اینم اعلام خود گوگل :خارجی ها هم شایعه زیاد دارن، تا خود گوگل اعلام نکنه خبرش درست نیست
ولی بعضی وقت ها هم میزنن به سیم آخر و یه چیزی را خراب میکنن مثل چت روم های یاهو که الکی متوقف شدن
کد htaccess که تنظیم کردی رو بذار اینجا تا ویرایشش کنیمدر هاست تو فایل htaccess تنظیم کردم که اگه پوشه ای میخواد باز بشه نزاره و ارور 403 بده ، الان تو یک پوشه وردپرس نصب کردم و وقتی میخوام اجرا کنم ارور 403 میده ، چه جوری میتونم کلا تمام این پوشه رو مستثنی کنم؟
test.com/wp
@MOHAMMAD026_1 @EmpireWorld @l3est و دیگر دوستان . . .
بستگی به زمینه سایت دارهورودی گوگلتون این 48 ساعته کم نشده ؟
کد مورد استفاده تون رو قرار بدیددر هاست تو فایل htaccess تنظیم کردم که اگه پوشه ای میخواد باز بشه نزاره و ارور 403 بده ، الان تو یک پوشه وردپرس نصب کردم و وقتی میخوام اجرا کنم ارور 403 میده ، چه جوری میتونم کلا تمام این پوشه رو مستثنی کنم؟
test.com/wp
@MOHAMMAD026_1 @EmpireWorld @l3est و دیگر دوستان . . .
دوستان هاستینگ خوب میشه چند تا معرفی کنید که خودتون استفاده می کنید و ازش راضی هستید
الان رو وب داده هستم ولی خوب نیست میخوام نقل مکان کنم
برای افزایش پست و بالابردن قیمت تبلیغات امضات کیفیت اینجارو کاملا بردی زیر سوال.فیسبوک نمیزاره بیشتر از پنج هزار فرند داشته باشم! راهی برای عبور از این محدودیت هست؟ برای گروه هم محدودیت داره؟!
امضای من باشه مال تو !برای افزایش پست و بالابردن قیمت تبلیغات امضات کیفیت اینجارو کاملا بردی زیر سوال.
بستگی به زمینه سایت داره
یه سری سایت ها پنجشنبه و جمعه رشد میکنن یه سری دیگه افت
چرا بزودی ، همین الانشم خیلی زیاده . بزودی هر ایرانی یک پیام رسان رو در پیش داریم:general609:به زودی هر ایرانی یک سایت BET :general707::general707: