MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
Eclipse دیگه منسوخ شدهدوستان برای نوشتن برنامه اندروید کدوم بهتره؟
Eclipse یا Android Studio
قطعا Android Studio
مخصوصا برای کسی که میخاد تازه شروع کنه، بهتره با همون Android Studio یاد بگیره
Eclipse دیگه منسوخ شدهدوستان برای نوشتن برنامه اندروید کدوم بهتره؟
Eclipse یا Android Studio
2 کلمه کلیدی مختلف 2 تا عنوان مختلف داره دیگهدوستان چطوری میشه که یک سایتی که با وردپرس ایجاد شده و از افزونه
Yoast SEO
هم استفاده میکنه برای 2 کلمه کلیدی متفاوت در نتایج جستجو 2 عنوان مختلف داره؟
منظورت رو از این جمله متوجه نشدم
"به نظر شما میشه با این گرید فعلا سایت طراحی کرد"
شما یه سری کلاس درست کردی دیگه، میتونی باهاشون به المان های سایتت استایل بدی
سوالت رو جزئی تر بگو تا راهنمایی کنیم
مثلا من سرچ کردم این دستگیرم شد.2 کلمه کلیدی مختلف 2 تا عنوان مختلف داره دیگه
سوالتونو مجدد مطرح کنید
آهانسلام
من اومدمه از سایت رو به 12 ستون تبدیل کردمه و برای هر عرضی (تبلت موبایل دسکتاپ) این ستون هارو قرار دادمه و اندازه ای مساوی در حدود 8 درصد قرار دادمه و میخوام توی html هر عنصر یا div که معرفی میکنم از طریق این عناصر بهش استایل بدم که مثلا در دسکتاپ به اندازه دو ستون عرض اشغال کن و در مثلا تبلت 5 ستون عرض اشغال کن
که یه حالت رسپانسیو به وجود بیاد
حالا سوالم اینه که این کاری که میکنم درسته یا نه و شما برای رسپانسیو کردن سایت بدون فریمورکهایی مثل بوت استرپ از چی استفاده میکنید
با تشکر
آهان
آره در اصل کاری که شما کردی همون تعریف کردن فریم ورک بوده
شما به کدهای بوت استرپ هم اگه نگاه کنی همینطوره
ولی اگه بخوای بدون فریم ورک رسپانسیو کنی باید کل قالب رو توی رزولوشن های متفاوت چک کنی و برای قسمت هایی که فکر میکنی خراب شدن یا بهم ریختن کدهای جدیدی رو بنویسی
رزولوشن های استاندارد رو هم میتونی توی سایت ها پیدا کنی کلا 6 7 تا بیشتر نیست
برای تعیین و تخصیص کدها به یک رزولوشن خاص هم میتونی از کد @media استفاده کنی
به این شکل
@media (max-width: 768px) {
/* Header & Navbar */
header > .toplink li {
width: 27%;
}
}
دیگه خیلی پیچیده شدهمثلا من سرچ کردم این دستگیرم شد.
https://searchenginewatch.com/sew/news/2342232/why-google-changes-your-titles-in-search-results
مثلا شما دارید رو کلمه کلیدهای a , b با یک رقیبی کار می کنید.
تایتیل شما b هست ولی در نتیجه سرچ کلمات کلیدی a , b رقیبت شما با هر دوتایتل a, b ظاهر میشه و لی شما در هر دو حالت با b.
در کل کاری که میکنی درسته و ایرادی ندارهخب منم از @media استفاده کردمه و برای هر رزولوشنی اومدمه ستون بندی گذاشتمه و میخوام بهش ستون بدم فکر کنم اگه من یه سایت ساده طراحی کنم بعد کدش رو بزارم راحت تر میتونم منظورم رو برسونم
ممنون از راهنمایتون
با تشکر
اینجادوستان همكاري در فروشي كه هم فعال باشه و هم واريز داشته باشه الان چي هست؟
به جز ميهن استور و تك شاپ و دايان و پايگان.
upروی دکمه debug function افزونه Google XML Sitemaps کلیک کردم یه مقدار کد داد بیرون و اولش نوشت ممکنه پسور های سایت لو بره !! حالا نفهمیدم debug function فعال شد؟ یا کد داد که جایی بزنم؟ یا فرستاد برای کنسول گوگل؟! آخر کد ها نوشت اجرای دوباره/ساخت دوباره چیزی برای لغو یا غیر فعال کردن نبود, الان نمیدونم debug function هست یا نیست چطوری مطمئن بشم که نیست و غیر فعاله؟!
دیگه ببین ما تو دهات با امکانات محدود چی کشیدیم اینو تحلیل کنیمدیگه خیلی پیچیده شده
اصن نفهمیدم منظورت چیه
هر چی هست تو این دهات شما هستدیگه ببین ما تو دهات با امکانات محدود چی کشیدیم اینو تحلیل کنیم
جدول وردپرس رو مگه از ادیتور نمیکشن؟ واسه من انگار کلاس نداره..واسه همین کلی مطلب رو ول کردم (دوستان بهترین افزونه برای ساخت جدول تو ورپرس چیه ؟
فک کنم به صورت پیش فرض نداره باید با همون افزونه ایجادش کردجدول وردپرس رو مگه از ادیتور نمیکشن؟ واسه من انگار کلاس نداره..واسه همین کلی مطلب رو ول کردم (
یعنی با افزونه جدول میزدن؟:general507:
فک کنم به صورت پیش فرض نداره باید با همون افزونه ایجادش کرد