• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
یعنی نفهم تر از پشتیبانی سرور پارس خود پشتیبانی سرور پارس است.
سرور دانلود خارج 20 گیگ کجا خوبه؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
Last edited:

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
والا ما که از هرکی پرسیدیم گفت وسط سربازی فرار نکنید که میان دنبالتون
حالا اینکه شما میگی کسی دنبالش نرفته خیلی عجیبه
بعدم آخرش ریسکه، ریسکش هم خیلی بالاست، هم مایه آبرو ریزیه هم دردسر
مثلا فرض کن تو دفتر کار یا تو خونه نشستی بعد بیان کت بسته ببرنت به جرم فرار از سربازی :confused:
نه بابا دنبال كجا بود. اتفاقا اينا دوست دارن كه همه يا فرار كنند يا غيبت كنند تا به هر نفر سربازي رو چند ده ميليون تومن بفروشند.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
یعنی بعد فرار هیچکس دنبالش نیومده؟
بنظرت کدوم رو انتخاب میکنن، پول مفتی که میدی، تعقیب سرباز فراری؟! معلومه که پول مفت دوست دارن، دزدی هم کرده باشی حال و حوصله ندارن این همه وقت و انرژی صرف کنن بیان دنبالت، و نکته بعدی حتما از خود پادگان موردنظر بپرس بگو میخوام ترک خدمت کنم، من پرسدم گفتن ما بیزاریم بیاییم دنبال تو

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ویکی پدیا را آدم مدیریت میکنه یا ربات؟! لینک های پیوند به بیرون را ربات برسی میکنه؟! میخوام یه راهی برای اسپم پیدا کنم, راهی هست؟!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
ویکی پدیا را آدم مدیریت میکنه یا ربات؟! لینک های پیوند به بیرون را ربات برسی میکنه؟! میخوام یه راهی برای اسپم پیدا کنم, راهی هست؟!
این فیسبوک چرا اینقدر سفت گرفته و شل نمیکنه

من واسه یوزر جمع کردن اکانت ساختم.سر 10 دقیقه نشد بلاکم کرد:general107::general107:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
این فیسبوک چرا اینقدر سفت گرفته و شل نمیکنه

من واسه یوزر جمع کردن اکانت ساختم.سر 10 دقیقه نشد بلاکم کرد:general107::general107:
چه مدلی شده؟ عکس فرند نشون میده میگه شناسایی کن؟!!
سلام
آخرین موضوع چی بوده که اسپم کنیم؟
نفوذ و نعوظ در ویکی پدیا با حضور کارشناسان اسپم @amir7310 و سایر دوستان

Last edited:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
سلام

جایی رو برای تهیه اشتراکی اکانت ahrefs سراغ ندارید ؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
upload_2018-3-7_21-25-38.png
اینترنت همراه اول رسما من رو سرویس کرد! دو هفته هست این مشکل رو دارم :| برای شما هم پیش اومده؟
پ.ن: قند شکن و ... فعال نیست؛ مشکل از نت همراه اول هست.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام

جایی رو برای تهیه اشتراکی اکانت ahrefs سراغ ندارید ؟
سلام، پیدا کردی منم در جریان بذار
چند تا سایت خارجی هست تنهایی اصلا به صرفه نیست اکانت بگیرم برای همین خرید اشتراکی میتونه خیلی بهتر باشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یکی رو میشناسم فرار کرد برگشت بعد به همه گفت تموم کردم. الانم ازدواج کرده و بچه داره!

فرار از خدمت :D
خود منو چندبار همینجوری گرفتن گفتن کارت پایان بده !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
از طریق همراه بانک اقدام کن
اینا برای اینکه اپلیکشین موبایلی توسعه بدن اینجوری می کنند.
مشاهده پیوست 1060163
اینترنت همراه اول رسما من رو سرویس کرد! دو هفته هست این مشکل رو دارم :| برای شما هم پیش اومده؟
پ.ن: قند شکن و ... فعال نیست؛ مشکل از نت همراه اول هست.

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
یعنی بعد فرار هیچکس دنبالش نیومده؟
اینکه بیان دنبالت یا نه بستگی به وظیفه ای که توی پادگان داری، داره
الان اگه خودت رو به پادگان معرفی نکرده باشی چون پرونده ات اونجا رفته دو هفته صبر می کنن بعد برات نامه فرار میزنن به **** وظیفه که توی پرونده ات ثبت بشه. دیگه با **** وظیفه هست که بیاد دنبالت یا نه
اگه مسئولیت مهمی توی پادگان داشته باشی یا اینکه مسئولت توی پادگان پیگیر باشه حتما میان دنبالت. اگه هم مسئولت پیگیری نکنه یا اینکه کار مهمی نداشته باشی کاریت ندارن

مثلا یه سرباز حفاظت اطلاعات بود که به اسناد محرمانه و اینا دسترسی داشت، مرخصی گرفت ولی نیومد. روزی که باید بود میومد چند بار از پادگانش به خودش و خونه اش زنگ زدن جواب نداد. فرداش چند تا دژبان مسلح فرستادن جلوی خونه اش، به جای خودش، باباش رو گرفتن آوردن توی بازداشتگاه پادگان بازداشت کردن تا خودش پیداش بشه. دو سه روز بعد خودش پیداش شد. از دم در پادگان زدنش تا توی بازداشتگاه. می خواستن بدونن چرا نبوده و اینکه آیا اطلاعات محرمانه پادگان رو به کسی داده یا نه. اون روز حسابی کتکش زدن و آخر سر هم فرستادنش دادسرا نظامی که 5-4 ماهی بازداشت بود و نفهمیدم حکمش چی شد
یا یه سرباز عقیدتی سیاسی بود که دو سه روز آخر خدمتش، برداشت 60-50 تا cd فیلم توی نقاط مختلف پادگان پخش کرد! موقع پخش کردن cdها لو رفت ولی سریع از پادگان فرار کرد. آخوند پادگان گفت هر جور هست برین بیارینش. اینا بیرون پادگان پیداش نکردن رفتن جلوی خونه اش منتظر شدن تا رسید خونه، گرفتنش بردنش پادگان

از اون طرف یه سرباز بود اول راننده معاون نیروی انسانی بود. مرخصی گرفت دیگه نیومد. معاون هم از راننده جانشین استفاده کرد. دو سه ماه کسی کاریش نداشت تا اینکه خودش برگشت گفت نمی تونم راننده باشم، گذاشتنش توی آشپزخونه. یه مدت بعد بازم فرار کرد و دو سه ماه بعدش برگشت گفت نمی تونم توی آشپزخونه باشم. گذاشتنش توی قسمت فضای سبز که چمن ها رو آب بده
یه سرباز دیگه هم بود اینقدر فرار کرده بود و برگشته بود که خدمتش شده بود 17 سال و خرده ای :general304:
آی پی سایت را بجای لینکش میزنم باز نمیشه؟! چی کار کنم با آی پی هم باز بشه؟!
باید یا سرور مجازی داشته باشی یا آی پی اختصاصی که مسیر آی پی رو روی مسیر سایتت تنظیم کنی

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اینکه بیان دنبالت یا نه بستگی به وظیفه ای که توی پادگان داری، داره
الان اگه خودت رو به پادگان معرفی نکرده باشی چون پرونده ات اونجا رفته دو هفته صبر می کنن بعد برات نامه فرار میزنن به **** وظیفه که توی پرونده ات ثبت بشه. دیگه با **** وظیفه هست که بیاد دنبالت یا نه
اگه مسئولیت مهمی توی پادگان داشته باشی یا اینکه مسئولت توی پادگان پیگیر باشه حتما میان دنبالت. اگه هم مسئولت پیگیری نکنه یا اینکه کار مهمی نداشته باشی کاریت ندارن

مثلا یه سرباز حفاظت اطلاعات بود که به اسناد محرمانه و اینا دسترسی داشت، مرخصی گرفت ولی نیومد. روزی که باید بود میومد چند بار از پادگانش به خودش و خونه اش زنگ زدن جواب نداد. فرداش چند تا دژبان مسلح فرستادن جلوی خونه اش، به جای خودش، باباش رو گرفتن آوردن توی بازداشتگاه پادگان بازداشت کردن تا خودش پیداش بشه. دو سه روز بعد خودش پیداش شد. از دم در پادگان زدنش تا توی بازداشتگاه. می خواستن بدونن چرا نبوده و اینکه آیا اطلاعات محرمانه پادگان رو به کسی داده یا نه. اون روز حسابی کتکش زدن و آخر سر هم فرستادنش دادسرا نظامی که 5-4 ماهی بازداشت بود و نفهمیدم حکمش چی شد
یا یه سرباز عقیدتی سیاسی بود که دو سه روز آخر خدمتش، برداشت 60-50 تا cd فیلم توی نقاط مختلف پادگان پخش کرد! موقع پخش کردن cdها لو رفت ولی سریع از پادگان فرار کرد. آخوند پادگان گفت هر جور هست برین بیارینش. اینا بیرون پادگان پیداش نکردن رفتن جلوی خونه اش منتظر شدن تا رسید خونه، گرفتنش بردنش پادگان

از اون طرف یه سرباز بود اول راننده معاون نیروی انسانی بود. مرخصی گرفت دیگه نیومد. معاون هم از راننده جانشین استفاده کرد. دو سه ماه کسی کاریش نداشت تا اینکه خودش برگشت گفت نمی تونم راننده باشم، گذاشتنش توی آشپزخونه. یه مدت بعد بازم فرار کرد و دو سه ماه بعدش برگشت گفت نمی تونم توی آشپزخونه باشم. گذاشتنش توی قسمت فضای سبز که چمن ها رو آب بده
یه سرباز دیگه هم بود اینقدر فرار کرده بود و برگشته بود که خدمتش شده بود 17 سال و خرده ای :general304:

باید یا سرور مجازی داشته باشی یا آی پی اختصاصی که مسیر آی پی رو روی مسیر سایتت تنظیم کنی
ممنون
مال من نوشته تکاوری!
فک کنم دوره چند ماهه آموزشی داشته باشه نه کار و اینچیزا مثل جاهای دیگه البته باز نمیدونم تکاوری یعنی چی اگه کسی از دوستان اطلاع داره ممنون میشم بگه چون دیگه برای آموزش نمیکشم :|

بالا