• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
از کجا میدونی هارد بد سکتور یا ویروس داره مشکلش چیه دردتو بگو شاید چیز دیگه باشه .
آیا دریل بزنم به هارد دیسک یا به کله خودم یا مشکل هنگ کردن یه چیز دیگه هست؟ eset ویروس پیدا نکرده ولی آیا باز هم مشکل ویروسه؟! مشکل چیه, :mad::mad::mad::general208:
https://forum.persiantools.com/threads/مقاوم-ترین-هارد-دیسک-؟؟-مشکلات-فنی.900545/

یه مشکل عجیب! ویندوز در حالت safe mode خیلی سریع کار میکنه! خب اگر مشکل از هارد بود در هر شرایطی اختلال داشت, الان به هارد کمتر شک دارم, آنتی ویروس ESET یه دونه ویروس پیدا و پاک کرد مشکل حل نشد eset را حذف کردم comodo freeware نصب کردم دو تا ویروس دیگه پیدا و پاک کرد!! باز هم مشکل حل نشد, ویندوز را در حالت safe mode باز کردم خیلی سریع کار میکرد!!!!! همونجا با comodo دوباره اسکن کردم چیزی پیدا نکرد, چه آنتی ویروسی میتونه اطمینان بده که دیگه ویروسی وجود نداره, هر چی هست خیلی حالمو گرفته

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه مشکل عجیب! ویندوز در حالت safe mode خیلی سریع کار میکنه! خب اگر مشکل از هارد بود در هر شرایطی اختلال داشت, الان به هارد کمتر شک دارم, آنتی ویروس ESET یه دونه ویروس پیدا و پاک کرد مشکل حل نشد eset را حذف کردم comodo freeware نصب کردم دو تا ویروس دیگه پیدا و پاک کرد!! باز هم مشکل حل نشد, ویندوز را در حالت safe mode باز کردم خیلی سریع کار میکرد!!!!! همونجا با comodo دوباره اسکن کردم چیزی پیدا نکرد, چه آنتی ویروسی میتونه اطمینان بده که دیگه ویروسی وجود نداره, هر چی هست خیلی حالمو گرفته
دادش من بخیال ویروس شو شما اول سیستم عاملت رو عوض کن و نسخه خوب و صحیح نصب کن . نرم افزار های مورد نیاز مثل .net و غیره رو نصب کن . بعد چک کن ببینم کارکرد cpu و رم چطوره بیشتر از ظرفیت کار میکنن یا نه . تا حالا جز سیستم عامل ایرادی نداشتم بنده خودم که هنگ کنه .

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دادش من بخیال ویروس شو شما اول سیستم عاملت رو عوض کن و نسخه خوب و صحیح نصب کن . نرم افزار های مورد نیاز مثل .net و غیره رو نصب کن . بعد چک کن ببینم کارکرد cpu و رم چطوره بیشتر از ظرفیت کار میکنن یا نه . تا حالا جز سیستم عامل ایرادی نداشتم بنده خودم که هنگ کنه .
اتفاقا نرم افزار های چرت ظاهرا ضروری را باید حذف کرد, ویزآل بیسیک, جاوا ران تایم حذف کردم وضع بهتر شد, این دات نت بدرد چی میخوره؟ چی دیگه ضروری هست نصب کنم شاید خوب باشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اتفاقا نرم افزار های چرت ظاهرا ضروری را باید حذف کرد, ویزآل بیسیک, جاوا ران تایم حذف کردم وضع بهتر شد, این دات نت بدرد چی میخوره؟ چی دیگه ضروری هست نصب کنم شاید خوب باشه
شما مشکل کندی داشتی یا هنگ ؟ مشکلی با تعویض سیستم عامل داری؟ قبلا که سیستم عامل ام کرکی بود سر 6 ماه خراب میشد . الان لاینسس داره سیستم عاملم (نخریدم مادربرد لاینسس ویندوز 7 داره نصب میکنم خودش اکتیو میکنه) هر دو سال یبارم مشکلی نداره

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
کندی داشتی یا هنگ ؟
کندی با هنگ مگه فرق میکنه؟!!!
اگر ویندوز اکسپایر یا کرک زده شده بود الان پایین پیغام میداد ولی پیغامی در مورد اکتیو و... نمیده
فعلا دارم همینو آپدیت میکنم دوباره نصب کنم سون سال 2009 نصب میشه - DVD همون موقع موجوده
به یا ویندوز XP خدابیامرز :general507::general503:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کندی با هنگ مگه فرق میکنه؟!!!
اگر ویندوز اکسپایر یا کرک زده شده بود الان پایین پیغام میداد ولی پیغامی در مورد اکتیو و... نمیده
فعلا دارم همینو آپدیت میکنم دوباره نصب کنم سون سال 2009 نصب میشه - DVD همون موقع موجوده
به یا ویندوز XP خدابیامرز :general507::general503:
کندی با هنگ مثل زمین با اسمون فرق داره .
اگه ویندوز 7 استفاده میکنی اخریپ اپدیت استفاده کن .
در مورد اینک که کرک پایین نوشته میشه شما که ویندوز رو کرک میکنی در واق ع داری کد هاشو دستکاری میکنی ربطی به نشون دادن نداره .

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
بخدا فقط به خاطر تبلیغ اون آقا رفتم .

تا فردا تکلیفشون رو معلوم میکنم
والا من همونطور که قبلا هم بارها و بارها گفتم تا الان مشکل خاصی باهاشون نداشتم، نمیدونم علتش چی بوده ولی خب خدا رحم کرده و مشکلی پیش نیومده
ولی قطعا نظر شما و بقیه دوستان هم درسته و من اصلا نمیخوام بگم که چون خودم تا حالا مشکلی نداشتم دیگه بهترین هاسته
اینطور که پیداست دیگه کیفیت سابق رو نداره و به همین علت هم دیگه لزومی نداره که به بقیه پیشنهاد بشه
و برای احترام به نظر شما و بقیه و دوستان هم امضامو برمیدارم که خدایی نکرده کس دیگه ای با پیشنهاد بنده دچار مشکل نشه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
متاسفانه تاپیک بزنی ازشون بد بگی هر کجا درجا پاک میشه ولی اگه به به چه چه کنی پاک نمیکنن :general208:
شما کجا تاپیک زدی که پاک شده؟
لطفا مستند حرف بزن و دلیل و مدرک بیار تا بتونیم حق و عدالت رو به درستی اجرا کنیم
یه طرفه به قاضی رفتن و شایعه پراکنی کار درستی نیست و بازدهی هم نداره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
والا من همونطور که قبلا هم بارها و بارها گفتم تا الان مشکل خاصی باهاشون نداشتم، نمیدونم علتش چی بوده ولی خب خدا رحم کرده و مشکلی پیش نیومده
ولی قطعا نظر شما و بقیه دوستان هم درسته و من اصلا نمیخوام بگم که چون خودم تا حالا مشکلی نداشتم دیگه بهترین هاسته
اینطور که پیداست دیگه کیفیت سابق رو نداره و به همین علت هم دیگه لزومی نداره که به بقیه پیشنهاد بشه
و برای احترام به نظر شما و بقیه و دوستان هم امضامو برمیدارم که خدایی نکرده کس دیگه ای با پیشنهاد بنده دچار مشکل نشه
اقا یادته میگفتم اینجا خوبیش اینه ساسپند نمیکنه مشکلات دیگم داشته باشه اونم زدن خراب کردن .کلا من دوتا هاست داشتم قبل از اینکه برم از این هاست یکی خیلی خوب کار میکرد و عالی بود اونیکی دم به دیقه خراب میشد . حالا شمام احتمالا هاست شما رو سرور خوبی هست ولی 80 در صد سرور هاشون (که جالبه جلوش نوشتم سرویس جدید) مشکل ایجاد میکنه .

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

شما لطف داری .
4 سال بدون مشکل با بهترین پشتیبانی رو نت افراز بودم . الان تو این 5 ماهی ک وب داده هستم هر از یه مدت یه بازی در میارن . الان جواب آخرشون اینه که احتمالا سایت شما مورد حمله ddos بوده ، میگم من صفحه ورود همه سایتام رمز داره و در جواب نوشته دی ان اس رو عوض کن، سرور رو عوض کردیم تا چند ساعت دیگه درست میشه .

دقیقا نمیدونم چشونه چون خیلی حرفه ای نیستم ولی اینو مطمئنم که گرد پای نت افراز رو هم نمی تونن جمع کنن .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
یه تاپیک بزنیم راجب نه به وب داده :D

بلی به نت افراز :D:oops::rolleyes::eek:o_O:general105::general106:
شما لطف داری .
4 سال بدون مشکل با بهترین پشتیبانی رو نت افراز بودم . الان تو این 5 ماهی ک وب داده هستم هر از یه مدت یه بازی در میارن . الان جواب آخرشون اینه که احتمالا سایت شما مورد حمله ddos بوده ، میگم من صفحه ورود همه سایتام رمز داره و در جواب نوشته دی ان اس رو عوض کن، سرور رو عوض کردیم تا چند ساعت دیگه درست میشه .

دقیقا نمیدونم چشونه چون خیلی حرفه ای نیستم ولی اینو مطمئنم که گرد پای نت افراز رو هم نمی تونن جمع کنن .

o_O

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
شما کجا تاپیک زدی که پاک شده؟
لطفا مستند حرف بزن و دلیل و مدرک بیار تا بتونیم حق و عدالت رو به درستی اجرا کنیم
یه طرفه به قاضی رفتن و شایعه پراکنی کار درستی نیست و بازدهی هم نداره
وب هاستینگ تالک و چنتا انجمن دیگه
در مورد مدرک هم اگه حرفم رو قبول ندارید میتونم تو پ.خ بهتون بدم.
یک طرفه پیش قاضی نرفتم و کسی اینجا قاضی نیست که بیام این حرفا رو بزنم و انتظار داشته باشم تایید بشم، فقط به عنوان کسی که این اتفاق براش افتاده اطلاع رسانی کردم
هیچ سودی هم برام نداره که بخوام شایعه پراکنی کنم یا بخوام تخریبشون کنم.

بالا