کلا دلالی تو این مملکت بیشترین سود و کمترین زحمت رو دارهمن چندین مورد سراغ دارم طرف بلد نیست یک خط کد HTML بنویسه شرکت طراحی سایت داره! پروژه رو میگیره بعد میره از پونیشا طراح پیدا میکنه میده اون براش کار میکنه :|
کلا دلالی تو این مملکت بیشترین سود و کمترین زحمت رو دارهمن چندین مورد سراغ دارم طرف بلد نیست یک خط کد HTML بنویسه شرکت طراحی سایت داره! پروژه رو میگیره بعد میره از پونیشا طراح پیدا میکنه میده اون براش کار میکنه :|
بدونه کد که نمیشه از کد زیر استفاده کن .ایول . دمت گرم . یعنی ادمین پارس پک هم یک درصد تو نمیفهمه.
محتوای فایل اچ تی اکسس را حذف کردم مشکل تصاویر حل شد ولی الان تمام لینک ها ارور 404 شد یعنی کد اچ تی اکسس نیاز به اصلاح داره.
کد استاندارد داری بهم بدی که هر چی ارور از این طرف هست رفع بشه؟
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
فایل htaccess رو خالی کنایول . دمت گرم . یعنی ادمین پارس پک هم یک درصد تو نمیفهمه.
محتوای فایل اچ تی اکسس را حذف کردم مشکل تصاویر حل شد ولی الان تمام لینک ها ارور 404 شد یعنی کد اچ تی اکسس نیاز به اصلاح داره.
ایول . دمت گرم . یعنی ادمین پارس پک هم یک درصد تو نمیفهمه.
دوچرخه سواری مهم لذت و هیجانش هست که این ازش بی نصیب مونده. ولی خوشم اومد ایده جالبیه
من چندین مورد سراغ دارم طرف بلد نیست یک خط کد HTML بنویسه شرکت طراحی سایت داره! پروژه رو میگیره بعد میره از پونیشا طراح پیدا میکنه میده اون براش کار میکنه :|
اخیرا تغییری انجام دادی؟
اگه از CDN استفاده میکنی اونجا رو هم یک نگاه کن ببین مشکلی پیش نیومده باشه.
رقابت با این سایت ها هزینه خیلی زیادی داره. برای سایت های تازه تاسیس شخصی (پشتوانه نداشته باشه) عقلانی نیست
من چندین مورد سراغ دارم طرف بلد نیست یک خط کد HTML بنویسه شرکت طراحی سایت داره! پروژه رو میگیره بعد میره از پونیشا طراح پیدا میکنه میده اون براش کار میکنه :|
کلا دلالی تو این مملکت بیشترین سود و کمترین زحمت رو داره
این جور آدما کار و کاسبی رو به مسخره گرفتن
جالبیش اینه بیشتر از ما هم در میارن
دکمه اشتراک گذاری لینکداین کسی بزنه میره داخل posts که فقط داخل پروفایل طرف نشون میده نه سرچ گوگل، اونچه که در سرچ و عمومی نشون داده میشه Articles هست، فرقی نداره چه مدل دکمه اشتراک گذاری یا افزونه ای برای شرینگ لینکداین هر چی که باشه محتوا به posts منتقل میشه که پابلیک نیست و فایده نداره، باید چی کار کرد داخل آرتیکل مطلب بیاد و عمومی بشه؟!
Share update (پست ها) لینکداین با اینکه public زده میشه ولی واقعا عمومی نیست و با private tab باز نمیشه، برای شما هم همینطوریه یا ایراد از چیز دیگه هست؟! حتی صفحه اصلی لینکد این هم با یوزر پسود باز میشه تنها جایی که باز شد آرتیکل هست که بار دوم با پروات تب زدم مشکوک شد و یوزر پسورد خواست پس چطوری با دکمه اشتراک گذاری لینکداین کار کنیم وقتی میاد داخل پست ها و پابلیک هم نیست پس چی شد از سئو و اشتراک گذاری؟! اینجا کسی تجربه کار با لینکداین داره؟!(بجز آرتیکل)
کل استعدادش در زمینه اسپمه واگر نه سایت میدادم دستش اینطوری که اسپم میکنه پست میداد به یه نون درست حسابی می رسید .يه سوالي واقعا چند وقته ذهن منو درگير كرده.
تو اين همه وقت رو از كجا مياري؟ نه تنها در انجمنهاي ايراني فعالي و پست ارسال ميكني. حتي در تمام شبكه هاي اجتماعي خارجي هم همه جور درگير هستي. تازه به جز رسيدگي به سايتهات و ...
و نكته مهمتر اينه كه الان سرباز هم هستي !!!
خدا وكيلي تو نابغه هستي . به نظر من زبان انگليسيتو قوي بكن و بيا خارج از كشور به گوگلي يا ياهو و يا فيس بوك يا اينستاگرام درخواست بده باور كن استخدامت ميكنند.
به خداقسم دارم راست ميگم باهات شوخي نميكنم.
بعد از صد بار آزمون و خطا اتفاقی کد متاکیورد از فایل هدر حذف کردم مشکل لود تصاویر رفع شد!!! حالا نمیدونم کد متاکیورد چه ربطی به لود تصاویر داره, موندم کد کجا بزارم :general503::general503:عکس های سایت لود نمیشن! تمام افزونه ها غیر فعال کردم کش هم حذف شد به پشتیبانی هاستینگ هم گفتم ولی مشل حل نشد و تصاویر سایت لود نمیشن! ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه مشکل چیه
من یه احتمال میدم که اکانت توسط چند نفر مدیریت میشه.کل استعدادش در زمینه اسپمه واگر نه سایت میدادم دستش اینطوری که اسپم میکنه پست میداد به یه نون درست حسابی می رسید .
من یه احتمال میدم که اکانت توسط چند نفر مدیریت میشه.
دوسه تا اکانت دیگم داره اینمن یه احتمال میدم که اکانت توسط چند نفر مدیریت میشه.
:general304::general304::general304::general304: دهنت کبریت
برعکس گفتی، چند اکانت توسط یک نفر مدیریت میشه
سریال واسه nod32 پیدا کردی؟
برعکس گفتی، چند اکانت توسط یک نفر مدیریت میشه نه اینکه یکی چند نفر باشن
سریال واسه nod32 پیدا کردی؟