GraphX
Registered User
اسم بازی چیه ؟
عملاً هیچ عکس به درد بخوری نمیشه پیدا کرددنبال عکس گشتن سخت شده ولی با این حرکت بازدید سایت ها بیشتر میشه و اون بخش عکس ها که کسی بهش اهمیت نمیداد ارزشش بیشتر میشه
دوستان برای سایت با 100 الی 160 آنلاین در لحظه هاست چی پیشنهاد میکنید که قیمتش هم مناسب باشه؟
hostdl هاست یکی مونده به پلن آخردوستان برای سایت با 100 الی 160 آنلاین در لحظه هاست چی پیشنهاد میکنید که قیمتش هم مناسب باشه؟
7 گیگ رم دارم، بقیه برنامه ها رو هم میبندم ولی بازم همینطوره، البته خودمم حدس زدم که ممکنه از همین مسئله باشه ولی نمیشه فهمیدسیستمت قویه؟ شاید رم کم میاره برنامه ها زیاد بازه.
من آپدیت کردم یه دست بازیم کردم با Gazlowe بهترین بازیکن بودم به خاطر من بردیم (2 تا لاین تکی خراب کردم) ولی جزء 5 تای اول نبودم
تعداد ای پی و بازدید رو هم بفرماییددوستان برای سایت با 100 الی 160 آنلاین در لحظه هاست چی پیشنهاد میکنید که قیمتش هم مناسب باشه؟
در حال حاظر 12 هزار آیپیتعداد ای پی و بازدید رو هم بفرمایید
بهینه بودن خود سایت ها هم مهمه . اگه یکی از اون سایت ها امضاته . در واقع راهی جز هاست دی ال و نت افراز نیست! من هاست های زیادی تست کردم این دو بهترینن بقیه واقعا دردسر میشه . هاست دی ال 40 تومن میده هاستو .در حال حاظر 12 هزار آیپی
تیکت دادم متاسفانه 80 تومن قیمت دادن و زیاده با توجه به اینکه سایت درآمدی ندارهبهینه بودن خود سایت ها هم مهمه . اگه یکی از اون سایت ها امضاته . در واقع راهی جز هاست دی ال و نت افراز نیست! من هاست های زیادی تست کردم این دو بهترینن بقیه واقعا دردسر میشه . هاست دی ال 40 تومن میده هاستو .
این سایت فیلمته ؟ خیلی دیدم سایت بالا میاری ولی کلا کسب درامد نمیکنی و میفروشی بابا 12 هزار ایپی نمیگم زیاده ولی ولی پول هاستشو باید در بیاره . هاست دی ال چطور 80 گفت تو سایت زده 40تیکت دادم متاسفانه 80 تومن قیمت دادن و زیاده با توجه به اینکه سایت درآمدی نداره
نت افراز هم 65 تومن
دنبال هاست مناسب تری هستم
اره خوشم نمیاد سایت رو پر بنر و پاپ آپ کنماین سایت فیلمته ؟ خیلی دیدم سایت بالا میاری ولی کلا کسب درامد نمیکنی و میفروشی بابا 12 هزار ایپی نمیگم زیاده ولی ولی پول هاستشو باید در بیاره . هاست دی ال چطور 80 گفت تو سایت زده 40
والا یه وب داده داریم از نظر منابع مشکلی نیست ولی اعتباری بهش نیست همش دان میشهاره خوشم نمیاد سایت رو پر بنر و پاپ آپ کنم
نمیدونم والا طبق آخرین تیکتی که باز کردم گفتن لوکیشن ایران 80 و لوکیشن کانادا 70 :/
وبداده ازش قبلا سرویس داشتم سایت 700 ایرانوالا یه وب داده داریم از نظر منابع مشکلی نیست ولی اعتباری بهش نیست همش دان میشه