• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
@saeid700
@007saeed
آدرس سایتتونو واسم پوخ کنید:general703: شما دوتا مشکوک میزنین..شرط میبندم سایت تکنولوژی دارید:general710:
حالا فک کن سایت تکنولوژی دارم اخه ادرس سایتتو به باباتم نمیگی که من از کجا بدونم :D:D:D:D ولی جدی اگه قبلا روش سایت بوده 404 طبیعیه . حالا 404 هم معلومه از کجا میاد پیداش کن براش دو گونی 404 بفرستم تا از این غلطا نکنه :D

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
حالا فک کن سایت تکنولوژی دارم اخه ادرس سایتتو به باباتم نمیگی که من از کجا بدونم :D:D:D:D ولی جدی اگه قبلا روش سایت بوده 404 طبیعیه . حالا 404 هم معلومه از کجا میاد پیداش کن براش دو گونی 404 بفرستم تا از این غلطا نکنه :D
از من میشنوی آدرس سایتتو به بابات هم نگو...چون میرن از بچشون تعریف کنن توی فامیل..4 نفر حسودی میکنن چشم میزنن و جادو میکنن به فنا میری (شوخی)

منم اسمم تو فامیل پیچیده بود.اینقدر پچ پچ کردن و که تو دو ماه کل زندگیمو از دست دادم.
یهو ماشین گرفتم و دانشجوی ارشد و گوشی 3 تومنی و هر روز عشق و حال و دختر بازی و اینا..همه به خونم تشنه شده بودن و چشم دیدن پیشرفتمو نداشتن.

هرکی ازتون سوال کرد چقدر دارمد داری زرتی نگین 5 میلیون. بگین حدود 300 تا 500 در حدی که خرجمو در بیارم

عبرت بگیرید:D
-------
هرکی ما رو میدید سوال میکرد. چه کاره ای و چه میکنی..باید 4 ساعت توضیح میدادی/ آخرش هم فکر میکنن پولشویی اینترنتی (وب م- Copyright @Business plan FT @F A R Z A D ) انجام میدی.

Captureee.PNG

و اینگونه بود نمودار وبمستر:D

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
کسی میدونه پاتق مترجما کجاست؟! مترجم توریست ها نه فقط ترجمه نوشتاری
سایت/فروم/گروه فیسبوک/تلگرام و... ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
از من میشنوی آدرس سایتتو به بابات هم نگو...چون میرن از بچشون تعریف کنن توی فامیل..4 نفر حسودی میکنن چشم میزنن و جادو میکنن به فنا میری (شوخی)

منم اسمم تو فامیل پیچیده بود.اینقدر پچ پچ کردن و که تو دو ماه کل زندگیمو از دست دادم.
یهو ماشین گرفتم و دانشجوی ارشد و گوشی 3 تومنی و هر روز عشق و حال و دختر بازی و اینا..همه به خونم تشنه شده بودن و چشم دیدن پیشرفتمو نداشتن.
-------
هرکی ما رو میدید سوال میکرد. چه کاره ای و چه میکنی..باید 4 ساعت توضیح میدادی/ آخرش هم فکر میکنن پولشویی اینترنتی (وب م م ه - Copyright @Business plan FT @F A R Z A D ) انجام میدی.

مشاهده پیوست 1057063

جدا کسی راضی نیست پولی که با زحمت بدست اوردی و خرج کنی . وقتی موفقی همه میخوان زمین بزننت . شما جدی نگا کن ببین 404 از کجا میاد منشاء ش کجاست اینطوری میشه حل کرد .

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
جدا کسی راضی نیست پولی که با زحمت بدست اوردی و خرج کنی . وقتی موفقی همه میخوان زمین بزننت . شما جدی نگا کن ببین 404 از کجا میاد منشاء ش کجاست اینطوری میشه حل کرد .
من این مشکل رو ندارم..
ولی بعدا تو پوخ میگم داستانش چیه این 404

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

هرکی ازتون سوال کرد چقدر دارمد داری زرتی نگین 5 میلیون. بگین حدود 300 تا 500 در حدی که خرجمو در بیارم

-------
هرکی ما رو میدید سوال میکرد. چه کاره ای و چه میکنی..باید 4 ساعت توضیح میدادی/ آخرش هم فکر میکنن پولشویی اینترنتی (وب م- Copyright @Business plan FT @F A R Z A D ) انجام میدی.

مشاهده پیوست 1057063

هیچ کدومتون منو دوست ندارید :(هیچ کدومتون تو پوخ به من هیچی نمیگید

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
سیستم پاپ اپی نداریم که برای کاربرای موبایل برنامه نفرسته یا به تلگرام منتقل نکنه ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سیستم پاپ اپی نداریم که برای کاربرای موبایل برنامه نفرسته یا به تلگرام منتقل نکنه ؟
هست ولی معمولا بهترین راه اینه خودت کدش رو بنویسی که کلا اسکریپت تو موبایل لود نشه که بخواد چیزی بازم کنه .

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
کجای گوگل مپ؟ همه جاشو گشتم همچین چیزی نداشت
وقتی میخواستم از ای پی آی گوگل مپ استفاده کنم تا یک کیفیتش رایگان بود بقیه ش خرید اکانت احتیاج میشد ،نمیدونم همین که میخوای اینطوریه یا نه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
یهو 10000 تا ارور 404 برات درست کنن. چیکار میکنی؟؟:D:D
یه سایت تفریحی داشتم
یک بنده خدایی پیدا شده بود هی چیز میز تو قسمت سرچ جستجو میکرد و بعد میبرد به چیلترینگ گزارش میداد.
یعنی به گاج داده بود مارو

-------

مشاهده پیوست 1057063

نمودار ما هم همینطوری بود و بعد برعکس شد :D

جدی خودت پوخ بده
+ اول تو قطع کن
- نه اول تو قطع کن

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
تویتر و گوگل پلاس نمیتونم عکس save as کنم! برای شما همینطوره؟! چطوری عکس دانلود کنم چرا کلیک راست save as نداره چوکارش کنم ؟!:general502::general503:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اسکرین شات بگیر
سیو نمیده
تویتر و گوگل پلاس نمیتونم عکس save as کنم! برای شما همینطوره؟! چطوری عکس دانلود کنم چرا کلیک راست save as نداره چوکارش کنم ؟!:general502::general503:

بالا