https://www.url-encode-decode.com/لینک فارسی را درنظر بگیرید با علامت های A%V5%%G% نوشته میشه, میخوام متن فارسی بدم اینطور چیزی تحویل بگیرم چوکار کنم؟!
https://www.url-encode-decode.com/لینک فارسی را درنظر بگیرید با علامت های A%V5%%G% نوشته میشه, میخوام متن فارسی بدم اینطور چیزی تحویل بگیرم چوکار کنم؟!
دوست عزیز من 8 سال در ارمنستان زندگی کردم کار در این کشور خیلی سخت گیر می آد و خود این کشور با بحران بیکاری شدید داره و دولت ارمنستان به واسطه اخذ مالیات اداره می شه و اگر پلان بیزنس داری برای اون منطقه حتما باید جوانب مالیاتی اونم در نظر بگیرید. و اینکه حتما باید زبانی روسی و یا ارمنی را مسلط باشید.دوستان کسی از وضعیت کار تو ارمنستان و گرجستان خبر داره ؟
دوست عزیز من 8 سال در ارمنستان زندگی کردم کار در این کشور خیلی سخت گیر می آد و خود این کشور با بحران بیکاری شدید داره و دولت ارمنستان به واسطه اخذ مالیات اداره می شه و اگر پلان بیزنس داری برای اون منطقه حتما باید جوانب مالیاتی اونم در نظر بگیرید. و اینکه حتما باید زبانی روسی و یا ارمنی را مسلط باشید.
بله در بخش فناوری اطلاعات خیلی پیشرفت داشتند ولی به خارجی ها به دلیل بحث امنیتی کار نمی دن ولی زیر ساخت های خودشون رو خیلی خوب دارند می سازندممنون بابت پاسختون
شنیدم تو حوزه آی تی و کامپیوتر کار هست
آیا این درسته ؟
آخرين قيمت كه داري چند هست؟یعنی این روزها اینقدر کلمه ی کلیدی پلی استیشن 4 رو سرچ کردم الانه که اسمم بره تو کتاب رکوردهای گینس
( یه مطلب جالبی هم هست اینه که بر خلاف تمام دستگاه های بازی که از قدیم و الایام بوده پلی استیشن به صورت یک دسته ای عرضه میشه ولی مدل دو دسته ای ش هم هستش)
قیمت ها هم تقریبا با تفاوت های خیلی کمی نسبت به بازار هستش فقط اینکه دیجی کالا این وسط پول خون باباشو میگیره
الان تقریبا دیگه کسی بازی نمیخره. خیلی گرون در میاد. تازه با این وضعیت دلار، بدتر هم خواهد شدآخرين قيمت كه داري چند هست؟
من توي علي بابا چند وقت پيش ديدم به پول ما يك و هشتصد هم داشت.
توي تركيه هم با اين ايران تقريبا يكي هست.
فقط اونجا بازيهاش خيلي گرونه و زير 200 هزار تومان بازي نداره!
آره اونم چه درآمدی، از هر 10 تا سفارش پول یکی را حساب میکنن بقیه را میفرستن دست مشتری داخل سیستم میزنن انصرافی، اتمام موجودی!! از پایه داری کلاهبرداری میکنن یک ماه هم طول میکشه تا جنس را ارسال کنن!!دوستان هنوز از طریق سیستم های همکاری در فروش درآمد دارید ؟
آره اونم چه درآمدی، از هر 10 تا سفارش پول یکی را حساب میکنن بقیه را میفرستن دست مشتری داخل سیستم میزنن انصرافی، اتمام موجودی!! از پایه داری کلاهبرداری میکنن یک ماه هم طول میکشه تا جنس را ارسال کنن!!
خرید هم کنن چه فایده وقتی دبه در میارن ، یا اینکه خودت میخوای vip pack راه بندازی یا به عنوان بازاریاب؟ کدوم طرف؟با مشکلاتش کاری نداریم
منظورم اینه سفارش ثبت میشه یا نه و اینکه هنوز خرید میکنن مردم یا نه
اسلیم رو 1450 و پرو هم حدودا ۱۸۵۰آخرين قيمت كه داري چند هست؟
نه سفارشی ثبت نمیشهبا مشکلاتش کاری نداریم
منظورم اینه سفارش ثبت میشه یا نه و اینکه هنوز خرید میکنن مردم یا نه
شما جنس میتونید از ترکیه بگیرید و به ایران ارسال کنید؟آخرين قيمت كه داري چند هست؟
ssl اگر به درستی نصب و تنظیم بشه تاثیر منفی روی سرعت ندارهدوستان کسی از ssl استفاده کرده که تاثیر خاصی داشته باشه ؟ یا فقط کند شدن سایت باقی میمونه برات. (در موارد غیر تجاری)
لینکش چی بود؟ ماهی فقط ده تا سفارش؟!! دو هزار تا روزی تقریبا یکی یا دو تا سفارش در میادنه سفارشی ثبت نمیشه
سایت یکی از دوستان با روزی ۲ هزار بازدید
حدودا در ماه زیر ۱۰ تا سفارش داره. قبلا خیییلی بیشتر بود ولی الان همه خریدهاشونو حتی نون رو هم از سایت های معتبر میگیرن
داریم ازssl رایگان حرف میزنیمssl اگر به درستی نصب و تنظیم بشه تاثیر منفی روی سرعت نداره
وسایل الکترونیکی خیلی قیمتش با ایران فرق نداره. اما ترکیه چون تحریم نیست از همه سایتهای بین المللی مثل علی بابا و علی اکسپرس و آمازون و ... با قیمت خیلی عالی خرید کرد.شما جنس میتونید از ترکیه بگیرید و به ایران ارسال کنید؟
به نظر من که خوب نیسداریم ازssl رایگان حرف میزنیم