• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
جالبه پی تی زده 60
نت افراز دات کام
  • 42,900 تومان هست
منتها رجیسترش tucows هست و وقتی دامنه ثبت کنی 500 تا ایمیل اسپم واست میاد و باید افزودنی پنهان کردن مشخصات بخری

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
یکسری دوستان قصد سرمایه گذاری بروی ارز و خرید پول های مجازی داشتن و تو انجمن هم کسی درست و حسابی راهنمایی نمی کنه!
سرمایه گذاری تو بانک های ایرانی که اصلا نمی صرفه چون سودهای پایین بانکی اصلا ارزش سرمایه گذاری نداره.
من خودم تمام پول هامو توسهام بورس امریکایی نزدک(NASDAQ) سرمایه گذاری میکنم و سهام این بورس هم بروی شرکت های معروف و مهم مثل اپل،بنز و...
و به ازای هر 1000 دلار در ماه بین 60 تا 75 -80 دلارسود میده که نسبت به سود بانک و سهام ایرانی واقعا بصرفه و عالیه هست.
البته برای ثبت در سایت https://unique.finance نیاز به دعوت نام از طرف یکی از سهام داران دارید و خودتون مستقیم نمی تونید عضو بشید و سهام بخرید!

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سود بانک دوباره شد 20 درصد؟
قرار هست یه طرح سپرده سود 20 درصد از شنبه تا 2 هفته آینده بزارند
اونطور که من متوجه شدم، ظاهرا سر سال(یک سال بعد از سررسید) اصل پول رو با سود میدن. یعنی سیکل پرداخت سود بصورت ماهانه نداره
ازین جهت زیاد جالب نیست. البته احتمال داره این مورد دست بانک ها باشه و هر بانک طرح خودشو بزاره

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
اسکرین شات بگیر
سیو نمیده
عکس های گوگل پلاس save as ندارن!! این هم اسکرین شات
Uuntitled.png
عکس های تکی تویتر کلیک کنم عکس اصلی باز میکنه ولی عکس های گروهی save as ندارن روشون هم کلیک کنم میره عکس بعدی!
U2ntitled.png
یکسری دوستان قصد سرمایه گذاری بروی ارز و خرید پول های مجازی داشتن و تو انجمن هم کسی درست و حسابی راهنمایی نمی کنه!
سرمایه گذاری تو بانک های ایرانی که اصلا نمی صرفه چون سودهای پایین بانکی اصلا ارزش سرمایه گذاری نداره.
من خودم تمام پول هامو توسهام بورس امریکایی نزدک(NASDAQ) سرمایه گذاری میکنم و سهام این بورس هم بروی شرکت های معروف و مهم مثل اپل،بنز و...
و به ازای هر 1000 دلار در ماه بین 60 تا 75 -80 دلارسود میده که نسبت به سود بانک و سهام ایرانی واقعا بصرفه و عالیه هست.
البته برای ثبت در سایت https://unique.finance نیاز به دعوت نام از طرف یکی از سهام داران دارید و خودتون مستقیم نمی تونید عضو بشید و سهام بخرید!
در عمل این کار رو انجام دادی؟ موقعیت مکانیت کجا هست؟ ایران که تحریمه

Last edited:

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
قرار هست یه طرح سپرده سود 20 درصد از شنبه تا 2 هفته آینده بزارند
اونطور که من متوجه شدم، ظاهرا سر سال(یک سال بعد از سررسید) اصل پول رو با سود میدن. یعنی سیکل پرداخت سود بصورت ماهانه نداره
ازین جهت زیاد جالب نیست. البته احتمال داره این مورد دست بانک ها باشه و هر بانک طرح خودشو بزاره
اکثر بانک ها پرداخت سود به صورت ماهیانه اعلام کردن.
باید پرسید از بانکی که می خاین پول بزارید.
ولی سپرده یکساله است...

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اره
بچه ها گفتن این آیدی فرزاد وب مستر :general704: هست
من بر خلاف بیشتر آدمای اینجا تریپ سکرت بر نمیدارم
هرکی بخواد بهش ای دی شماره و ... میدم
شما هم کاری داشتی پیام بده یا بیا از خاطرات وب ممم هامون باهم تعریف کنیم :D

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بلاگفا خودکار داخل مطالب کد نوفالو میزاره حذفش هم میکنم دوباره برمیگرده حذف نمیشه!!! چرا اینطوریه؟ چطوری درستش کنم؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من بر خلاف بیشتر آدمای اینجا تریپ سکرت بر نمیدارم
هرکی بخواد بهش ای دی شماره و ... میدم
شما هم کاری داشتی پیام بده یا بیا از خاطرات وب ممم هامون باهم تعریف کنیم :D
خب فرزاد جان
برای رفع ابهامات در رابطه با شارژ ایرانسل..شفاف سازی کن حالا که تیریپ سکرت برنمیداری:D
:general708:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چطوری پرداخت میکنی نیاز به تایید هویت نداره ایا ؟ چج.وری اصلا پول رو دریافت میکنی

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان یک سوال
وقتی بانک ها میگن مثلا سود ۲۰ %
یعنی تو ۱۰ میلیون ۲۰۰ تومن میدن؟ یا کمتر میدن؟

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38

در عمل این کار رو انجام دادی؟ موقعیت مکانیت کجا هست؟ ایران که تحریمه[/QUOTE]
الان 3 ماه هست که دارم استفاده میکنم
ایران هستم
بله ایران تحریمه و حتما باید یکی از سهام دارای سایت شما را دعوت کنه

Saeed002017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
چطوری پرداخت میکنی نیاز به تایید هویت نداره ایا ؟ چج.وری اصلا پول رو دریافت میکنی
همانطور که گفتم باید یکی از سهام دارها شما را دعوت کنه
بعد یک ایمیل ثبت نام برای شما راسال میشه
و اگه تو ایران هستید باید دلار از طریق یکی از سهامدارها به حسابتان واریز بشه(مثلا من خودم پول میدم یکی از دوستان به حسابم دلار واریز میکنه
برای برداشت ماهانه سودهم میتونید بصورت شتابی دریافت کنید ولی حدود 10 درصد از درامدتون کم میشه ولی اگه کسی از اشناهاتون سهام دار باشه میتونه بدون کسر شدن درامدتونو بصورت دلار بردارید

بالا