Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
جالبه پی تی زده 60
day.ir هم گرون کرد دامنه ها رو
خدا به داد برسه
70 هزار تومن دات کام
نبود.......
day.ir هم گرون کرد دامنه ها رو
خدا به داد برسه
70 هزار تومن دات کام
نبود.......
نت افراز دات کامجالبه پی تی زده 60
از چه نظر؟سود بانک دوباره شد 20 درصد؟
قرار هست یه طرح سپرده سود 20 درصد از شنبه تا 2 هفته آینده بزارندسود بانک دوباره شد 20 درصد؟
خوشا به سعادتتایدی تلگرامتو دارم
همه بانکا ؟سود بانک دوباره شد 20 درصد؟
عکس های گوگل پلاس save as ندارن!! این هم اسکرین شاتاسکرین شات بگیر
سیو نمیده
در عمل این کار رو انجام دادی؟ موقعیت مکانیت کجا هست؟ ایران که تحریمهیکسری دوستان قصد سرمایه گذاری بروی ارز و خرید پول های مجازی داشتن و تو انجمن هم کسی درست و حسابی راهنمایی نمی کنه!
سرمایه گذاری تو بانک های ایرانی که اصلا نمی صرفه چون سودهای پایین بانکی اصلا ارزش سرمایه گذاری نداره.
من خودم تمام پول هامو توسهام بورس امریکایی نزدک(NASDAQ) سرمایه گذاری میکنم و سهام این بورس هم بروی شرکت های معروف و مهم مثل اپل،بنز و...
و به ازای هر 1000 دلار در ماه بین 60 تا 75 -80 دلارسود میده که نسبت به سود بانک و سهام ایرانی واقعا بصرفه و عالیه هست.
البته برای ثبت در سایت https://unique.finance نیاز به دعوت نام از طرف یکی از سهام داران دارید و خودتون مستقیم نمی تونید عضو بشید و سهام بخرید!
اکثر بانک ها پرداخت سود به صورت ماهیانه اعلام کردن.قرار هست یه طرح سپرده سود 20 درصد از شنبه تا 2 هفته آینده بزارند
اونطور که من متوجه شدم، ظاهرا سر سال(یک سال بعد از سررسید) اصل پول رو با سود میدن. یعنی سیکل پرداخت سود بصورت ماهانه نداره
ازین جهت زیاد جالب نیست. البته احتمال داره این مورد دست بانک ها باشه و هر بانک طرح خودشو بزاره
خوشا به سعادتت
من بر خلاف بیشتر آدمای اینجا تریپ سکرت بر نمیدارماره
بچه ها گفتن این آیدی فرزاد وب مستر :general704: هست
خب فرزاد جانمن بر خلاف بیشتر آدمای اینجا تریپ سکرت بر نمیدارم
هرکی بخواد بهش ای دی شماره و ... میدم
شما هم کاری داشتی پیام بده یا بیا از خاطرات وب ممم هامون باهم تعریف کنیم
چطوری پرداخت میکنی نیاز به تایید هویت نداره ایا ؟ چج.وری اصلا پول رو دریافت میکنییکسری دوستان قصد سرمایه گذاری بروی ارز و خرید پول های مجازی داشتن و تو انجمن هم کسی درست و حسابی راهنمایی نمی کنه!
سرمایه گذاری تو بانک های ایرانی که اصلا نمی صرفه چون سودهای پایین بانکی اصلا ارزش سرمایه گذاری نداره.
من خودم تمام پول هامو توسهام بورس امریکایی نزدک(NASDAQ) سرمایه گذاری میکنم و سهام این بورس هم بروی شرکت های معروف و مهم مثل اپل،بنز و...
و به ازای هر 1000 دلار در ماه بین 60 تا 75 -80 دلارسود میده که نسبت به سود بانک و سهام ایرانی واقعا بصرفه و عالیه هست.
البته برای ثبت در سایت https://unique.finance نیاز به دعوت نام از طرف یکی از سهام داران دارید و خودتون مستقیم نمی تونید عضو بشید و سهام بخرید!
بیا تا میخندی سو استفاده می کننخب فرزاد جان
برای رفع ابهامات در رابطه با شارژ ایرانسل..شفاف سازی کن حالا که تیریپ سکرت برنمیداری
:general708:
فری فیلمبیا تا میخندی سو استفاده می کنن
نامحدوده محدود
همانطور که گفتم باید یکی از سهام دارها شما را دعوت کنهچطوری پرداخت میکنی نیاز به تایید هویت نداره ایا ؟ چج.وری اصلا پول رو دریافت میکنی