منم تا میگی وب م م ه یاد فرزاد میفتم
@F A R Z A D
منم تا میگی وب م م ه یاد فرزاد میفتم
@F A R Z A D
ایشون شانتاژ میکنه که بگه وب داده خوبهمنم تا میگی وب م م ه یاد فرزاد میفتم
@F A R Z A D
اون یکی طرف اینجاست دیگه شما مدیر وب داده نیستی؟ خود مدیرشم بود میگفت شرمنده روم سیاه بعد این حرفا اول میگی من کار کردم و راضی ام نظر شخصیمه بعد میگی مثل سایت نیازمندیه اونم بد باشه من مسئولیتی ندارم و تبلیغ کردم :general404:. الان این همه ادم گفتن یبار نگفتی اره این مشکلم داره . تبلیغ بکن مشکلی نداره ولی قبولم کن به خاطر منافع خودته نه اینکه واقعا خوب باشه !منم گفتم که اون مسئله رو ما نمیتونیم نظری بدیم چون باید دو طرف ماجرا رو بررسی کنیم
الان مثلا من بیام بگم شما مولتی یوزری، شما قبول میکنی؟ مسلما میگی نه ولی یکی دیگه ببینه و یه طرفه به قاضی بره میگه 100% این مولتی یوزره
این عکس هم که گذاشتم برای دفعه قبلی بود که گفتن به خاطره مصرف منابع ساسپند شدیم
رضا بنده خدا الان داره تو ارومیه آموزش قندیل بستن میبینهاحتمالا نوچه های چنگیز هاست کردنش تو گونی و بردنش
روایت داریم @rezatak6 الان در حال کشیدن نقشه فرار از پادگانه
این قانونا رو کجا نوشته؟ جایی هست که همه رو توضیح داده باشه؟
ببینید دوستان در مورد اینکه زمان مطلب زدن یه دونه اچ یک تحویل میده شکی نیست من داخل مطلب منظورمه به عبارتی
اگر همزمان از کد زیر که عنوان مطلب هست و وردپرس خودش میزنه
<h1 class="post-title entry-title">test</h1>
و کد زیر داخل مطالب
<h1> test</h1>
استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
به زبان ساده دو تا تگ اچ یک از نظر سئو تاثیر بد داره؟!
الان سایت های آنالیز تعداد تگ اچ یک منو صفر پیدا کردن!! حالا اونا الگوریتم درستی ندارن ولی من میخوام داخل مطلب هم اچ یک بنویسم مشکلی پیش میاد یا بهتر میشه ؟!
درستش همینه که شما میگین
من به جای article به اشتباه نوشتم section
ممنون بابت اصلاح و تکمیل صحبت من
باز بحث مولتی یوزری رو کشیدین وسطااااااامنم گفتم که اون مسئله رو ما نمیتونیم نظری بدیم چون باید دو طرف ماجرا رو بررسی کنیم
الان مثلا من بیام بگم شما مولتی یوزری، شما قبول میکنی؟ مسلما میگی نه ولی یکی دیگه ببینه و یه طرفه به قاضی بره میگه 100% این مولتی یوزره
این عکس هم که گذاشتم برای دفعه قبلی بود که گفتن به خاطره مصرف منابع ساسپند شدیم
من بیشتر به اواتار توجه میکنم تا ایدی . اواتار نشناسم ایدی نگاه میکنم تازهچند سال پیش @F A R Z A D رو با @P R O (فرزاد) اشتباه میگرفتیم ، بعدش @l3est رو با @ibest الانم که @saeid700 و @007saeed
و @aalireza439 و @mohsenshahbazi و @hitup و @miladgraph و @Ali-Ahmari و @Web-Master و @k-boy و @ufont و @Hamidreza23 و.....
این دوستانم قبلا تو این بخش فعال بودن ، الان هر جا هستن موفق باشن( شاید اسما رو اشتباه نوشته باشم )
دیگه نمیدونه چی بگه مولتی یوزر بازی در میاره :general711:باز بحث مولتی یوزری رو کشیدین وسطااااااا
@Forum Manager باید حتما درخواست کتبی با امضا و اثرانگشت بفرستیم تا تایید کنی مولتی یوزر نیستیم؟دیگه نمیدونه چی بگه مولتی یوزر بازی در میاره :general711:
H1 هست ولی بجایآموزش های html5 را مطالعه کنی از منبع معتبر دقیقا می گن که این تگ ها برای چی وجود اومده اند ( وب معنایی به قول خودشون) . درظاهر ممکنه برخی تگ ها کاملا مشابه هم باشند ولی خوب اینکه بر چه اساس این موارد بوجود اوردند و در واقع ربات گوگل چطوری کار می کنه که متعاقبش این تگ ها بوجود امده را دیگه نمی دونم احتمالا هم نمی گن.
خیلی راحت خودت چک کن خوب.
یه لینک پست هات باز کن و page source اونو نگاه کن. یک ctrl + f بزن و h1 را سرچ کن
مهم اینه که در اون سورس یک h1 داشته باشی.
خواهش می کنم داداش. ما درخدمتیم.
از چه نظر بهتر؟آواتارم ® داره مشخصه
دوستان کسی ازین صفحه های سبز (کروماکی) ساخته تاحالا؟
تو یوتیوب هزارتا ویدیو براش هست. یکی سبز فسفری استفاده کرده یکی پر رنگ، تست هم نزاشتن اکثرا که بفهمم کدوم بهتره.
کاربر وب مستر، خدابیامرز از من بیشتر مولتی یوزر داشت :general707:چند سال پیش @F A R Z A D رو با @P R O (فرزاد) اشتباه میگرفتیم ، بعدش @l3est رو با @ibest الانم که @saeid700 و @007saeed
و @aalireza439 و @mohsenshahbazi و @hitup و @miladgraph و @Ali-Ahmari و @Web-Master و @k-boy و @ufont و @Hamidreza23 و.....
این دوستانم قبلا تو این بخش فعال بودن ، الان هر جا هستن موفق باشن( شاید اسما رو اشتباه نوشته باشم )
امین خشنود رو فقط ذکر خیرش رو توی تاپیک های مختلف دیدم اما فکر کنم از اون موقعی که من اومدم، اونم رفت.کاربر وب مستر، خدابیامرز از من بیشتر مولتی یوزر داشت :general707:
عجیبه که اسپم نمیکنی و روی به آموزش آوردیH1 هست ولی بجای
<h1> test</h1>
کد زیر استفاده میشه که سایت های آنالیز هم میگن اچ یک ندارم و نمیشناسنش، میگم نکنه گوگل هم همینطوری رفتار کنه و نفهمه؟!
<h1 class="post-title entry-title">test</h1>
خانم شیرزاد نیستی ؟چند سال پیش @F A R Z A D رو با @P R O (فرزاد) اشتباه میگرفتیم ، بعدش @l3est رو با @ibest الانم که @saeid700 و @007saeed