همون سرویس دهنده درجه یک و بزرگه ؟
همون سرویس دهنده درجه یک و بزرگه ؟
اره همون که گوش خیلی هارو تو این تاپیک برده لب تشنه چشمه میازار که دانه کش است.:general107::general107:همون سرویس دهنده درجه یک و بزرگه ؟
بله این کاری که گفته بودید انجام دادم.
بیشترین پهنا رو نت افراز میده باید هاست دانلود بگیری .اره همون که گوش خیلی هارو تو این تاپیک برده لب تشنه چشمه میازار که دانه کش است.:general107::general107:
--------
من دارم پهنای باند روی نت افراز کم میارم..بایستی کجا برم؟:general503::general503:
حدود 7 8 روزبله این کاری که گفته بودید انجام دادم.
طبق تجربه شما تو چه مدت از پنالتی در می اد سایت؟
کلا 150 مگ فایل دانلودی دارمبیشترین پهنا رو نت افراز میده باید هاست دانلود بگیری .
ارتقا هاست نمیصرفه هاست دانلود ارزون بگیرکلا 150 مگ فایل دانلودی دارم
هاست دانلود هاستیه که برای اتصالات زیاد بهینه سازی شده . برای سایت دانلود ابتدا سرور مجازی نیازه هاست دانلود هم نمیصرفه هم سرعت خوبی نمیده بعد اینکه حجم دانلودت از سرور بالا رفت یعنی خیلی افراد دانلود کردن فایل هاتو سرور اسپانسری بگیر که خیلی میخوان بدن چون به نفعشونه اونجا هر چقدر که بخوای حجمو رایگان در اختیارت قرار میدن .دوستان هاست دانلود چه تفاوتی با هاست معمولی داره؟
سایت های دانلودی نیاز به سرور مجازی داره؟
اگه بخوای یه سایت دانلودی بزنی نیاز به چه چیز هایی داره؟
ممنون می شم که پاسخ بدید.
تا حالا ریدایرکت زدی؟!....سلام دوستان
من یه سایت داشتم که کار پروژه و پایان نامه انجام میدادم و فیلتر شده. میخواستم ازتون بپرسم که آیا ثبت کنم سایتمو و درخواست رفع فیلتر بدم یانه؟ میترسم ثبتش کنم و مجرم بشم حتی.
نظرتون را بگید ممنون میشم.
چهار روز قبل:واسه شما هم از این ایمیل های مزخرف میاد ؟
مشاهده پیوست 1057455
برای من خیلی بدترش و سمجترش میادواسه شما هم از این ایمیل های مزخرف میاد ؟
مشاهده پیوست 1057455
faceook temporarily lockedمسدود شدن فیسبوک کسی بلد هست چطوری باز میشه؟!
عکس تعدادی از فرند ها از بین n هزار فرند نشون میده میگه این عکس مربوط به کدوم آیدی هست! چطور همچین بلوکی را میشه باز کرد؟
دو ساله روی همون وب داده هستم مشکلی هم نداشتم:general601:
دوباره جو رو داری متشنج میکنیادو ساله روی همون وب داده هستم مشکلی هم نداشتم:general601:
خب وقتی استفاده می کنم و راضیم بگم نیستم؟:general210:دوباره جو رو داری متشنج میکنیا
بستگی داره اسپمر ماهری باشی یا نه ایندکس را زودتر بگیری یا دیردوستان وبمستر شبتون خوش
یه سوال کوچک نظرتون درباره کپی کردن از سایت ها چیه