اپ آمریکایی کدومه ؟
فکر میکردی واتس آپ و بقیه دیتا نمیفروشن؟!فیس بوک
فیس بوک مسنجر !
واتز اپ
همین سه تا یک دنیایی از ارتباطات هستش !
تبلیغات کلیکی صبا ویژن قابل اطمینان هست؟؟
سلامفکر میکردی واتس آپ و بقیه دیتا نمیفروشن؟!
اصل کار همشون همینه
فکر میکردی واتس آپ و بقیه دیتا نمیفروشن؟!
اصل کار همشون همینه
واقعا فکر کردی اونا اینترنت از فلان شرکت و... میگیرن؟!دیگه واتز اپ اگه دیتا میفروخت طالبان و داعش ازش استفاده نمیکردن !
تموم شد؟! واقعا فکر کردی تموم شد؟!سلام
آموزشی تموم شد
پشیمون شدم سرباز شدم :|
نباس میرفتم ولی دیگه دیره:general503::general503:
گفتم آموزشی تموم شد اره میدونم اصلیش مونده بدبختی اینه اصلیش تو زاهدانه و تکاوریه :|واقعا فکر کردی اونا اینترنت از فلان شرکت و... میگیرن؟!
اینترنت از کجا میگیری, این مهمه
بفرض وقتی من به تو اینترنت بدم هر چی داشته باشی میفهمم اگر هم نامفهوم باشه خودت در دسترسی, میارنت به کار نکرده هم اعتراف کنی
تموم شد؟! واقعا فکر کردی تموم شد؟!
تازه شروع شده
تا دو سه روز دیگه با شکنجه بی خوابی آشنا میشی
برو خودتو بنداز جزء گروه ب بگو به من تفنگ بدید میزارمش تو حلق فرمانده میزنم به رگبار, دیگه نگهبانی نمیزارنت ولی کار و حمالی میندازن جلوت
ولی هر وقت خواستی میتونی سربازی رو بگیری به شخمت, ترک خدمت کنی
زاهدان!!! پس چند حالت داره: اشرار میکشنت, از گرما بی آب و عذایی کشته میشی, سرباز ها میکشنت, میزنی سرباز ها یا خودت رو میکشی, فرار میکنی... در کل این دو سال سربازی به آخر نمیرسهگفتم آموزشی تموم شد اره میدونم اصلیش مونده بدبختی اینه اصلیش تو زاهدانه و تکاوریه :|
end to end !واقعا فکر کردی اونا اینترنت از فلان شرکت و... میگیرن؟!
اینترنت از کجا میگیری, این مهمه
بفرض وقتی من به تو اینترنت بدم هر چی داشته باشی میفهمم اگر هم نامفهوم باشه خودت در دسترسی, میارنت به کار نکرده هم اعتراف کنی
کشتیش دیگهزاهدان!!! پس چند حالت داره: اشرار میکشنت, از گرما بی آب و عذایی کشته میشی, سرباز ها میکشنت, میزنی سرباز ها یا خودت رو میکشی, فرار میکنی... در کل این دو سال سربازی به آخر نمیرسه
سعی کن اونجا دعوا نکنی مگرنه به قصد کشت میزنی نه محار کردن, حتما برو گروه ب و اگر خواستی فرار کنی همینطوری نزاری در بری چند ساعت مرخصی بگیر و برو دیگه بر نگرد
خود یاهو و بینگ میان تو گوگل سرچ میکنن تو دنبال ترند یاهو و بینگی ؟گوگل ترندز را در نظر بگیرید، همچین چیزی را برای یاهو، بینگ و... میخوام. هست همچین امکانی؟
يكي از دوستاي من سال 83 از خدمت فرار كرد و دوسال پيش كه شروع به فروختن كردن رفت خدمتشو خريد.سلام
آموزشی تموم شد
پشیمون شدم سرباز شدم :|
نباس میرفتم ولی دیگه دیره:general503::general503:
تو این مدت فرار مشکلی براش پیش نیومد؟يكي از دوستاي من سال 83 از خدمت فرار كرد و دوسال پيش كه شروع به فروختن كردن رفت خدمتشو خريد.
نكته جالب اينه كه كسي كه فرار كرده باشه با كسي كه غيبت كرده باشه فرقي نداره! جفتشون اگه تعداد سال غيبت يا فرارشون يكي باشه قيمتشون يكي هست و جريمه اضافه ديگه اي نداره!
نه هيچ مشكلي. زمان جنگ كه نيستش پاشن بيان دم خونشون!تو این مدت فرار مشکلی براش پیش نیومد؟
اگه میتونی ازش بپرس چه مشکلاتی اگه بوده، بوده؟
یعنی بعد فرار هیچکس دنبالش نیومده؟نه هيچ مشكلي. زمان جنگ كه نيستش پاشن بيان دم خونشون!
فقط توي اون مدت نتونست پاسپورت و گواهينامه بگيره كه البته اگه غيبت هم داشت بازم نميتونست اينارو بگيره.
بالاي هفت سال چه غيبت داشته باشي و چه فرار كرده باشي ميتوني بخريش و هيچ فرقي نداره.
نه داداش روزي هزار نفر دارن فرار ميكنند. بايد كلي نيرو بزارن فقط برن دنباله فراريها!یعنی بعد فرار هیچکس دنبالش نیومده؟
والا ما که از هرکی پرسیدیم گفت وسط سربازی فرار نکنید که میان دنبالتوننه هيچ مشكلي. زمان جنگ كه نيستش پاشن بيان دم خونشون!
فقط توي اون مدت نتونست پاسپورت و گواهينامه بگيره كه البته اگه غيبت هم داشت بازم نميتونست اينارو بگيره.
بالاي هفت سال چه غيبت داشته باشي و چه فرار كرده باشي ميتوني بخريش و هيچ فرقي نداره.