حالا فک کن سایت تکنولوژی دارم اخه ادرس سایتتو به باباتم نمیگی که من از کجا بدونم ولی جدی اگه قبلا روش سایت بوده 404 طبیعیه . حالا 404 هم معلومه از کجا میاد پیداش کن براش دو گونی 404 بفرستم تا از این غلطا نکنه
از من میشنوی آدرس سایتتو به بابات هم نگو...چون میرن از بچشون تعریف کنن توی فامیل..4 نفر حسودی میکنن چشم میزنن و جادو میکنن به فنا میری (شوخی)حالا فک کن سایت تکنولوژی دارم اخه ادرس سایتتو به باباتم نمیگی که من از کجا بدونم ولی جدی اگه قبلا روش سایت بوده 404 طبیعیه . حالا 404 هم معلومه از کجا میاد پیداش کن براش دو گونی 404 بفرستم تا از این غلطا نکنه
جدا کسی راضی نیست پولی که با زحمت بدست اوردی و خرج کنی . وقتی موفقی همه میخوان زمین بزننت . شما جدی نگا کن ببین 404 از کجا میاد منشاء ش کجاست اینطوری میشه حل کرد .از من میشنوی آدرس سایتتو به بابات هم نگو...چون میرن از بچشون تعریف کنن توی فامیل..4 نفر حسودی میکنن چشم میزنن و جادو میکنن به فنا میری (شوخی)
منم اسمم تو فامیل پیچیده بود.اینقدر پچ پچ کردن و که تو دو ماه کل زندگیمو از دست دادم.
یهو ماشین گرفتم و دانشجوی ارشد و گوشی 3 تومنی و هر روز عشق و حال و دختر بازی و اینا..همه به خونم تشنه شده بودن و چشم دیدن پیشرفتمو نداشتن.
-------
هرکی ما رو میدید سوال میکرد. چه کاره ای و چه میکنی..باید 4 ساعت توضیح میدادی/ آخرش هم فکر میکنن پولشویی اینترنتی (وب م م ه - Copyright @Business plan FT @F A R Z A D ) انجام میدی.
مشاهده پیوست 1057063
و اینگونه بود نمودار وبمستر
من این مشکل رو ندارم..جدا کسی راضی نیست پولی که با زحمت بدست اوردی و خرج کنی . وقتی موفقی همه میخوان زمین بزننت . شما جدی نگا کن ببین 404 از کجا میاد منشاء ش کجاست اینطوری میشه حل کرد .
هیچ کدومتون منو دوست ندارید هیچ کدومتون تو پوخ به من هیچی نمیگیداز من میشنوی آدرس سایتتو به بابات هم نگو...چون میرن از بچشون تعریف کنن توی فامیل..4 نفر حسودی میکنن چشم میزنن و جادو میکنن به فنا میری (شوخی)
منم اسمم تو فامیل پیچیده بود.اینقدر پچ پچ کردن و که تو دو ماه کل زندگیمو از دست دادم.
یهو ماشین گرفتم و دانشجوی ارشد و گوشی 3 تومنی و هر روز عشق و حال و دختر بازی و اینا..همه به خونم تشنه شده بودن و چشم دیدن پیشرفتمو نداشتن.
هرکی ازتون سوال کرد چقدر دارمد داری زرتی نگین 5 میلیون. بگین حدود 300 تا 500 در حدی که خرجمو در بیارم
عبرت بگیرید
-------
هرکی ما رو میدید سوال میکرد. چه کاره ای و چه میکنی..باید 4 ساعت توضیح میدادی/ آخرش هم فکر میکنن پولشویی اینترنتی (وب م- Copyright @Business plan FT @F A R Z A D ) انجام میدی.
مشاهده پیوست 1057063
upلینک پست های کلوب را در سرچ گوگل میزنم چیزی نمیاد! آیا بعد ازگذشت n ماه هنوز ایندکس نشدن؟! مشکل چیه؟
هست ولی معمولا بهترین راه اینه خودت کدش رو بنویسی که کلا اسکریپت تو موبایل لود نشه که بخواد چیزی بازم کنه .سیستم پاپ اپی نداریم که برای کاربرای موبایل برنامه نفرسته یا به تلگرام منتقل نکنه ؟
شما پوخ بده من یه چیزی هست هی میخوام بگم یادم میره:general107:هیچ کدومتون منو دوست ندارید هیچ کدومتون تو پوخ به من هیچی نمیگید
جدی خودت پوخ بدهشما پوخ بده من یه چیزی هست هی میخوام بگم یادم میره:general107:
(جدی)
وقتی میخواستم از ای پی آی گوگل مپ استفاده کنم تا یک کیفیتش رایگان بود بقیه ش خرید اکانت احتیاج میشد ،نمیدونم همین که میخوای اینطوریه یا نهکجای گوگل مپ؟ همه جاشو گشتم همچین چیزی نداشت
جدی جدی پوخ دادمجدی خودت پوخ بده
یه سایت تفریحی داشتمیهو 10000 تا ارور 404 برات درست کنن. چیکار میکنی؟؟
نمودار ما هم همینطوری بود و بعد برعکس شداز من میشنوی آدرس سایتتو به بابات هم نگو...چون میرن از بچشون تعریف کنن توی فامیل..4 نفر حسودی میکنن چشم میزنن و جادو میکنن به فنا میری (شوخی)
هرکی ازتون سوال کرد چقدر دارمد داری زرتی نگین 5 میلیون. بگین حدود 300 تا 500 در حدی که خرجمو در بیارم
عبرت بگیرید
-------
هرکی ما رو میدید سوال میکرد. چه کاره ای و چه میکنی..باید 4 ساعت توضیح میدادی/ آخرش هم فکر میکنن پولشویی اینترنتی (وب م- Copyright @Business plan FT @F A R Z A D ) انجام میدی.
مشاهده پیوست 1057063
+ اول تو قطع کنجدی خودت پوخ بده
ایدی تلگرامتو دارمهیچ کدومتون منو دوست ندارید هیچ کدومتون تو پوخ به من هیچی نمیگید
ای پوخ تو این پوخ
تویتر و گوگل پلاس نمیتونم عکس save as کنم! برای شما همینطوره؟! چطوری عکس دانلود کنم چرا کلیک راست save as نداره چوکارش کنم ؟!:general502::general503: