستی؟خیلی از دوستان وبمستر از درامد کم شون می نالن و خیلی هام نظرشون اینه که تلگرام درامد وبمسترهارو نابود کرده! درسته که تلگرام واقعا به وبمستری ایران ضربه زده ولی بنظرم ضربه تلگرام دربرابر بعضی از بنگاه های تبلیغاتی هیچه و بعضی از بنگاه ها واقعا بی انصافا و فقط دارن حق وبمسترهارو میخورن(تو این چند سال که خودم کار کردم بنظرم بهترین و با انصاف ترین شون صباویژنه )
یک نمونه اش که وقتی خودم فهمیدم سرم سوت کشید!
ما تو سایتمون یک بنر که مربوط به تبلیغات دانلود یک نرم افزار ایرانی هست قرار دادیم و حدود سه ماهم هست تمدید میکنیم و قیمت بنرم ماهی 3 میلیون میگیرم و خیلی خوشحال بودیم که یک جایگاه رو با قیمت خوب دادیم به یکی از بنگاه های تبلیغاتی و کاملا هم راضی بودیم بعد از یک مدت خود برنامه نویس برنامه ای که در سایت قرار داده بودیم باما تماس گرفت تا بنر یک برنامه دیگه اش بصورت مستیقم تو سایتمون قرار بدیم و وقتی قیمت بهش دادیم راضی و خوشحال بود!
در مورد کلیک تبلیغات قبلی ازش پرسیدم گفت روزانه بین 1500 تا 1800 تا کلیک داشته که به ازای هر کلیک 200 تومان پرداخت میکرده با این حساب ماهی حداقل 9 میلیون بابت بنری که ما ماهی 3 میلیون میگرفتیم پرداخت میکرده:general208:
خودمم باور نمیشد که یک بنر میتونه اینقدر درامد داشته باشه،دلیلشم فقط اینکه اینقدر درامدمون از تبلیغات بنری کم بوده که باور میکنیم درامد سایتمون همینه
:general112::general112:
تعداد ای پی های سایت الان حدود 35 هزار هستشما چطوری با 15 هزار تا آی پی زیر 500 هستی؟
تعداد بازدیدت چقدره؟
نت افراز تقی به توقی میخوره افزایش میدهمن امروز صبح به چند تا صرافی زنگ زدم برای خرید گفتند که قیمت ها هنوز مشخص نیست و چند ساعت صبر کنید و طی این چند ساعت قیمت رو کشیدن بالا :|
البته هاستینگ های ایرانی زیاد تغییر نمیدند. تازه اگه سالانه گرفته باشی از این موارد هم خیالت راحت میشه
واقعا اونطور که گفتی اونجا اوضاع خوبه؟ تو خود تبریز هم من زیاد دیدم که تراکت پخش می کنند کار در ترکیه. برای کارگر ساده مثلا مینویسن ۳ میلیون ماهانه :|
البته من خودم پاسپورت ندارم و نمیتونم از این زندان بیرون برم :|
حالا نه هزار تومن دو تومننت افراز تقی به توقی میخوره افزایش میده
نت افراز تقی به توقی میخوره افزایش میده
از کد تخفیف استفاده کنید تا جبران شه :general105::general106::general108::general206::general304:حالا نه هزار تومن دو تومن
۱۰- ۱۵ تومن
برای تمدید نمیشه استفاده کرداز کد تخفیف استفاده کنید تا جبران شه :general105::general106::general108::general206::general304:
دوستان کسی از وضعیت کار تو ارمنستان و گرجستان خبر داره ؟