https://www.google.com/search?q=ویروس+shortcut&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-bیه آنتی ویروس واسه پاک کردن ویروس shortcut معرفی کنین:general211:
nod32 رو تست کردم جواب نداد
بهترین جایگزین برای اختصار fa برای نشون دادن زبان فارسی چیه؟ pe بنویسم جزء استاندارد حساب میشه؟! از ف بجای پ بخاطر عرب و عربی بدم میاد :general502:
میشه چند مورد نام ببرید ؟آقا ببخشیدا ولی من لیدم تو حوزه وبمستری که رقبا برای رتبه گرفتن سایتشون، رقیبشونو به هر قیمتی و روش های غیر انسانی میزنن زمین
نهمیشه چند مورد نام ببرید ؟
الان اینجا بگم پابلیک میشه و میرن سایت های رقیباشونو اسپم میکنن
وقتی سایتم خیلی خوب پیشرفت میکرد یه یارو بود هی گزارش میداد یعنی من پستو الان میزدم الان گزارش میداد ادرشو ساعت 12 شب عوض میکردم صب نشده فیلتر بودآقا ببخشیدا ولی من لیدم تو حوزه وبمستری که رقبا برای رتبه گرفتن سایتشون، رقیبشونو به هر قیمتی و روش های غیر انسانی میزنن زمین
اره نگو دو نفرم بلد نیستن اونام یاد میگیرنالان اینجا بگم پابلیک میشه و میرن سایت های رقیباشونو اسپم میکنن
------
یه نمونش گزارش دادن به شیلترینگ هست
کلا هرکی روش جدید یاد میگیره روی سایت ما آزمایش میکنهوقتی سایتم خیلی خوب پیشرفت میکرد یه یارو بود هی گزارش میداد یعنی من پستو الان میزدم الان گزارش میداد ادرشو ساعت 12 شب عوض میکردم صب نشده فیلتر بود
اره نگو دو نفرم بلد نیستن اونام یاد میگیرن
حتما ام هیچ هیچ راهی برای جلوگیری نداره.کلا هرکی روش جدید یاد میگیره روی سایت ما آزمایش میکنه
یه وبلاگ داشتم آهنگ بودوقتی سایتم خیلی خوب پیشرفت میکرد یه یارو بود هی گزارش میداد یعنی من پستو الان میزدم الان گزارش میداد ادرشو ساعت 12 شب عوض میکردم صب نشده فیلتر بود
اره نگو دو نفرم بلد نیستن اونام یاد میگیرن
گوگل ارث تصویر کیفیت بالا نداره, چیزی هست که تصویر با کیفیت بیشتر و Live یعنی تصویر زنده هم نشون بده؟!
گوگل ارث پولی نبود همچین چیزی ندیدم, کجا هست؟!سرویس پولی گوگل ارث
یهو 10000 تا ارور 404 برات درست کنن. چیکار میکنی؟؟حتما ام هیچ هیچ راهی برای جلوگیری نداره.
منظورم گوگل مپ بود :general702:گوگل ارث پولی نبود همچین چیزی ندیدم, کجا هست؟!
کجای گوگل مپ؟ همه جاشو گشتم همچین چیزی نداشتمنظورم گوگل مپ بود :general702:
دامینت قبلا سایت روش بوده حتمایهو 10000 تا ارور 404 برات درست کنن. چیکار میکنی؟؟