• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان یه سری کد تبلیغاتی میخوام روی وردپرس قرار بدم کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
@EmpireWorld این که تبلیغ یه چیزی رو بکنی و لینک بزاری تو امضات یه چیزه اینکه هرچی میشه هرکی میاد مشکلاتشو میگه بیایی جوری نشون بدی که اون مجموعه خوبه و سایت این بنده خدا مشکل داشته یه چیز دیگست (وب مممم که اصلا یه چیز دیگست :D)
تلوزیون تبلیغ میکنه ولی صدای مردم دربیاد نمیاد برنامه بزاره بگه نه این خوبه مقصر شما هستید که هاستتون دان میشه :D یا تقصیر شماست که پشتیبانیش 48 ساعت یکبار جواب میده و ...

بدترین هاستی که این چند ساله باهاش کار کردم : وب داده (صد رحمت به آبتین وب و ...) :p:D

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
شوخی میکنم داداش :D
کی میتونه شما رو بن کنه؟ :D
آقا مگه از اول شوخی نمیکردی؟
واقعا چطور دلت میاد مولتی یوزری چون مارو بن کنی :oops:
@EmpireWorld این که تبلیغ یه چیزی رو بکنی و لینک بزاری تو امضات یه چیزه اینکه هرچی میشه هرکی میاد مشکلاتشو میگه بیایی جوری نشون بدی که اون مجموعه خوبه و سایت این بنده خدا مشکل داشته یه چیز دیگست (وب مممم که اصلا یه چیز دیگست :D)
تلوزیون تبلیغ میکنه ولی صدای مردم دربیاد نمیاد برنامه بزاره بگه نه این خوبه مقصر شما هستید که هاستتون دان میشه :D یا تقصیر شماست که پشتیبانیش 48 ساعت یکبار جواب میده و ...

بدترین هاستی که این چند ساله باهاش کار کردم : وب داده (صد رحمت به آبتین وب و ...) :p:D
اینقدری که در نقد وب داده توی این تاپیک بحث شده در رابطه با هیچ چیزی صحبت نشده :general711:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
حالا شکر میون کلامتون :D
منم یه هاست از وب داده داشتم، دو هفته پیش با حالت "لغو در سررسید"، لغوش کردم. توجه کنید لغو در سررسید!
بعد فرداش اومدم دیدم کلا هاست رو حذف کردن :eek: در صورتی که بالای 1 هفته به سررسید مونده بود

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
منم یه هاست از وب داده داشتم، دو هفته پیش با حالت "لغو در سررسید"، لغوش کردم. توجه کنید لغو در سررسید!
بعد فرداش اومدم دیدم کلا هاست رو حذف کردن :eek: در صورتی که بالای 1 هفته به سررسید مونده بود
هر دم از این باغ بری میرسد
تازه تر از تازه تری میرسد

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
مشکل از شما بوده که لغو در سررسید کردید مگرنه وب داده که عالیه
شما باید اول تمدید میکردی پول رو میریختی لغو سرویس معنی نداره که هی باید ارتقا بدی سرویس بگیری ولاغیر مگرنه مشکل از شماست

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
آواتارم ® داره مشخصه :D

دوستان کسی ازین صفحه های سبز (کروماکی) ساخته تاحالا؟
تو یوتیوب هزارتا ویدیو براش هست. یکی سبز فسفری استفاده کرده یکی پر رنگ، تست هم نزاشتن اکثرا که بفهمم کدوم بهتره.
برای کار های معمولی اینقدر زیاد تفاوت نمیکنه فقط نباید زیاد کنتراستش بالا و یا پایین باشه که به تیرگی یا روشنایی خیلی بزنه و براق نباشه. رنگزدنت هم باید یکنواخت و روی سطح صاف باشه
بیشتر باید به فکر نور پردازی باشی تا روشنایی یکسانی داشته باشی تا کیفیت خوب باشه.

میتونی فون رولی هم بخری که اندازه 3در 5 مترش حدود 200 ( مدل اروزنترم داره)

ولی در هر صورت و حالتی میشه تصویر رو از پس زمینه جدا کرد ، فقط دردسرش بیشتر میشه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
یه مثلی هست که میگه :
وقتی یه دعوایی بین دو تا ایرانی اتفاق میفته برای هردوشون حاشیه درست میشه و به نفع هردو میشه :D
مثل دعواهایی که بین رپرها و خواننده ها و بازیگرها و فوتبالیست ها اتفاق میفته و آمار هر دو طرف بالا میره :D
به قول اون دوستمون اینقدر که تو این تاپیک در مورد وب داده صحبت شده در مورد چیزه دیگه ای نشده :D:p

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
آخرین امتحان دوران تحصیلمو دادم
به امید روزای بهتر
هیچ آخرینی وجود نداره از همون بالا یک سری سلسله مراتب برای تو و بقیه تعریف شده، درس و دانشگاه احباری، سربازی احباری، بردگی اجباری و... کسی بخواد بفهمه زندگی چیه باید همون اول این مراحلو cut کنه، اگر فکر میکنی این آخرین بود پس با سربازی چکار میکنی با بقیه چطور؟ ما نصف عمرمون رفته ولی یک عده هنوز روی ما مسلط هستن اختیار زندگیمون دست خودمون نیست مگر با کاری که گفتم، من الان اصل مدرک لیسانس هم تحویلم بدن دوست دارم یه کبریت بکشم زیرش با چکمه سربازی لهش کنم، خب گفتی آخرین امتحان، برای موانعی که جلوت هست برنامه داری که این آخرین مشکل باشه؟!

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
@ms368
دوستمون خیلی وقته نیست؟
هشتم، ولی خشتم oldfogey.gif
کلا نمیتونم پای مانیتور بشینم، دم به دقه پانیک میشم
نتو کلا تعطیل کردم واسه یه مدت، شاید تا سال دیگه
پول مولامو جمع کردم یه ماشین خریدم
واسه اینکه تو خونه دیوونه نشم رفتم اسنپ
بد نیست خوبه، همین که با مسافرا صحبت میکنم حالمو یکم بهتر میکنه، مخصوصا اینکه بیشتر خودشون تمایل دارن صحبت کنن :general504:
چدتا فحش جدید هم یاد گرفتم :general310:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
هشتم، ولی خشتم مشاهده پیوست 1053832
کلا نمیتونم پای مانیتور بشینم، دم به دقه پانیک میشم
نتو کلا تعطیل کردم واسه یه مدت، شاید تا سال دیگه
پول مولامو جمع کردم یه ماشین خریدم
واسه اینکه تو خونه دیوونه نشم رفتم اسنپ
بد نیست خوبه، همین که با مسافرا صحبت میکنم حالمو یکم بهتر میکنه، مخصوصا اینکه بیشتر خودشون تمایل دارن صحبت کنن :general504:
چدتا فحش جدید هم یاد گرفتم :general310:
:general504:عزیزمم
-------
تو اسنپ چیزی هم میشه تور زد؟
-------
من یه بار استادیوم ثامن مشهد رفتم واسه بازی پرسپولیس و تیم مشهدی. اونجا بود که دید من نسبت به فحش ها تغییر کرد و سبک نوینی از فحش هارو فرا گرفتم.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
:general504:عزیزمم
-------
تو اسنپ چیزی هم میشه تور زد؟
-------
من یه بار استادیوم ثامن مشهد رفتم واسه بازی پرسپولیس و تیم مشهدی. اونجا بود که دید من نسبت به فحش ها تغییر کرد و سبک نوینی از فحش هارو فرا گرفتم.
من ادم زبون بازی نیستم، چشمامم پاکه پاکه دلت بسوزه :p
تا دلت بخاد، بعضی مسافرا (دختر) یه جوری رفتار میکنن و حرف میزنن و میخندن که انگار خودشون دارن پیشنهاد میدن :general705:
واسه همین جریان تور و تور بافی که زیاد اتفاق میوفته اسنپ یه قانون گذاشته که ارتباط با مسافر بعد از پایان سفر ممنوعه و بن کامل میشید

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
با سلام
به نظرتون در حال حاضر با هزینه حداکثر 1 م چه گوشی درست حسابی میشه خرید ؟؟

بیشتر مد نظرم دوربین 16-8 . صفحه نمایش بالاتر از 5 اینچ باشه

دیگه بقیه مشخصات از نظر سی پی یو و چند هسته ای و .... با شما که با هزینه م هم خونی داشته باشه

ضمنا در مورد طرح رجیستری گوشی نظرتون چیه بعد خرید برام مشکل ساز نشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
با سلام

دیگه بقیه مشخصات از نظر سی پی یو و چند هسته ای و .... با شما که با هزینه م هم خونی داشته باشه

به به یه نفر دیگه به هواداران وب داده پیوست :D:D:D
بهترین هاستی که این چند سال باهاش کار کردم و پشتیبانی ش بی نظیر بوده : وب داده

سری c سامسونگ رو بررسی کن با هوواوی و ریجیستری به عهده فروشنده هست بدون هیچ هزینه ای برای شما .

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
با سلام

اگر دوربین خوب میخواهی که باید بیشتر از این حرفا هرینه کنی
و اون عددی که مرسوم مردم میگن دوربینش 8 مگاپیکسل یا ... بیانگر کیفیت دوربینش که نیست فقط سایز عکس هایی که اون دوربین رو میگیره مطرح میکنه

بالا