وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
شک نکن وینمپ عالی ترینهنرم افزار جایگزین مدیا پلیر ویندوز واسه گوش دادن آهنگ چی پیشنهاد می کنید ؟
شک نکن وینمپ عالی ترینهنرم افزار جایگزین مدیا پلیر ویندوز واسه گوش دادن آهنگ چی پیشنهاد می کنید ؟
منم قبلا از bwmeter استفاده میکردم کرکش اذیت میکنه . این که میگی خوبه؟من tinywall نصب دارم رو سیستم. هربرنامه ای بخواد اینترنت استفاده کنه باید اجازه بگیره. به km اجازه هم نمیدم باز یه صفحه سفید خالی باز میکنه کنار برنامه ولی چیزی لود نمیشه.
در واقع برای اجازه گرفتن برنامه ها استفاده میکردم ازش فقط .tinywall فایرواله. پیشفرض همه برنامه ها رو بلاک میکنه
برا مانیتور اینترنت networx 5.x استفاده میکنم 6 به بعد پولی شده
هم کارشو میکنه هم ورزش میکنه هم برق تولید میکنه :general707:
یوزر پسورد بده من برات چند تا اسپم بزنم بعد n سال رجیستر یوزر بشیاقا چرا امضای من بستس؟
اقا چرا امضای من بستس؟
یوزر پسورد بده من برات چند تا اسپم بزنم بعد n سال رجیستر یوزر بشی
یوزر قبلی بیزینس من @Business Man به جرم کلاهبرداری غیر فعال/محروم از فعالیت تجاری شد:general503::general503:اسپمر باید باشی
پیش بیزینس من برو کلاس خصوصی اسپم
یوزر قبلی بیزینس من @Business Man به جرم کلاهبرداری غیر فعال/محروم از فعالیت تجاری شد:general503::general503:
اسپمر باید باشی
پیش بیزینس من برو کلاس خصوصی اسپم
یوزر قبلی بیزینس من @Business Man به جرم کلاهبرداری غیر فعال/محروم از فعالیت تجاری شد:general503::general503:
htaccess رو یه بار تغییر نام بده یا خالیش کن ببین حل میشه یا نهعکس های سایت لود نمیشن! تمام افزونه ها غیر فعال کردم کش هم حذف شد به پشتیبانی هاستینگ هم گفتم ولی مشل حل نشد و تصاویر سایت لود نمیشن! ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه مشکل چیه
دست به دست بدیم تشکر های دوستمون رو دورقمی کنیم !اقا چرا امضای من بستس؟
دوچرخه سواری مهم لذت و هیجانش هست که این ازش بی نصیب مونده. ولی خوشم اومد ایده جالبیههم کارشو میکنه هم ورزش میکنه هم برق تولید میکنه :general707:
من چندین مورد سراغ دارم طرف بلد نیست یک خط کد HTML بنویسه شرکت طراحی سایت داره! پروژه رو میگیره بعد میره از پونیشا طراح پیدا میکنه میده اون براش کار میکنه :|این روزها هر کی وردپرس بلده نصب کنه اسم خودشو میزاره خدای وردپرس
اخیرا تغییری انجام دادی؟عکس های سایت لود نمیشن! تمام افزونه ها غیر فعال کردم کش هم حذف شد به پشتیبانی هاستینگ هم گفتم ولی مشل حل نشد و تصاویر سایت لود نمیشن! ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه مشکل چیه
رقابت با این سایت ها هزینه خیلی زیادی داره. برای سایت های تازه تاسیس شخصی (پشتوانه نداشته باشه) عقلانی نیستسئو کاری میشناسید مارو بیاره بالای این 90 و ورزش سه ))