EmpireWorld
همکار بازنشسته
@amir7310دوزتان, کسی تجربه زدن سایت چورن داره؟!
@amir7310دوزتان, کسی تجربه زدن سایت چورن داره؟!
سوالتو بپرس کسی داشته باشه ج میده :-"دوزتان, کسی تجربه زدن سایت چورن داره؟!
اسم واسه سایت خدمات وردپرسی بگین
هوس نوشابه کردی؟دوزتان, کسی تجربه زدن سایت چورن داره؟!
شما زر پاپ اپ ثبت نام کن تو گزینه ها هست غیر فعال کن نه کانال میبره نه برنامه دانلود میکنه .(خودم اینطوری استفاده میکنم ) پسری خوبی باش و از رفر منم ثبت کنسیستم پاپ اپی نداریم که برای کاربرای موبایل برنامه نفرسته یا به تلگرام منتقل نکنه و فقط صفحه جدید باز کنه ؟
اتفاقا زر پاپ چند روز استفاده کردم، ایفریم هم غیرفعال کردم، ولی دیروز خودم با موبایل سایتمو باز کردم دیدم برنامه سکه داره دانلود میشه!شما زر پاپ اپ ثبت نام کن تو گزینه ها هست غیر فعال کن نه کانال میبره نه برنامه دانلود میکنه .(خودم اینطوری استفاده میکنم ) پسری خوبی باش و از رفر منم ثبت کن
https://goo.gl/yyjUkz
پاپ با همین دو مورد سر پا مونده این چیزا رو برداره دیگه چیزی نیست.قبلنا همکاری در فروشی بود که جای اینا باشه الان اونم نیستاتفاقا زر پاپ چند روز استفاده کردم، ایفریم هم غیرفعال کردم، ولی دیروز خودم با موبایل سایتمو باز کردم دیدم برنامه سکه داره دانلود میشه!
به مدیرش هم گفتم ظاهرا راهی نداره
پاپ آپ می رو هم امتحان کن.اتفاقا زر پاپ چند روز استفاده کردم، ایفریم هم غیرفعال کردم، ولی دیروز خودم با موبایل سایتمو باز کردم دیدم برنامه سکه داره دانلود میشه!
به مدیرش هم گفتم ظاهرا راهی نداره
javadth بلدهسلام کسی تاحالا شکایتی از سوء استفاده اینترنتی ( سایت) ثبت کرده؟ مراحل کارش به چه صورت هست؟
من در این خصوص تجربه داشتمسلام کسی تاحالا شکایتی از سوء استفاده اینترنتی ( سایت) ثبت کرده؟ مراحل کارش به چه صورت هست؟
@javadth
من در این خصوص تجربه داشتم
شما اول میری "دادسرای جرایم رایانه ای" (توجه کن دادسرا عمومی نری! فقط دادسرای جرایم رایانه ای )
بعد اونجا میری پیش عریضه نویس و باقی مراحل رو طی میکنی ( توضیحات بیشتر )
و در نهایت دادسرا پرونده رو میده بهت ببری پیش پلیس فتا شهر یا استان
در کل زیاد کار سختی نیست و کلا یه صبح ساعت 8 بری، تا ساعت 12 تمومه (یا نهایتا 2 روز - البته بستگی به شکایت هم داره)
معمولا حدود 50 الی 100ت هم خرج برمیداره
چه نوع سو استفاده ایسلام کسی تاحالا شکایتی از سوء استفاده اینترنتی ( سایت) ثبت کرده؟ مراحل کارش به چه صورت هست؟
@javadth
تقریبا آرهنتیجه ای هم گرفتید از پیگیریتون؟
چقدر اشغال و جنس بنجل گذاشتیم تو سایتدوستان همكاري در فروشي كه هم فعال باشه و هم واريز داشته باشه الان چي هست؟
به جز ميهن استور و تك شاپ و دايان و پايگان.
خیلیا گذاشتن الان سایت های که فیلترم نمیشن کلا شانسیه کسی خ مالی کنه بره گذارش بده یا نهدوستان تبلیغ سایت بت مشکل ساز میشه؟