رفیق خودم وسط خدمت فرار کرد..والا ما که از هرکی پرسیدیم گفت وسط سربازی فرار نکنید که میان دنبالتون
2 سال فراری بود. نه اومدن دنبالش نه کاریش داشتن
رفیق خودم وسط خدمت فرار کرد..والا ما که از هرکی پرسیدیم گفت وسط سربازی فرار نکنید که میان دنبالتون
فرق داره بعضی وقتا گیر میدن و میگیرن میبرن **** وظیفه خودتورفیق خودم وسط خدمت فرار کرد..
2 سال فراری بود. نه اومدن دنبالش نه کاریش داشتن
هاست دانلود میخوای یا وی پی اس ?یعنی نفهم تر از پشتیبانی سرور پارس خود پشتیبانی سرور پارس است.
سرور دانلود خارج 20 گیگ کجا خوبه؟
نه بابا دنبال كجا بود. اتفاقا اينا دوست دارن كه همه يا فرار كنند يا غيبت كنند تا به هر نفر سربازي رو چند ده ميليون تومن بفروشند.والا ما که از هرکی پرسیدیم گفت وسط سربازی فرار نکنید که میان دنبالتون
حالا اینکه شما میگی کسی دنبالش نرفته خیلی عجیبه
بعدم آخرش ریسکه، ریسکش هم خیلی بالاست، هم مایه آبرو ریزیه هم دردسر
مثلا فرض کن تو دفتر کار یا تو خونه نشستی بعد بیان کت بسته ببرنت به جرم فرار از سربازی
بنظرت کدوم رو انتخاب میکنن، پول مفتی که میدی، تعقیب سرباز فراری؟! معلومه که پول مفت دوست دارن، دزدی هم کرده باشی حال و حوصله ندارن این همه وقت و انرژی صرف کنن بیان دنبالت، و نکته بعدی حتما از خود پادگان موردنظر بپرس بگو میخوام ترک خدمت کنم، من پرسدم گفتن ما بیزاریم بیاییم دنبال تویعنی بعد فرار هیچکس دنبالش نیومده؟
این فیسبوک چرا اینقدر سفت گرفته و شل نمیکنهویکی پدیا را آدم مدیریت میکنه یا ربات؟! لینک های پیوند به بیرون را ربات برسی میکنه؟! میخوام یه راهی برای اسپم پیدا کنم, راهی هست؟!
چه مدلی شده؟ عکس فرند نشون میده میگه شناسایی کن؟!!این فیسبوک چرا اینقدر سفت گرفته و شل نمیکنه
من واسه یوزر جمع کردن اکانت ساختم.سر 10 دقیقه نشد بلاکم کرد:general107::general107:
نفوذ و نعوظ در ویکی پدیا با حضور کارشناسان اسپم @amir7310 و سایر دوستانسلام
آخرین موضوع چی بوده که اسپم کنیم؟
یکی رو میشناسم فرار کرد برگشت بعد به همه گفت تموم کردم. الانم ازدواج کرده و بچه داره!فرق داره بعضی وقتا گیر میدن و میگیرن میبرن **** وظیفه خودتو
فرار از خدمتسلام
آخرین موضوع چی بوده که اسپم کنیم؟
سلام، پیدا کردی منم در جریان بذارسلام
جایی رو برای تهیه اشتراکی اکانت ahrefs سراغ ندارید ؟
خود منو چندبار همینجوری گرفتن گفتن کارت پایان بده !یکی رو میشناسم فرار کرد برگشت بعد به همه گفت تموم کردم. الانم ازدواج کرده و بچه داره!
فرار از خدمت
مشاهده پیوست 1060163
اینترنت همراه اول رسما من رو سرویس کرد! دو هفته هست این مشکل رو دارم :| برای شما هم پیش اومده؟
پ.ن: قند شکن و ... فعال نیست؛ مشکل از نت همراه اول هست.
اینکه بیان دنبالت یا نه بستگی به وظیفه ای که توی پادگان داری، دارهیعنی بعد فرار هیچکس دنبالش نیومده؟
باید یا سرور مجازی داشته باشی یا آی پی اختصاصی که مسیر آی پی رو روی مسیر سایتت تنظیم کنیآی پی سایت را بجای لینکش میزنم باز نمیشه؟! چی کار کنم با آی پی هم باز بشه؟!
ممنوناینکه بیان دنبالت یا نه بستگی به وظیفه ای که توی پادگان داری، داره
الان اگه خودت رو به پادگان معرفی نکرده باشی چون پرونده ات اونجا رفته دو هفته صبر می کنن بعد برات نامه فرار میزنن به **** وظیفه که توی پرونده ات ثبت بشه. دیگه با **** وظیفه هست که بیاد دنبالت یا نه
اگه مسئولیت مهمی توی پادگان داشته باشی یا اینکه مسئولت توی پادگان پیگیر باشه حتما میان دنبالت. اگه هم مسئولت پیگیری نکنه یا اینکه کار مهمی نداشته باشی کاریت ندارن
مثلا یه سرباز حفاظت اطلاعات بود که به اسناد محرمانه و اینا دسترسی داشت، مرخصی گرفت ولی نیومد. روزی که باید بود میومد چند بار از پادگانش به خودش و خونه اش زنگ زدن جواب نداد. فرداش چند تا دژبان مسلح فرستادن جلوی خونه اش، به جای خودش، باباش رو گرفتن آوردن توی بازداشتگاه پادگان بازداشت کردن تا خودش پیداش بشه. دو سه روز بعد خودش پیداش شد. از دم در پادگان زدنش تا توی بازداشتگاه. می خواستن بدونن چرا نبوده و اینکه آیا اطلاعات محرمانه پادگان رو به کسی داده یا نه. اون روز حسابی کتکش زدن و آخر سر هم فرستادنش دادسرا نظامی که 5-4 ماهی بازداشت بود و نفهمیدم حکمش چی شد
یا یه سرباز عقیدتی سیاسی بود که دو سه روز آخر خدمتش، برداشت 60-50 تا cd فیلم توی نقاط مختلف پادگان پخش کرد! موقع پخش کردن cdها لو رفت ولی سریع از پادگان فرار کرد. آخوند پادگان گفت هر جور هست برین بیارینش. اینا بیرون پادگان پیداش نکردن رفتن جلوی خونه اش منتظر شدن تا رسید خونه، گرفتنش بردنش پادگان
از اون طرف یه سرباز بود اول راننده معاون نیروی انسانی بود. مرخصی گرفت دیگه نیومد. معاون هم از راننده جانشین استفاده کرد. دو سه ماه کسی کاریش نداشت تا اینکه خودش برگشت گفت نمی تونم راننده باشم، گذاشتنش توی آشپزخونه. یه مدت بعد بازم فرار کرد و دو سه ماه بعدش برگشت گفت نمی تونم توی آشپزخونه باشم. گذاشتنش توی قسمت فضای سبز که چمن ها رو آب بده
یه سرباز دیگه هم بود اینقدر فرار کرده بود و برگشته بود که خدمتش شده بود 17 سال و خرده ای :general304:
باید یا سرور مجازی داشته باشی یا آی پی اختصاصی که مسیر آی پی رو روی مسیر سایتت تنظیم کنی