saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
همیشه همینطوریه.این پشتیبانی وب داده است یا رفته مسافرت؟
همیشه همینطوریه.این پشتیبانی وب داده است یا رفته مسافرت؟
نت افراز و هاست دی الدوستان هاستینگ خوب میشه چند تا معرفی کنید که خودتون استفاده می کنید و ازش راضی هستید
الان رو وب داده هستم ولی خوب نیست میخوام نقل مکان کنم
نت افراز و هاست دی ال
هاستینگ درست حسابی نداریم . دیگه چاره چیهبازدید سایت چندان زیاد نیست برم رو هاست دی ال
نت افراز هم برای ssl رایگان اسکن کارت ملی میخواد
هاستینگ درست حسابی نداریم . دیگه چاره چیه
من که تعریف نکردم در واقع پیشنهاد ندادم به کسی افراد دیگه گفتن . ولی در حقیقت وب داده اولش خیلی خوب بود الانشو نبین الان خیلی داغونه .از بس وب داده رو تعریف کردید اخرش این شد
قبلا وب داده تیکت میدادی یک دقیقه بعد جوابش میومد الان بعد 15 ساعت جواب میدن
من که تعریف نکردم در واقع پیشنهاد ندادم به کسی افراد دیگه گفتن . ولی در حقیقت وب داده اولش خیلی خوب بود الانشو نبین الان خیلی داغونه .
پ.ن وب داده منابع خوبی میده ولی قطعی های بیش از حد و پشتیبانی ضعیف باعث شده خیلی اذیت کنه کاربرا رو .
این احتمال وجود داره که قبلا بک لینکی وجود داشته که گوگل ایندکس کرده اما الان دیگه نیست.چرا تو سرچ کنسول گوگل یه سری بک لینک نشون میده که وجود ندارن؟
کجا نظرات قدیمی را حذف میکنه؟ کدوم اسکریپت؟ وبلاگ دهی ها هم همین کار را میکنن؟!نظرات قدیمی
کش و ip اینهارو چک کنید .
منظورم حذف از ابزارکها بود. برای مثل ابزارکی که ۵ دیدگاه آخر رو تو ستون کناری نشون میده اگر لینک فعال باشه اسم رو به صورت بک لینک نشون میده که بعد از انتشار دیدگاههای جدید اون دیدگاه ما از ابزارک حذف میشه و دیدگاه جدید جایگزین میشهکجا نظرات قدیمی را حذف میکنه؟ کدوم اسکریپت؟ وبلاگ دهی ها هم همین کار را میکنن؟!
-------------------------
دوزتان, یه اسپمر عجیب پیدا کردم, کسی میدونه چه جور اسکریپتی هست و چطور کار میکنه؟! مثل پنجره ویندوز باز میشه
http://i1os.com/L60EPP4QL84.video
شما ای پی رو عوض کن با خاموش کردن مودم اگه نشد dns هارو عوض کن و چک کن (به نقل از amir7310 ، ازادی همه زندونیا ، بن شده ها) :general602:کش رو خالی کردم بازم باز نشد
آی پی هم چک کردم داخل فایروال سرور بلاک نبود
با فیلترشکن باز میشه سایت
مثل من بزن در رو نیست :general403:به نقل از amir7310 ، ازادی همه ، بن شده ها) :general602:
ارهتلگرام براتون باز میشه!؟