• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
بستگی داره اسپمر ماهری باشی یا نه ایندکس را زودتر بگیری یا دیر
و بتونی بعد یه مدت دامین پنالتی شده بفروشی به یه اسکل فلک زده
نه اون قدر مثل شما حرفه ای نیستم
در همین حد که شب مبام خونه یه چارتا از این پنج تا از اون بچاپونم تو سایتم
فقط پایینش نوشته کپی با اجازه مدیر

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اره همون که گوش خیلی هارو تو این تاپیک برده لب تشنه چشمه میازار که دانه کش است.:general107::general107:
--------
من دارم پهنای باند روی نت افراز کم میارم..بایستی کجا برم؟:general503::general503:

سرویس نقره ای به بالا که دیگه مشکل پهنای باند نداری. همون نقره ای هم پهنای باندش بالاستا

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
یوآست قالب کلمات کلیدی متا را حذف کرده! همچین گزینه ای هم داخلش ندیدم که بتونم فعالش کنم طبق آموزش هایی هم که در این مورد هست همخوانی نداره یعنی باز هم پیدا نمیشه
دوستان لطفا یه نگاه به متاکیورد قالب بندازید یوآست برای شما متاکیوردز داره یا نه, برای من نیست همچین گزینه ای حذف شده برای چند نفر دیگه هم همینطوره یه نگاه بندازید برای شما چطوره؟
homekeywordsdesc.png

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
1- نقشه سایت وجود نداره!!
http://xxx.x/sitemap.xml
لینک نقشه سایت ارور 404 هست!
نقشه سایت کجای وردپرس هست که درستش کنم؟(جدا از یوآست)
2- یوآست قالب کلمات کلیدی متا را حذف کرده! همچین گزینه ای هم داخلش ندیدم که بتونم فعالش کنم طبق آموزش هایی هم که در این مورد هست همخوانی نداره یعنی باز هم پیدا نمیشه
3- با ارور W3C معتبر نیست چکار باید کرد؟
1- ورپرس به صورت پیشفرض نقشه گوگل نداره :angrybirds8:
2- اگه منظورت از کلمات کلیدی همون متای keywords هست که بیخیال ارزشی نداره (برای همین حذف میکنه!) اما از همون تنظیمات خودش میتونی تیک بزنی تا فعال بشه.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
تنظیمات یوآست خودت نگاه کن ببین داره؟! برای همه حذفش کرده یا فقط من اینطوریم؟!:mad::mad::general208::general208:
نگاه کردم. کلا حذفش کرده - البته همین اواخر که روی یک سایت داشتم نصب میکردم وجود داشت، تو نسخه‌های جدید ظاهرا دیگه کلا بیخیالش شده

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
نگاه کردم. کلا حذفش کرده - البته همین اواخر که روی یک سایت داشتم نصب میکردم وجود داشت، تو نسخه‌های جدید ظاهرا دیگه کلا بیخیالش شده
شانس شخمی برم all in seo نصب کنم اونم یه ضدحال بزنه، خب الان دستی بخوام بزنم کد متاکیوردز را داخل کدوم فایل بزارم؟

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
یه سوال فنی از عزیزان
چند درصد شما موقع استفاده از موبایل فیلتر شکن رو روشن میذارید

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
شانس شخمی برم all in seo نصب کنم اونم یه ضدحال بزنه، خب الان دستی بخوام بزنم کد متاکیوردز را داخل کدوم فایل بزارم؟
افزونه all in seo فکر کنم داشته باشه اما اگه اون هم نداشته باشه و بخواهی خودت دستی اضافه کنی ۲ راه داری:
۱- برچسب‌ها رو به عنوان متای کیورد به وردپرس معرفی کنی
۲- اگه برچسب‌ها رو نمیخوایی به عنوان متای کیورد استفاده کنی اون موقع باید زمینه دلخواه اضافه کنی که کلمات رو بگیره بعد خودت به صورت دستی کد فراخونی زمینه دلخواه رو به فایل header.php اضافه کنی (آموزش کار با زمینه‌های دلخواه تو گوگل بزنی نتایج خوبی میاره)

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
افزونه all in seo فکر کنم داشته باشه اما اگه اون هم نداشته باشه و بخواهی خودت دستی اضافه کنی ۲ راه داری:
۱- برچسب‌ها رو به عنوان متای کیورد به وردپرس معرفی کنی
۲- اگه برچسب‌ها رو نمیخوایی به عنوان متای کیورد استفاده کنی اون موقع باید زمینه دلخواه اضافه کنی که کلمات رو بگیره بعد خودت به صورت دستی کد فراخونی زمینه دلخواه رو به فایل header.php اضافه کنی (آموزش کار با زمینه‌های دلخواه تو گوگل بزنی نتایج خوبی میاره)
راسته میگن چون فایل هدر برای تمام صفحات مشترک هست متاکیوردز اونجا وارد کنم به کل پست ها نسبت میده و برای سئو مضر میشه؟! یوآست متاکوردز را کجا میزاشت؟!

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
یه سوال فنی از عزیزان
چند درصد شما موقع استفاده از موبایل فیلتر شکن رو روشن میذارید
من که کلا از فیلترشکن استفاده نمیکنم، چون محتوایی که مورد نیازم هست هر روز بدون فیلتر هستش.
خانواده و اطرافیان هم تا جایی که میشناسم به همین صورت هستش.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
راسته میگن چون فایل هدر برای تمام صفحات مشترک هست متاکیوردز اونجا وارد کنم به کل پست ها نسبت میده و برای سئو مضر میشه؟! یوآست متاکوردز را کجا میزاشت؟!
یوآست هم به همون هدر اضافه میکرد اما قرار نیست که یک مقدار مشخص رو خودت وارد کنی تا تو همه صفحات تکرار بشه! گفتم زمینه دلخواه ایجاد کن، تا بتونی تو هر نوشته یا برگه ای کلمات کلیدی مربوط به خودش رو وارد کنی بعد از طریق کد مشخص میکنی که زمینه دلخواه رو برای ID اختصاصی این صفحه رو نشون بده.
پ.ن: بیخیال اون متا شو! من روی ده ها سایت تست کردم و میگم اثر نداره و صرفا به خاطر اینکه یواست حذف کرده این حرف رو نمیگم؛ هرچند تصمیم نهایی با خودته

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
یوآست هم به همون هدر اضافه میکرد اما قرار نیست که یک مقدار مشخص رو خودت وارد کنی تا تو همه صفحات تکرار بشه! گفتم زمینه دلخواه ایجاد کن، تا بتونی تو هر نوشته یا برگه ای کلمات کلیدی مربوط به خودش رو وارد کنی بعد از طریق کد مشخص میکنی که زمینه دلخواه رو برای ID اختصاصی این صفحه رو نشون بده.
پ.ن: بیخیال اون متا شو! من روی ده ها سایت تست کردم و میگم اثر نداره و صرفا به خاطر اینکه یواست حذف کرده این حرف رو نمیگم؛ هرچند تصمیم نهایی با خودته
کیورد مطالب منظورم نیست برای اون ها چند تایی برچسپ میزارم که خود وردپرس انجام میده من منظورم اون چیزی هست که تو عکس زیر نشون دادم
5.png

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
وب سایت خارجی واسه مقاله تو حوزه طراحی سایت کسی سراغ داره ؟
اگه انگلیسی کامل بلدی یوتیوب برای این مواردعالیه البته اگر منظورت از مقاله آموزش برای خودت باشه نه مقاله دانشگاه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
اگه انگلیسی کامل بلدی یوتیوب برای این مواردعالیه البته اگر منظورت از مقاله آموزش برای خودت باشه نه مقاله دانشگاه
انگلیسیم خوبه
مقاله دانشگاهی منظورم نیس
در حد آموزش و چیزای جدید گفته باشه کافیه

بالا