LordShadows
Registered User
متاسفانه تاپیک بزنی ازشون بد بگی هر کجا درجا پاک میشه ولی اگه به به چه چه کنی پاک نمیکنن :general208:یه تاپیک بزنیم راجب نه به وب داده
متاسفانه تاپیک بزنی ازشون بد بگی هر کجا درجا پاک میشه ولی اگه به به چه چه کنی پاک نمیکنن :general208:یه تاپیک بزنیم راجب نه به وب داده
در این حد ؟متاسفانه تاپیک بزنی ازشون بد بگی هر کجا درجا پاک میشه ولی اگه به به چه چه کنی پاک نمیکنن :general208:
از کجا میدونی هارد بد سکتور یا ویروس داره مشکلش چیه دردتو بگو شاید چیز دیگه باشه .
آیا دریل بزنم به هارد دیسک یا به کله خودم یا مشکل هنگ کردن یه چیز دیگه هست؟ eset ویروس پیدا نکرده ولی آیا باز هم مشکل ویروسه؟! مشکل چیه, :general208:
https://forum.persiantools.com/threads/مقاوم-ترین-هارد-دیسک-؟؟-مشکلات-فنی.900545/
باید تو امضا ها بنویسیم که همکاری نکنن تا کس دیگه گمرا نشه .بخدا فقط به خاطر تبلیغ اون آقا رفتم .
تا فردا تکلیفشون رو معلوم میکنم
دادش من بخیال ویروس شو شما اول سیستم عاملت رو عوض کن و نسخه خوب و صحیح نصب کن . نرم افزار های مورد نیاز مثل .net و غیره رو نصب کن . بعد چک کن ببینم کارکرد cpu و رم چطوره بیشتر از ظرفیت کار میکنن یا نه . تا حالا جز سیستم عامل ایرادی نداشتم بنده خودم که هنگ کنه .یه مشکل عجیب! ویندوز در حالت safe mode خیلی سریع کار میکنه! خب اگر مشکل از هارد بود در هر شرایطی اختلال داشت, الان به هارد کمتر شک دارم, آنتی ویروس ESET یه دونه ویروس پیدا و پاک کرد مشکل حل نشد eset را حذف کردم comodo freeware نصب کردم دو تا ویروس دیگه پیدا و پاک کرد!! باز هم مشکل حل نشد, ویندوز را در حالت safe mode باز کردم خیلی سریع کار میکرد!!!!! همونجا با comodo دوباره اسکن کردم چیزی پیدا نکرد, چه آنتی ویروسی میتونه اطمینان بده که دیگه ویروسی وجود نداره, هر چی هست خیلی حالمو گرفته
اتفاقا نرم افزار های چرت ظاهرا ضروری را باید حذف کرد, ویزآل بیسیک, جاوا ران تایم حذف کردم وضع بهتر شد, این دات نت بدرد چی میخوره؟ چی دیگه ضروری هست نصب کنم شاید خوب باشهدادش من بخیال ویروس شو شما اول سیستم عاملت رو عوض کن و نسخه خوب و صحیح نصب کن . نرم افزار های مورد نیاز مثل .net و غیره رو نصب کن . بعد چک کن ببینم کارکرد cpu و رم چطوره بیشتر از ظرفیت کار میکنن یا نه . تا حالا جز سیستم عامل ایرادی نداشتم بنده خودم که هنگ کنه .
شما مشکل کندی داشتی یا هنگ ؟ مشکلی با تعویض سیستم عامل داری؟ قبلا که سیستم عامل ام کرکی بود سر 6 ماه خراب میشد . الان لاینسس داره سیستم عاملم (نخریدم مادربرد لاینسس ویندوز 7 داره نصب میکنم خودش اکتیو میکنه) هر دو سال یبارم مشکلی ندارهاتفاقا نرم افزار های چرت ظاهرا ضروری را باید حذف کرد, ویزآل بیسیک, جاوا ران تایم حذف کردم وضع بهتر شد, این دات نت بدرد چی میخوره؟ چی دیگه ضروری هست نصب کنم شاید خوب باشه
کندی با هنگ مگه فرق میکنه؟!!!کندی داشتی یا هنگ ؟
کندی با هنگ مثل زمین با اسمون فرق داره .کندی با هنگ مگه فرق میکنه؟!!!
اگر ویندوز اکسپایر یا کرک زده شده بود الان پایین پیغام میداد ولی پیغامی در مورد اکتیو و... نمیده
فعلا دارم همینو آپدیت میکنم دوباره نصب کنم سون سال 2009 نصب میشه - DVD همون موقع موجوده
به یا ویندوز XP خدابیامرز :general507::general503:
والا من همونطور که قبلا هم بارها و بارها گفتم تا الان مشکل خاصی باهاشون نداشتم، نمیدونم علتش چی بوده ولی خب خدا رحم کرده و مشکلی پیش نیومدهبخدا فقط به خاطر تبلیغ اون آقا رفتم .
تا فردا تکلیفشون رو معلوم میکنم
شما کجا تاپیک زدی که پاک شده؟متاسفانه تاپیک بزنی ازشون بد بگی هر کجا درجا پاک میشه ولی اگه به به چه چه کنی پاک نمیکنن :general208:
اقا یادته میگفتم اینجا خوبیش اینه ساسپند نمیکنه مشکلات دیگم داشته باشه اونم زدن خراب کردن .کلا من دوتا هاست داشتم قبل از اینکه برم از این هاست یکی خیلی خوب کار میکرد و عالی بود اونیکی دم به دیقه خراب میشد . حالا شمام احتمالا هاست شما رو سرور خوبی هست ولی 80 در صد سرور هاشون (که جالبه جلوش نوشتم سرویس جدید) مشکل ایجاد میکنه .والا من همونطور که قبلا هم بارها و بارها گفتم تا الان مشکل خاصی باهاشون نداشتم، نمیدونم علتش چی بوده ولی خب خدا رحم کرده و مشکلی پیش نیومده
ولی قطعا نظر شما و بقیه دوستان هم درسته و من اصلا نمیخوام بگم که چون خودم تا حالا مشکلی نداشتم دیگه بهترین هاسته
اینطور که پیداست دیگه کیفیت سابق رو نداره و به همین علت هم دیگه لزومی نداره که به بقیه پیشنهاد بشه
و برای احترام به نظر شما و بقیه و دوستان هم امضامو برمیدارم که خدایی نکرده کس دیگه ای با پیشنهاد بنده دچار مشکل نشه
یکی هم کنارش بزن راجع به «نه به م م ه»یه تاپیک بزنیم راجب نه به وب داده
کدوم موجودی دلش میاد همچین کاری بکنه؟:general505:یکی هم کنارش بزن راجع به «نه به م م ه»
والا من همونطور که قبلا هم بارها و بارها گفتم تا الان مشکل خاصی باهاشون نداشتم، نمیدونم علتش چی بوده ولی خب خدا رحم کرده و مشکلی پیش نیومده
ولی قطعا نظر شما و بقیه دوستان هم درسته و من اصلا نمیخوام بگم که چون خودم تا حالا مشکلی نداشتم دیگه بهترین هاسته
اینطور که پیداست دیگه کیفیت سابق رو نداره و به همین علت هم دیگه لزومی نداره که به بقیه پیشنهاد بشه
و برای احترام به نظر شما و بقیه و دوستان هم امضامو برمیدارم که خدایی نکرده کس دیگه ای با پیشنهاد بنده دچار مشکل نشه
همین ک تبلیغ الکی نشه ازشون کافیه به نظرم .باید تو امضا ها بنویسیم که همکاری نکنن تا کس دیگه گمرا نشه .
حالا شما ببین چطور ر فتار میکنن و بک اپ و این ها رو چطور میدن باید حقمونو از این هاستینگیا بگیریمهمین ک تبلیغ الکی نشه ازشون کافیه به نظرم .
یه تاپیک بزنیم راجب نه به وب داده
شما لطف داری .
4 سال بدون مشکل با بهترین پشتیبانی رو نت افراز بودم . الان تو این 5 ماهی ک وب داده هستم هر از یه مدت یه بازی در میارن . الان جواب آخرشون اینه که احتمالا سایت شما مورد حمله ddos بوده ، میگم من صفحه ورود همه سایتام رمز داره و در جواب نوشته دی ان اس رو عوض کن، سرور رو عوض کردیم تا چند ساعت دیگه درست میشه .
دقیقا نمیدونم چشونه چون خیلی حرفه ای نیستم ولی اینو مطمئنم که گرد پای نت افراز رو هم نمی تونن جمع کنن .
وب هاستینگ تالک و چنتا انجمن دیگهشما کجا تاپیک زدی که پاک شده؟
لطفا مستند حرف بزن و دلیل و مدرک بیار تا بتونیم حق و عدالت رو به درستی اجرا کنیم
یه طرفه به قاضی رفتن و شایعه پراکنی کار درستی نیست و بازدهی هم نداره