GraphX
Registered User
دوستان نرم افزاری میشناسید که بشه هارد رو خیلی عمیق فرمت کرد ؟
دوستان نرم افزاری میشناسید که بشه هارد رو خیلی عمیق فرمت کرد ؟
active boot disk
zero format داره
مگر اینکه با دریل سوراخش کنی آتیشش بزنی ریکاوری نشهچون می خوام بفروشمش نمی خوام قابل ریکاوری باشه
این امکان رو داره ؟
یه تاپیک بزنیم راجب نه به وب داده
با این وضعیت باید وب داده رو تحریم کنیم . و امضا بزنیم بدترین هاستی که باهاش کار کردم :general602:
هر چه سریع تر بکاپ بگیر انتقال بده
برای ماهم یه همچین مشکلی پیش اومد ساسپند کردن طوری که حتی زمان کافی برای بکاپ گیری بهمون ندادن 130 گیگ اطلاعاتمون رفت هوا
ینی بدتر از وب داده ندیدم تا حالا
بخدا فقط به خاطر تبلیغ اون آقا رفتم .
تا فردا تکلیفشون رو معلوم میکنم
بعد اینکه فرمت کردی با یه سری فایل بیهوده پرش کن دوباره فرمتش کن اینطوری اگرم ریکاوری بشه اون فایل های بیهوده ای که باهاش پر کرده بودی ریکاوری میشهچون می خوام بفروشمش نمی خوام قابل ریکاوری باشه
این امکان رو داره ؟
هاست فقط ماال تو دادش ماهی 60 میدی بیا 40 بده برو هاست دی ال :general106:بهترین هاستی که باهاش کار نکردمه
الان ماهی ۶۳ تومنهاست فقط ماال تو دادش ماهی 60 میدی بیا 40 بده برو هاست دی ال :general106:
به حرفام گوش نمیدی اون سایت من کاری میکنم حداقل ماهی 200 یا 300 بدهالان ماهی ۶۳ تومن
هر چی در میاریم باید بدیم پای هاست
هاست دی ال ماهی چند میگیره منتقل کنیم به اونجا
البته من به نت افراز وفادارم
تو گفتی چیکار کنیم و من انجام ندادم؟به حرفام گوش نمیدی اون سایت من کاری میکنم حداقل ماهی 200 یا 300 بده
داداش راه اینکه ریکاوری نشه همون فرمت کامل هست برای اطمینان یبار حافظش رو تا کیلوبایت اخر پر کن دوباره فرمت کن (ففط خود پر کردن ام جواب میده و قابل بازگشت نیس چون کامل بازنویسی میشه)چون می خوام بفروشمش نمی خوام قابل ریکاوری باشه
این امکان رو داره ؟
اونم محض احتیاط چند بار پر و خالی بشهداداش راه اینکه ریکاوری نشه همون فرمت کامل هست برای اطمینان یبار حافظش رو تا کیلوبایت اخر پر کن دوباره فرمت کن (غفط خود پر کردن ام جواب میده و قابل بازگشت نیس چون کامل بازنویسی میشه)
بزار یکم کار دارم انجام میدم تموم شه یه ویرایش کلی میخواد سایتت اوکیش میکنیم .تو گفتی چیکار کنیم و من انجام ندادم؟
آهانوب هاستینگ تالک و چنتا انجمن دیگه
در مورد مدرک هم اگه حرفم رو قبول ندارید میتونم تو پ.خ بهتون بدم.
یک طرفه پیش قاضی نرفتم و کسی اینجا قاضی نیست که بیام این حرفا رو بزنم و انتظار داشته باشم تایید بشم، فقط به عنوان کسی که این اتفاق براش افتاده اطلاع رسانی کردم
هیچ سودی هم برام نداره که بخوام شایعه پراکنی کنم یا بخوام تخریبشون کنم.
بهترین کاری که تو عمرت کردی با وب داده کار نکردیبهترین هاستی که باهاش کار نکردمه
داداش الکسات 327 هسش تو سر مال نزنبهترین کاری که تو عمرت کردی با وب داده کار نکردی
از بس لینک خریدهداداش الکسات 327 هسش تو سر مال نزن
کجا ببره اخه ادم نت افراز میگن مثلا curl رو بسته هاست دی ال برای تازه تاسیس نمیصرفه (حتی بازدید معمولیم نمی صرفه) هاست های دیگه کلا ساسپند میکنن . واقعا وضعیت هاستا به چنگیز هاست نزدیک شدهبابا من امضام رو اجاره دادم شما باور نکنید
سایت قرآنی بزاری تو امضا پی تی فرداش فیلتر این به درخواست مشتری بوده
من یکی از سایت های بدون بازدید رو بردم روی وب داده به گریه افتادم چه برسه سایت پر بازدید ببرم روش