• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوستان اینقدر اسپم می کنید جواب سوالا منم بدین
مثلا خواستم از تجربیاتتون استفاده کنما
شما خودت بار تجربه ای ;)
همیشه داخل سایت های خارجی دنبال جواب بگرد
من که اینجا فقط میام سر به سر بقیه بزارم :android30: مگرنه مطلب مفیدی اینجا نیست :general502:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
نوفالو هم تاثیر داره
اصلا فالو چیه و نوفالو چیست؟ اینو به صورت علمی واس من توضیح بدید
گوگل همه لینک های معمولی رو دنبال میکنه یعنی سر میزنه به ادرس صفحه کراول میکنه ایندکس میکنه انکرتکست شو بررسی میکنه و حساب میکنه ولی بعضی جاها به ضرر ماست این مثلا همین فروم که ممکنه هزار نفر به سایت اسپم لینک بدن اینجا میایم میگیم این لینک رو فالو نکن . به نظر شخصی بنده هیچ تاثییری رو کیبورد نداره که مثلا بخواد جایگاه کیبورد رو بهتر کنه فقط همون که گفتم جهت جذب کاربر و به گوگل ربطی نداره .

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگر قبول میکنی حرف منو از نظر گوگل هم تاثیر داره
نظرا متفاوته شما هم حتما جواب گرفتی که میگی ولی ممکنه این جواب همون طور که گفتم از لحاظ جذب کاربر بوده .

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
نظرا متفاوته شما هم حتما جواب گرفتی که میگی ولی ممکنه این جواب همون طور که گفتم از لحاظ جذب کاربر بوده .
من که بخیل نیستم بقیه از تجربیاتم استفاده نکنن
برای یکی از سایت ها روی یه کیبرد فقط با لینک نو فالو تست کردم اومد بالا کیبردش روزی 2 کا سرچ میخوره خیلی قوی نیست خیلی ضعیفم نیست
و این شد که همه به لینک نوفالو حمله کردند :rolleyes::D

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
100 درصد یارو 500 مگ کل هاستشه و روزی بازدیدش به 500 نمیرسه میخواد چکار ؟ مثلا هر کی فضای بیشتر داشته باشه با کلاس تره ؟:D:D:D
من و میگه هاااااا
ماهی برای زیر یک کا بازدید ۶۵ تومن میدم
و بازم باید یادآوری کنم که دهاتی ها به کوین میگن کویین :D
تکبیر
:/ شهری ها چقدر دقت میکنن که یه اشتباه تایپی پیدا کنن :D
تکبیر دوم
سیستمت وردپرس باشه پیام خصوصی بده ببینم مشکل چیه
هی روزگار، اولش به منم همینو گفت :D
نوفالوئه برادر
صد بار بگو، کو گوش شنوا
گوگل همه لینک های معمولی رو دنبال میکنه یعنی سر میزنه به ادرس صفحه کراول میکنه ایندکس میکنه انکرتکست شو بررسی میکنه و حساب میکنه ولی بعضی جاها به ضرر ماست این مثلا همین فروم که ممکنه هزار نفر به سایت اسپم لینک بدن اینجا میایم میگیم این لینک رو فالو نکن . به نظر شخصی بنده هیچ تاثییری رو کیبورد نداره که مثلا بخواد جایگاه کیبورد رو بهتر کنه فقط همون که گفتم جهت جذب کاربر و به گوگل ربطی نداره .
همون جذب کاربر هم به ضرره
مثلا من کلیک کنم، در کسری از ثانیه میبندمش فاتحه ی بانس ریت رو میخونم.
هر طور حساب کنیم باز هم ضررش از سودش بیشتره

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
شما خودت بار تجربه ای ;)
همیشه داخل سایت های خارجی دنبال جواب بگرد
من که اینجا فقط میام سر به سر بقیه بزارم :android30: مگرنه مطلب مفیدی اینجا نیست :general502:

تو کدوم فوروم خارجی میشه راجع به تجربیات ثبت شرکتشون تو ایران اطلاعات کسب کرد ؟
:D:D:D

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
تو کدوم فوروم خارجی میشه راجع به تجربیات ثبت شرکتشون تو ایران اطلاعات کسب کرد ؟
:D:D:D
معمولا مگر برای ثبت در بورس و جذب سهام بخوای شرکت ثبت کنی مگرنه بجز مالیات سنگین و هزار یک مجوز و بیشمار دردسر چیز دیگه ای نداره، یا اینکه دور زدن مالیات بلد باشی مثلا یه زمانی پرونده های اعتراض مالیاتی ثبت میکردم، طرف با هزار ریال!!! شرکت ثبت میکرد بعد از ثبت هم حسابدار ماهر برای دور زدن مالیات و... طرف هزار هزار میلیارد پول و سرمایه داشت با هزار ریال شرکت ثبت میکرد یک ریال هم پول زور به کسی نمیداد

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
هر چی سایتت پر بازدیدتر وقتت آزادتر
@zgg123
---------------------------
من یه سایت زدم دوماهه اما اصلا ورودی گوگلش زیاد نمیشه:general503::general503: روی 15 تا در روز مونده

موضوعش هم تکنولوژی و فناوری هست:confused:

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
@zgg123
من یه سایت زدم دوماهه اما اصلا ورودی گوگلش زیاد نمیشه:general503::general503: روی 15 تا در روز مونده

یک سایت زدم با موضوع آهنگ
از حدودا ۵۰۰ تا پستی که گذاشته بودم فقط و فقط یکی از پست ها روزی حدودا ۵ کا بازدید گرفته بود. ( آهنگ خاطره انگیزی هم بود و بازدیدش مقطعی نبود )
باقی پست ها سر جمع شاید روزی یک کا هم بازدید نداشت.
یهو یه روز از چیلترینگ پیام اومد که بزن حذف کن، مام زدیم لینک رو برداشتیم، اما دو روز بعد زدن کلا اون مطلب چیلتر کردن و به گاج رفتیم.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
@zgg123

قبلا رو نبین اقا سایت بالا میومد الان تو همین تکنولوژی همش سایت های شرکتی و گردن کلفت سر راهت هستن . گذشت از صفر سایت بزنی بکنیش ترفند ها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یک سایت زدم با موضوع آهنگ
از حدودا ۵۰۰ تا پستی که گذاشته بودم فقط و فقط یکی از پست ها روزی حدودا ۵ کا بازدید گرفته بود. ( آهنگ خاطره انگیزی هم بود و بازدیدش مقطعی نبود )
باقی پست ها سر جمع شاید روزی یک کا هم بازدید نداشت.
یهو یه روز از چیلترینگ پیام اومد که بزن حذف کن، مام زدیم لینک رو برداشتیم، اما دو روز بعد زدن کلا اون مطلب چیلتر کردن و به گاج رفتیم.
همین پست هم مقطعی میشه گوگل بازی در میاره یهو تو رو حذف میکنه یه بینام و نشون بجات میزاره

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
معمولا مگر برای ثبت در بورس و جذب سهام بخوای شرکت ثبت کنی مگرنه بجز مالیات سنگین و هزار یک مجوز و بیشمار دردسر چیز دیگه ای نداره، یا اینکه دور زدن مالیات بلد باشی مثلا یه زمانی پرونده های اعتراض مالیاتی ثبت میکردم، طرف با هزار ریال!!! شرکت ثبت میکرد بعد از ثبت هم حسابدار ماهر برای دور زدن مالیات و... طرف هزار هزار میلیارد پول و سرمایه داشت با هزار ریال شرکت ثبت میکرد یک ریال هم پول زور به کسی نمیداد

مشکل منم همینه
می خوام یه درآمد بخور و نمیر داشته باشم و زندگیمو بگذرونم
واسه همین می خواستم شرکت ثبت کنم و جدی تر کار کنم

بالا