saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
اگه از شکل جدول هم راضی نیستی با css تو قالب میتونی تغییر بدیفک کنم به صورت پیش فرض نداره باید با همون افزونه ایجادش کرد
اگه از شکل جدول هم راضی نیستی با css تو قالب میتونی تغییر بدیفک کنم به صورت پیش فرض نداره باید با همون افزونه ایجادش کرد
اینم خیلی خوبهفک کنم به صورت پیش فرض نداره باید با همون افزونه ایجادش کرد
یه دلیل دیگه هم دارهدوستان میبینید سایت های کم بازید تو هر زمینه ای که فیلتر خوره اصلا فیلتر نمیشن . یعنی قشنگ معلومه 80 درصد از گزارشات از طرف خود وبمسترا ست .
به نظر من سایت پربازدید رو هم اگه موارد خیلی منشوری نداشته باشه حداقل ماهی یبار . بعضیا زیاد منشورین مثل سینما هر هفته فیلتر میشه . ولی بعضیا چون گزارش بالاست فیلتر میشنیه دلیل دیگه هم داره
و اون اینکه که دوستان هایی که آیپی بیشتری داره رو به طبع بیشتر کنترل میکنن و زودتر میفرستن قاطی باقالیا
نمونش فازموزیک
بنده خدا یا هر روز زیر حمله دیداسه یا فیلتر
https://forum.persiantools.com/threads/اختلال-آماری-در-بین-تمام-آمارگیر-های-سایت.904577/دوستان من آمارگیر آنالیتیکس گوگل دارم.
ورودی های گوگل رو آنالیتیکس در روز میزنه عدد 500 مثلا
ولی سرچ کنسول وبمستر تولز ورودی های گوگل رو همون روز میزنه 600
هر روز 100 تا اختلاف داره..حالا سوالم اینکه که آنالیتیکس درسته یا سرچ کنسول؟
@zgg123
@rezatak6 :general505::general507:
@EmpireWorld
@سعید ها
@F A R Z A D
@ و باقی وبمسترون
به راه صاف هدایت شدمامروز چرا جفتک زنی طول کشید
کاملا درستهدوستان میبینید سایت های کم بازید تو هر زمینه ای که فیلتر خوره اصلا فیلتر نمیشن . یعنی قشنگ معلومه 80 درصد از گزارشات از طرف خود وبمسترا ست .
سابت منم وقتی امارش کم بود اصلا خبری نبود بعد بالا اومد چنتا سایت که قدمتشون ازم بیشتر بود رو تو کلمات محبوب جلو زدم یعنی جوری گزارش میدادن مه نگو امار باز کم شد خبری از گزارش نیست .کاملا درسته
یکی از سایت های من حدود یکسال و نیم حتی 1 دونه اخطار هم براش نیومد چه برسه به فیلتر شدن
آمارش هم حدودا روزی کمتر از 1000 آی پی بود و توی اکثرا نتایج لینک آخر صفحه اول یا صفحه دوم بود
یعنی اینجا کسی افزونه Google XML Sitemaps نداره؟روی دکمه debug function افزونه Google XML Sitemaps کلیک کردم یه مقدار کد داد بیرون و اولش نوشت ممکنه پسور های سایت لو بره !! حالا نفهمیدم debug function فعال شد؟ یا کد داد که جایی بزنم؟ یا فرستاد برای کنسول گوگل؟! آخر کد ها نوشت اجرای دوباره/ساخت دوباره چیزی برای لغو یا غیر فعال کردن نبود, الان نمیدونم debug function هست یا نیست چطوری مطمئن بشم که نیست و غیر فعاله؟!
میگم به نظرت والکینگ دد چرت نشده؟کاملا درسته
یکی از سایت های من حدود یکسال و نیم حتی 1 دونه اخطار هم براش نیومد چه برسه به فیلتر شدن
آمارش هم حدودا روزی کمتر از 1000 آی پی بود و توی اکثرا نتایج لینک آخر صفحه اول یا صفحه دوم بود
من از زامبی و اینجور چیزا خوشم نمیادمیگم به نظرت والکینگ دد چرت نشده؟
به نظر من وبمستر تولز درستهدوستان من آمارگیر آنالیتیکس گوگل دارم.
ورودی های گوگل رو آنالیتیکس در روز میزنه عدد 500 مثلا
ولی سرچ کنسول وبمستر تولز ورودی های گوگل رو همون روز میزنه 600
هر روز 100 تا اختلاف داره..حالا سوالم اینکه که آنالیتیکس درسته یا سرچ کنسول؟
@zgg123
@rezatak6 :general505::general507:
@EmpireWorld
@سعید ها
@F A R Z A D
@ و باقی وبمسترون
این بازم یه کد توش هست به نظر من تولز مشکل دارهبه نظر من وبمستر تولز درسته
چون آنالیتیکس بالاخره یه کد تو سایت و ممکن به هر دلیلی بعضی وقتا لود نشه یا ...
اون کدش تو سیستم خود گوگل و بر اساس کلیک ها تو سایت خود گوگل حساب میکنه (پس قطعا خطاش از همه کمتره)این بازم یه کد توش هست به نظر من تولز مشکل داره
خطای این بیشتره از لحاظ اماری به نظر من .اون کدش تو سیستم خود گوگل و بر اساس کلیک ها تو سایت خود گوگل حساب میکنه (پس قطعا خطاش از همه کمتره)
ولی بقیه آمارگیر ها بر اساس کدی که تو سایت ما لود میشه محاسبه میکنن
این آشغال عوضی سر یه شرطبندی تمام ساتوشی هایی که داشتم با یک کلیک خورد و کشید بالا... اون قسمت مولتی گیم، مقدار گذاشتم مکس و زدم، همه چی رفت...freebitco.in
تو امضای چند تا از کاربرا دیدم. میدونستید اگر 24 ساعت کلیک کنید با کمترین شانس اینقدر درآمد داره؟
0.00000019*24*30*10200 = 1.39
1.39 دلار یعنی تقریبا 6000 تومان
زمان مصرف شده اگر برای هر بار کلیک روی roll + چک کردن مبلغی که برنده شدید 30 ثانیه در نظر بگیریم:
(30*24*30)/3600 = 6 ساعت
6 ساعت = 6000 تومان :general602: