• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
به نظرم باید بالای انجمن بزنن
اگه میخواید سایتتون رو بفروشید قیمت رو بر اساس بازدید یا درآمد حال انتخاب کنید. اینکه چقد پست دادید یا یه ماه پیش رتبه الکساش خوب بوده یا اینکه فلان میلیون خرج قالب اختصاصی به خریدار مربوط نیست:general405:
یک اصل وجود داره اونم اینه که "سایت خوب" رو آگهی نمی کنن (پنهانی معامله میشن :D)

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
سیستم کلیکی غیر از صباویژن و انتورک چی پیشنهاد میکنید؟ (برای نمایش دهنده)

Last edited:

jafari364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مسعود جعفری 32 سالمه لیسانس کامپیوتر از سال 90 اولین سایتم را راه اندازی کردم و بعد از تغییرات فراوان در فیلد کاری ام از نیازمندی ها و املاک و خودرو و کاریابی و ... نهایتا رسیدم به فروشگاه اینترنتی
یه فروشگاه با دسته بندی های زیاد راه اندازی کردم و بعد از اینکه موفق نشدم نهایتا تصمیم گرفتم کارم را محدود کنم به قول معروف جهانی فکر کنم و منطقه ای عمل کنم
سی ام اس ها هم از جوملا کوچ کردم به وردپرس
و از پرستا شاپ هم کوچ کردم به ووکامرس
http://padidar.org

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
مسعود جعفری 32 سالمه لیسانس کامپیوتر از سال 90 اولین سایتم را راه اندازی کردم و بعد از تغییرات فراوان در فیلد کاری ام از نیازمندی ها و املاک و خودرو و کاریابی و ... نهایتا رسیدم به فروشگاه اینترنتی
یه فروشگاه با دسته بندی های زیاد راه اندازی کردم و بعد از اینکه موفق نشدم نهایتا تصمیم گرفتم کارم را محدود کنم به قول معروف جهانی فکر کنم و منطقه ای عمل کنم

حاجی سایتت داره جون میکنه ولی بالا نمیاد:general703:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
حاجی موبایل اپل دیگه چیه تو سایت . الان همه میگن گوشی اپل . گوشی سامسونگ و .. :general712:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
دوستان کسی هست امار نصب اپلیکیشن رو بالاببره یا اپلیکیشن رو در سایت های اندرویدی معرفی کنه؟!

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
نوشته 12 سال پیش من این سایتو ساختم، اوایل اسمایلی های مورد علاقه خودم رو داخلش ذخیره میکردم و تو فروم ها به اشتراک میذاشتم (هرچند شبکه های اجتماعی نوع جدید نابودشون کرده)...
اما کم کم افراد بیشتری با سایتم آشنا شدن و اسمایلی های سایت رو انقدر تو سایتهای دیگه استفاده کردن که باعث شد مجبور بشم از هاست اشتراکی به اختصاصی مهاجرت کنم و هزینه های سرور بالا رفت وقتی هم درخواست کمک کردم فقط یک نفر 10 دلار بهم کمک کرد، یه بارم سعی کردم بفروشمش که کسی خریدار نبود.
این خلاصه حرفاش بود خیلی هم احساسی گفته بود من گریم گرفت :(
سایتشم که فک کنم همه میشناختیم.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
remal-theme-wordpress-www.3zar.ir_.jpg درود..
آقا دنبال این سبک قالب هستم..اسم این سبک قالب چیه؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بچه ها تو این مایه قالب کسی چیزی سراغ داره

aharnews>ir
قالب شهاب
سایت وبیت رو ببین.
امکان شخصی سازی هم تا حدی داره:D
من روی سایتم دارمش..ولی خب نمیشه اینجا ادرس سایت گذاشت:general512::general512::general512:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اساتید من اگر بخوام اون بخشی که هایلایت کردم از یه لاین پایینتر شروع بشه باید توی css چیکار کنم ؟
الان مستقیم از روبروی اسم فیلد شروع میشه

ad876ad.JPG

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اساتید من اگر بخوام اون بخشی که هایلایت کردم از یه لاین پایینتر شروع بشه باید توی css چیکار کنم ؟
الان مستقیم از روبروی اسم فیلد شروع میشه

مشاهده پیوست 1063501
بهتره بجای css کد html رو درست کنی . با css همیشه یه کارایی کرد ولی باید پیشفرضشو بدونه ادم حداقل الان تو چه وضعیتیه . تو که html و css خوب بلد بودی . مثلا الان این نوشته تو تگ span هست . چون احتمالا float داده شده اومده چسبیده به محتویات تگ label

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
آقا ما یه قالب وردپرس دانلود و نصب کردیم..
اصلا خام خامه..با نسخه دموش اصلا یکی نیست..
مشکل از چیه؟
آدرس خود قالب

فایل های ضمیمه

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    38.1 KB · نمایش ها: 9
Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
آقا ما یه قالب وردپرس دانلود و نصب کردیم..
اصلا خام خامه.. انگار هیچی توش نیست!!
مشکل از چیه؟
آدرس خود قالب
قالب رو فعال کردی؟ چون این شبیه قالب های پیشفرض وردپرس هست
مورد دیگه اینکه اینجور قالب ها اصولا یه فایل demo.xml دارن که میتونی ایمپورت کنی و کلیه تنظیمات رو وارد سایت کنی
اگه این فایل رو نداشت یا پیدا نکردی میتونی از آموزش راه اندازی قالب که توی پوشه دانلود شده هست استفاده کنی
البته من نمیدونم این سایتی که ازش دانلود کردی اینجور محتویات اضافی رو حذف کرده یا نه ولی قالب هایی که توی تم فارست فروخته میشن ملزم هستن که این فایل ها رو داشته باشن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
قالب رو فعال کردی؟ چون این شبیه قالب های پیشفرض وردپرس هست
مورد دیگه اینکه اینجور قالب ها اصولا یه فایل demo.xml دارن که میتونی ایمپورت کنی و کلیه تنظیمات رو وارد سایت کنی
اگه این فایل رو نداشت یا پیدا نکردی میتونی از آموزش راه اندازی قالب که توی پوشه دانلود شده هست استفاده کنی
البته من نمیدونم این سایتی که ازش دانلود کردی اینجور محتویات اضافی رو حذف کرده یا نه ولی قالب هایی که توی تم فارست فروخته میشن ملزم هستن که این فایل ها رو داشته باشن
یه دنیا ممنون..
نه فعالش نکرده بودم..
آبروم رفت..
:general403:

بالا