چه نرم افزاری هست که اینقد قیمتشه؟آخر سالی یک نرم افزار میخواستم بخرم قیمتش 5.8 بود رفتم بخرم دیدم تخفیف جمعه اخر سال گذاشته! به قیمت 1.7 خریدم. یعنی 4 میلیون تخفیف! خیلی هم توی عید نیاز داشتم و دقیقا روز 28 اسفند سر ظهر نرم افزار با کتابچه و قفلش رسید! جالب اینکه مامور پست دیده بود نیسیتم به شماره موبایلم زنگ زد و هر جور شده تونستم قبل از عید نرم افزار را بگیرم برای من چنین خوش شانسی اونم اخر سال بعید بود :general703:
فعلا که احتمالل فیلتر شدن هستسلام
دوستانی که در زمینه اینستاگرام و تلگرام فعال هستین
چه موضوعی رو پیشنهاد میدین برای شروع ؟
آخه پس چرا کسی رو ندیدم لحظات خوشش رو توی شبکه های اجتماعی تقسیم کنه؟ :general210:تقسیم کردم لحظات خوش با دوستان
به شما تهمت زده بودن؟ چرا؟جا داره یه تشکر ویژه از مدیران میهن بلاگ داشته باشم! امروز صبح متوجه شدم تو یه وبلاگ بهم تهمت زده بودن، همون موقع گزارشش کردم. الان دیدم که اون وبلاگ رو پاک کردن!
فکرش رو نمی کردم توی این تعطیلات به این سرعت رسیدگی کنن!
واقعا ازشون ممنونم!
همچین کاری یکم دشواری دارهفعلا که احتمالل فیلتر شدن هست
گوگل فیلتر میشد یوز یه کارایی میکرد . بحث رقابت سالم نیست . اینستاگرام حتی زودتر از تلگرام فیلتر خواهد شد تلگرامم میبندن میگن سروش استفاده کنید . دیرو و زود داره البته دوست ندارن مردم از قندشکن استفاده کنه چون اینطوری بدتره . تلگرامم ام اگه فیلتر شه دیگه پای تعهد خودش نمیمونه کانال های غیر اخلاقی رو حذف کنه کلا بحثش زیاده .همچین کاری یکم دشواری داره
تلگرام با زندگی مردم یکی شده یه ملت داره ازش نون میخوره
مجازی الان یه جورایی شده تلگرام
حتی خودشون هم میدونناگر تلگرام فیلتر شه خیلی براشون مشکل پیشمیاد
پ.ن : یوز چه کرد که سروش بکنه :general105:
تا وقتی **** به مردم این اطمینان رونده که حریم خصوصیشون حفظمیشه این برنامه ها فقطپر کردن جیب یه عده اس ( هدفش هم همینه )
هرچیز فان و خنده دار از ویدیو تا جوک و عکسسلام
دوستانی که در زمینه اینستاگرام و تلگرام فعال هستین
چه موضوعی رو پیشنهاد میدین برای شروع ؟
البته همچینم کانال های مورد داره رو پاک نمیکنه هاگوگل فیلتر میشد یوز یه کارایی میکرد . بحث رقابت سالم نیست . اینستاگرام حتی زودتر از تلگرام فیلتر خواهد شد تلگرامم میبندن میگن سروش استفاده کنید . دیرو و زود داره البته دوست ندارن مردم از قندشکن استفاده کنه چون اینطوری بدتره . تلگرامم ام اگه فیلتر شه دیگه پای تعهد خودش نمیمونه کانال های غیر اخلاقی رو حذف کنه کلا بحثش زیاده .
یه خبرایی شده که تصویب کردن فیلتر تلگرام روگوگل فیلتر میشد یوز یه کارایی میکرد . بحث رقابت سالم نیست . اینستاگرام حتی زودتر از تلگرام فیلتر خواهد شد تلگرامم میبندن میگن سروش استفاده کنید . دیرو و زود داره البته دوست ندارن مردم از قندشکن استفاده کنه چون اینطوری بدتره . تلگرامم ام اگه فیلتر شه دیگه پای تعهد خودش نمیمونه کانال های غیر اخلاقی رو حذف کنه کلا بحثش زیاده .
در موردقند شکن درسته ولی طولانی مدت بحثش خیلی فرق داره تو همینم مدت هم که گفتن موقته کاربرای سروش به شدت افزایش پیدا کرد . تو طولانی مدت هیچ کس برای پیام رسان از قند شکن استفاده نمیکنه تویتر رو نبین شما .یه خبرایی شده که تصویب کردن فیلتر تلگرام رو
ولی خب همونطور که شاهد بودیم طی اتفاقات اخیر که برای مدتی تلگرام فیلتر شد ملت دردسر نصب فیلتر شکن رو به سروش ترجیح دادن
اما بحث یوز
یوز یه پروژه شکست خورده بود حتی با فیلتر شدن گوگل چقد هزینه پاش دادن اخریه موتور جستجو تحویل گرفتن که حتی نمیدونست با خودش چندچنده ( البته الان نمیدونم چجوریه )
پ.ن : هروقت جنابان تویتر روگذاشتنکنار ماهم تلگرام رو میذاریم کنار
صحیحدر موردقند شکن درسته ولی طولانی مدت بحثش خیلی فرق داره تو همینم مدت هم که گفتن موقته کاربرای سروش به شدت افزایش پیدا کرد . تو طولانی مدت هیچ کس برای پیام رسان از قند شکن استفاده نمیکنه تویتر رو نبین شما .