• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
مسدود شدن فیسبوک کسی بلد هست چطوری باز میشه؟!
عکس تعدادی از فرند ها از بین n هزار فرند نشون میده میگه این عکس مربوط به کدوم آیدی هست! چطور همچین بلوکی را میشه باز کرد؟
خب انتخاب کن دیگه

من یه چندتا باقالی‌رو دنبال میکردم هزار تا عکس ناشناس بهم نشون میداد اصلا یادم نبود کی هستن ، فکر کنم میشه اسکیپ کرد عکسهارو

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
شما هم با اینترنت بانک ملت دیگه نمیتونید انتقال پایا انجام بدید؟

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
عکس روی وردپرس آپلود نمیشه پیام میده خطای HTTP !! چرا اینطوریه؟ این چه مدل اروری هست؟
وقتی مدت زمان زیادی صفحه آپلود باز بمونه و یا تو یه صفحه لاگین کرده باشی و یک صفحه لاگ اوت اینطوری میشه
ذخیره پیش نویس بزن و دوباره ویرایش و آپلود و ...

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
خب انتخاب کن دیگه

من یه چندتا باقالی‌رو دنبال میکردم هزار تا عکس ناشناس بهم نشون میداد اصلا یادم نبود کی هستن ، فکر کنم میشه اسکیپ کرد عکسهارو
اشتباه انتخاب کنم نمیشه چند بار بیشتر هم امتحان کنم نمیزاره بزنم تا چند ساعت بعدش

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
پرشین تولز با 10 میلیون پست اسپم فقط 20 درصد ورودی گوگل داره!!! اون 20 درصد هم برای همچین کیورد هایی رنک گرفته
Screenshot_۲۰۱۸-۰۲-۲۰-۲۰-۲۵-۵۶.png
با این حال چطوری رنک 240 ایران شده وقتی فقط 20 درصد ورودی گوگل داره؟! "آمار الکسا"

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
پرشین تولز با 10 میلیون پست اسپم فقط 20 درصد ورودی گوگل داره!!! اون 20 درصد هم برای همچین کیورد هایی رنک گرفته
با این حال چطوری رنک 240 ایران شده وقتی فقط 20 درصد ورودی گوگل داره؟! "آمار الکسا"
یه درصد زیادیش کاربر ثابته
مثلا من و شما هربار که وارد پرشین تولز میشیم نیاز نیست که قبلش وارد گوگل شیم و جستجوش کنیم
یه درصدی از کاربرای پرشین تولز هم وبمستر هستن و حداقل ۲۰ ۳۰ درصد از همونا افزونه الکسارو نصب کردن.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دوستان از تبلیغات سایت adstera رو یه سایت استفاده می کردم.
این اخطار برام از گوگل اومد:
Sneaky mobile redirects
و همه ایندکس های سایتی که براش دو سال زحمت کشیدم حذف شد!

الان براشون تو سرچ کنسول پیام دادم که:
سایت هک شده بود و ما کد مخرب رو پیدا کردیم و حذف کردیم و سایت الان امن و بی خطر است.
Hello dear Sir/Madam. We found hacked code in pages and removed it completely. Our site is safe now. Please review our site and return our indexes as soon as possible. Thank you for your report. Best regards.

همین کافیه یا کار دیگه ای باید کنم؟
ایندکس ها رو بر می گردونه؟
چقدر طول می کشه؟

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
Sneaky mobile redirects

سایت هک شده بود و ما کد مخرب رو پیدا کردیم و حذف کردیم و سایت الان امن و بی خطر است.

چقدر طول می کشه؟
دقیقا از کدوم قسمت پیام دادی ؟ این سایت داستانش اینه برای دوستانهم پیش اومده بود فک کنم ازش بپرس ببین چکار کرده rezatak6

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دقیقا از کدوم قسمت پیام دادی ؟ این سایت داستانش اینه برای دوستانهم پیش اومده بود فک کنم ازش بپرس ببین چکار کرده rezatak6
تو manual-action برام اخطار اومد. زیرش دکمه درخواست بررسی بود.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
تو manual-action برام اخطار اومد. زیرش دکمه درخواست بررسی بود.
این سایت درخواست میدادی ریدایرکتو حذف میکرد . اگه امار سایتت بالا بود ریزشت شدید میشه حتی دوباره ایندکس کنه !

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
این سایت درخواست میدادی ریدایرکتو حذف میکرد . اگه امار سایتت بالا بود ریزشت شدید میشه حتی دوباره ایندکس کنه !
سه بار به پشتیبانیش گفتم از اول.
کلا با آتش بازی کردن، کار با این سایت.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سرچ کردی واقعا؟:D:D:D
درمان نداره که حاجی تا آخر عمر باهاته:D:D:D

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سرور مجازی خوب از کجا بگیرم

http://blueserver.ir/

من حدود 7 ماهه یه سرور مجازی دارم ازشون اخ نگفته پشتیبانیشونم خوبه. البته من به مشکلی هم برنخوردم که پشتیبانی بگیرم
کلا سرور مجازی چون این ریسلرها سرور مارکتی می گیرن ومی فروشن بگیر نگیر داره. هندونه سر بسته. چون هاردهای سرورهای دست دوم معمولا مشکل داره. دیگه شانس چی باشه سرورمجازیت رو یه سرور سرحال ایجاد بشه. (مثل سرورمجازی الانم. تا حالا خیلی داشتم هیچکدوم بیشتر 1 بار تمدید نکردم!)
خلاصه این شرکت یا شخص بهتره بگم خوب بوده ولی تا الان و برای من اینطور بوده. پس فردا نگین تو پیشنهاد کردیا :D

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
Sneaky mobile redirects

Hello dear Sir/Madam. We found hacked code in pages and removed it completely. Our site is safe now. Please review our site and return our indexes as soon as possible. Thank you for your report. Best regards.

چقدر طول می کشه؟
به این تاپیک مراجعه کن
https://forum.persiantools.com/thre...اربران-موبایل-sneaky-mobile-redirects.817377/

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بالا