شما خودت بار تجربه ایدوستان اینقدر اسپم می کنید جواب سوالا منم بدین
مثلا خواستم از تجربیاتتون استفاده کنما
همیشه داخل سایت های خارجی دنبال جواب بگرد
من که اینجا فقط میام سر به سر بقیه بزارم :android30: مگرنه مطلب مفیدی اینجا نیست :general502:
شما خودت بار تجربه ایدوستان اینقدر اسپم می کنید جواب سوالا منم بدین
مثلا خواستم از تجربیاتتون استفاده کنما
گوگل همه لینک های معمولی رو دنبال میکنه یعنی سر میزنه به ادرس صفحه کراول میکنه ایندکس میکنه انکرتکست شو بررسی میکنه و حساب میکنه ولی بعضی جاها به ضرر ماست این مثلا همین فروم که ممکنه هزار نفر به سایت اسپم لینک بدن اینجا میایم میگیم این لینک رو فالو نکن . به نظر شخصی بنده هیچ تاثییری رو کیبورد نداره که مثلا بخواد جایگاه کیبورد رو بهتر کنه فقط همون که گفتم جهت جذب کاربر و به گوگل ربطی نداره .نوفالو هم تاثیر داره
اصلا فالو چیه و نوفالو چیست؟ اینو به صورت علمی واس من توضیح بدید
نظرا متفاوته شما هم حتما جواب گرفتی که میگی ولی ممکنه این جواب همون طور که گفتم از لحاظ جذب کاربر بوده .اگر قبول میکنی حرف منو از نظر گوگل هم تاثیر داره
من که بخیل نیستم بقیه از تجربیاتم استفاده نکنننظرا متفاوته شما هم حتما جواب گرفتی که میگی ولی ممکنه این جواب همون طور که گفتم از لحاظ جذب کاربر بوده .
من و میگه هاااااا100 درصد یارو 500 مگ کل هاستشه و روزی بازدیدش به 500 نمیرسه میخواد چکار ؟ مثلا هر کی فضای بیشتر داشته باشه با کلاس تره ؟
تکبیرو بازم باید یادآوری کنم که دهاتی ها به کوین میگن کویین
تکبیر دوم:/ شهری ها چقدر دقت میکنن که یه اشتباه تایپی پیدا کنن
هی روزگار، اولش به منم همینو گفتسیستمت وردپرس باشه پیام خصوصی بده ببینم مشکل چیه
صد بار بگو، کو گوش شنوانوفالوئه برادر
همون جذب کاربر هم به ضررهگوگل همه لینک های معمولی رو دنبال میکنه یعنی سر میزنه به ادرس صفحه کراول میکنه ایندکس میکنه انکرتکست شو بررسی میکنه و حساب میکنه ولی بعضی جاها به ضرر ماست این مثلا همین فروم که ممکنه هزار نفر به سایت اسپم لینک بدن اینجا میایم میگیم این لینک رو فالو نکن . به نظر شخصی بنده هیچ تاثییری رو کیبورد نداره که مثلا بخواد جایگاه کیبورد رو بهتر کنه فقط همون که گفتم جهت جذب کاربر و به گوگل ربطی نداره .
شما خودت بار تجربه ای
همیشه داخل سایت های خارجی دنبال جواب بگرد
من که اینجا فقط میام سر به سر بقیه بزارم :android30: مگرنه مطلب مفیدی اینجا نیست :general502:
از اذان صبح تا طلوع خورشید به افق usaدر مورد انتشار مطلب در زمانبندی منظم, معمولا چه ساعتی مناسبه؟
هر چی میزنم تو این سایته میبازمتو کدوم فوروم خارجی میشه راجع به تجربیات ثبت شرکتشون تو ایران اطلاعات کسب کرد ؟
از وقتی سایتت 400 ایران شده خیلی فعال شدی کاش زودتر 400 میشداز اذان صبح تا طلوع خورشید به افق usa
چشم دیگه فعالیت نمی کنم برم وب ممم ...از وقتی سایتت 400 ایران شده خیلی فعال شدی کاش زودتر 400 میشد
میگم زودتر میشد بیشتر فعالیت میکردی کهچشم دیگه فعالیت نمی کنم برم وب ممم ...
معمولا مگر برای ثبت در بورس و جذب سهام بخوای شرکت ثبت کنی مگرنه بجز مالیات سنگین و هزار یک مجوز و بیشمار دردسر چیز دیگه ای نداره، یا اینکه دور زدن مالیات بلد باشی مثلا یه زمانی پرونده های اعتراض مالیاتی ثبت میکردم، طرف با هزار ریال!!! شرکت ثبت میکرد بعد از ثبت هم حسابدار ماهر برای دور زدن مالیات و... طرف هزار هزار میلیارد پول و سرمایه داشت با هزار ریال شرکت ثبت میکرد یک ریال هم پول زور به کسی نمیدادتو کدوم فوروم خارجی میشه راجع به تجربیات ثبت شرکتشون تو ایران اطلاعات کسب کرد ؟
هر چی سایتت پر بازدیدتر وقتت آزادترمیگم زودتر میشد بیشتر فعالیت میکردی که
@zgg123هر چی سایتت پر بازدیدتر وقتت آزادتر
یک سایت زدم با موضوع آهنگ@zgg123
---------------------------
من یه سایت زدم دوماهه اما اصلا ورودی گوگلش زیاد نمیشه:general503::general503: روی 15 تا در روز مونده
موضوعش هم تکنولوژی و فناوری هست
قبلا رو نبین اقا سایت بالا میومد الان تو همین تکنولوژی همش سایت های شرکتی و گردن کلفت سر راهت هستن . گذشت از صفر سایت بزنی بکنیش ترفند ها@zgg123
---------------------------
من یه سایت زدم دوماهه اما اصلا ورودی گوگلش زیاد نمیشه:general503::general503: روی 15 تا در روز مونده
موضوعش هم تکنولوژی و فناوری هست
همین پست هم مقطعی میشه گوگل بازی در میاره یهو تو رو حذف میکنه یه بینام و نشون بجات میزارهیک سایت زدم با موضوع آهنگ
از حدودا ۵۰۰ تا پستی که گذاشته بودم فقط و فقط یکی از پست ها روزی حدودا ۵ کا بازدید گرفته بود. ( آهنگ خاطره انگیزی هم بود و بازدیدش مقطعی نبود )
باقی پست ها سر جمع شاید روزی یک کا هم بازدید نداشت.
یهو یه روز از چیلترینگ پیام اومد که بزن حذف کن، مام زدیم لینک رو برداشتیم، اما دو روز بعد زدن کلا اون مطلب چیلتر کردن و به گاج رفتیم.
باید رو طمعت کنترل داشته باشیهر چی میزنم تو این سایته میبازم
معمولا مگر برای ثبت در بورس و جذب سهام بخوای شرکت ثبت کنی مگرنه بجز مالیات سنگین و هزار یک مجوز و بیشمار دردسر چیز دیگه ای نداره، یا اینکه دور زدن مالیات بلد باشی مثلا یه زمانی پرونده های اعتراض مالیاتی ثبت میکردم، طرف با هزار ریال!!! شرکت ثبت میکرد بعد از ثبت هم حسابدار ماهر برای دور زدن مالیات و... طرف هزار هزار میلیارد پول و سرمایه داشت با هزار ریال شرکت ثبت میکرد یک ریال هم پول زور به کسی نمیداد