GraphX
Registered User
آخرین امتحان دوران تحصیلمو دادم
به امید روزای بهتر
به امید روزای بهتر
چه راهنمایی نیاز داری پیام خصوصی بدهسلام دوستان یه سری کد تبلیغاتی میخوام روی وردپرس قرار بدم کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟
پروفایلتون limit هست اگر یه پیام بدین ممنون میشم.چه راهنمایی نیاز داری پیام خصوصی بده
برای پیام دادن نیاز نیست بری پروفایل همین اینجام روی اسمم کلیک کنی میتونی بفرستی .پروفایلتون limit هست اگر یه پیام بدین ممنون میشم.
داخل بخش وردپرس تاپیک بزنید در خدمتمسلام دوستان یه سری کد تبلیغاتی میخوام روی وردپرس قرار بدم کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟
آقا مگه از اول شوخی نمیکردی؟شوخی میکنم داداش
کی میتونه شما رو بن کنه؟
اینقدری که در نقد وب داده توی این تاپیک بحث شده در رابطه با هیچ چیزی صحبت نشده :general711:@EmpireWorld این که تبلیغ یه چیزی رو بکنی و لینک بزاری تو امضات یه چیزه اینکه هرچی میشه هرکی میاد مشکلاتشو میگه بیایی جوری نشون بدی که اون مجموعه خوبه و سایت این بنده خدا مشکل داشته یه چیز دیگست (وب مممم که اصلا یه چیز دیگست )
تلوزیون تبلیغ میکنه ولی صدای مردم دربیاد نمیاد برنامه بزاره بگه نه این خوبه مقصر شما هستید که هاستتون دان میشه یا تقصیر شماست که پشتیبانیش 48 ساعت یکبار جواب میده و ...
بدترین هاستی که این چند ساله باهاش کار کردم : وب داده (صد رحمت به آبتین وب و ...)
هر دم از این باغ بری میرسدحالا شکر میون کلامتون
منم یه هاست از وب داده داشتم، دو هفته پیش با حالت "لغو در سررسید"، لغوش کردم. توجه کنید لغو در سررسید!
بعد فرداش اومدم دیدم کلا هاست رو حذف کردن در صورتی که بالای 1 هفته به سررسید مونده بود
مشکل از شما بوده که لغو در سررسید کردید مگرنه وب داده که عالیهحالا شکر میون کلامتون
منم یه هاست از وب داده داشتم، دو هفته پیش با حالت "لغو در سررسید"، لغوش کردم. توجه کنید لغو در سررسید!
بعد فرداش اومدم دیدم کلا هاست رو حذف کردن در صورتی که بالای 1 هفته به سررسید مونده بود
برای کار های معمولی اینقدر زیاد تفاوت نمیکنه فقط نباید زیاد کنتراستش بالا و یا پایین باشه که به تیرگی یا روشنایی خیلی بزنه و براق نباشه. رنگزدنت هم باید یکنواخت و روی سطح صاف باشهآواتارم ® داره مشخصه
دوستان کسی ازین صفحه های سبز (کروماکی) ساخته تاحالا؟
تو یوتیوب هزارتا ویدیو براش هست. یکی سبز فسفری استفاده کرده یکی پر رنگ، تست هم نزاشتن اکثرا که بفهمم کدوم بهتره.
یه مثلی هست که میگه :حالا شکر میون کلامتون
هیچ آخرینی وجود نداره از همون بالا یک سری سلسله مراتب برای تو و بقیه تعریف شده، درس و دانشگاه احباری، سربازی احباری، بردگی اجباری و... کسی بخواد بفهمه زندگی چیه باید همون اول این مراحلو cut کنه، اگر فکر میکنی این آخرین بود پس با سربازی چکار میکنی با بقیه چطور؟ ما نصف عمرمون رفته ولی یک عده هنوز روی ما مسلط هستن اختیار زندگیمون دست خودمون نیست مگر با کاری که گفتم، من الان اصل مدرک لیسانس هم تحویلم بدن دوست دارم یه کبریت بکشم زیرش با چکمه سربازی لهش کنم، خب گفتی آخرین امتحان، برای موانعی که جلوت هست برنامه داری که این آخرین مشکل باشه؟!آخرین امتحان دوران تحصیلمو دادم
به امید روزای بهتر
هشتم، ولی خشتم@ms368
دوستمون خیلی وقته نیست؟
:general504:عزیزممهشتم، ولی خشتم مشاهده پیوست 1053832
کلا نمیتونم پای مانیتور بشینم، دم به دقه پانیک میشم
نتو کلا تعطیل کردم واسه یه مدت، شاید تا سال دیگه
پول مولامو جمع کردم یه ماشین خریدم
واسه اینکه تو خونه دیوونه نشم رفتم اسنپ
بد نیست خوبه، همین که با مسافرا صحبت میکنم حالمو یکم بهتر میکنه، مخصوصا اینکه بیشتر خودشون تمایل دارن صحبت کنن :general504:
چدتا فحش جدید هم یاد گرفتم :general310:
من ادم زبون بازی نیستم، چشمامم پاکه پاکه دلت بسوزه:general504:عزیزمم
-------
تو اسنپ چیزی هم میشه تور زد؟
-------
من یه بار استادیوم ثامن مشهد رفتم واسه بازی پرسپولیس و تیم مشهدی. اونجا بود که دید من نسبت به فحش ها تغییر کرد و سبک نوینی از فحش هارو فرا گرفتم.
به به یه نفر دیگه به هواداران وب داده پیوستبا سلام
به نظرتون در حال حاضر با هزینه حداکثر 1 م چه گوشی درست حسابی میشه خرید ؟؟
بیشتر مد نظرم دوربین 16-8 . صفحه نمایش بالاتر از 5 اینچ باشه
دیگه بقیه مشخصات از نظر سی پی یو و چند هسته ای و .... با شما که با هزینه م هم خونی داشته باشه
ضمنا در مورد طرح رجیستری گوشی نظرتون چیه بعد خرید برام مشکل ساز نشه
اگر دوربین خوب میخواهی که باید بیشتر از این حرفا هرینه کنیبا سلام
به نظرتون در حال حاضر با هزینه حداکثر 1 م چه گوشی درست حسابی میشه خرید ؟؟
بیشتر مد نظرم دوربین 16-8 . صفحه نمایش بالاتر از 5 اینچ باشه
دیگه بقیه مشخصات از نظر سی پی یو و چند هسته ای و .... با شما که با هزینه م هم خونی داشته باشه
ضمنا در مورد طرح رجیستری گوشی نظرتون چیه بعد خرید برام مشکل ساز نشه