• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آخر سالی یک نرم افزار میخواستم بخرم قیمتش 5.8 بود رفتم بخرم دیدم تخفیف جمعه اخر سال گذاشته! به قیمت 1.7 خریدم. یعنی 4 میلیون تخفیف! خیلی هم توی عید نیاز داشتم و دقیقا روز 28 اسفند سر ظهر نرم افزار با کتابچه و قفلش رسید! جالب اینکه مامور پست دیده بود نیسیتم به شماره موبایلم زنگ زد و هر جور شده تونستم قبل از عید نرم افزار را بگیرم:D برای من چنین خوش شانسی اونم اخر سال بعید بود :general703:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
آخر سالی یک نرم افزار میخواستم بخرم قیمتش 5.8 بود رفتم بخرم دیدم تخفیف جمعه اخر سال گذاشته! به قیمت 1.7 خریدم. یعنی 4 میلیون تخفیف! خیلی هم توی عید نیاز داشتم و دقیقا روز 28 اسفند سر ظهر نرم افزار با کتابچه و قفلش رسید! جالب اینکه مامور پست دیده بود نیسیتم به شماره موبایلم زنگ زد و هر جور شده تونستم قبل از عید نرم افزار را بگیرم:D برای من چنین خوش شانسی اونم اخر سال بعید بود :general703:
چه نرم افزاری هست که اینقد قیمتشه؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
دوستانی که در زمینه اینستاگرام و تلگرام فعال هستین
چه موضوعی رو پیشنهاد میدین برای شروع ؟

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
جا داره یه تشکر ویژه از مدیران میهن بلاگ داشته باشم! امروز صبح متوجه شدم تو یه وبلاگ بهم تهمت زده بودن، همون موقع گزارشش کردم. الان دیدم که اون وبلاگ رو پاک کردن!
فکرش رو نمی کردم توی این تعطیلات به این سرعت رسیدگی کنن!
واقعا ازشون ممنونم!
تقسیم کردم لحظات خوش با دوستان
آخه پس چرا کسی رو ندیدم لحظات خوشش رو توی شبکه های اجتماعی تقسیم کنه؟ :general210:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
جا داره یه تشکر ویژه از مدیران میهن بلاگ داشته باشم! امروز صبح متوجه شدم تو یه وبلاگ بهم تهمت زده بودن، همون موقع گزارشش کردم. الان دیدم که اون وبلاگ رو پاک کردن!
فکرش رو نمی کردم توی این تعطیلات به این سرعت رسیدگی کنن!
واقعا ازشون ممنونم!
به شما تهمت زده بودن؟ چرا؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
فعلا که احتمالل فیلتر شدن هست
همچین کاری یکم دشواری داره
تلگرام با زندگی مردم یکی شده یه ملت داره ازش نون میخوره
مجازی الان یه جورایی شده تلگرام
حتی خودشون هم میدونن‌اگر تلگرام فیلتر شه خیلی براشون مشکل پیش‌میاد
پ.ن : یوز چه کرد که سروش بکنه :general105:
تا وقتی **** به مردم این اطمینان رو‌نده که حریم خصوصیشون حفظ‌میشه این برنامه ها فقط‌پر کردن جیب یه عده اس ( هدفش هم همینه )

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
با این بیشرف هایی که تو هاست اپلود عکس عکس های مذخرف آپلود می کنن چطور باید مقابله کرد؟
آی پی هاشون هم مختلف و خارجیه...

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
همچین کاری یکم دشواری داره
تلگرام با زندگی مردم یکی شده یه ملت داره ازش نون میخوره
مجازی الان یه جورایی شده تلگرام
حتی خودشون هم میدونن‌اگر تلگرام فیلتر شه خیلی براشون مشکل پیش‌میاد
پ.ن : یوز چه کرد که سروش بکنه :general105:
تا وقتی **** به مردم این اطمینان رو‌نده که حریم خصوصیشون حفظ‌میشه این برنامه ها فقط‌پر کردن جیب یه عده اس ( هدفش هم همینه )
گوگل فیلتر میشد یوز یه کارایی میکرد . بحث رقابت سالم نیست . اینستاگرام حتی زودتر از تلگرام فیلتر خواهد شد تلگرامم میبندن میگن سروش استفاده کنید . دیرو و زود داره البته دوست ندارن مردم از قندشکن استفاده کنه چون اینطوری بدتره . تلگرامم ام اگه فیلتر شه دیگه پای تعهد خودش نمیمونه کانال های غیر اخلاقی رو حذف کنه کلا بحثش زیاده .

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
گوگل فیلتر میشد یوز یه کارایی میکرد . بحث رقابت سالم نیست . اینستاگرام حتی زودتر از تلگرام فیلتر خواهد شد تلگرامم میبندن میگن سروش استفاده کنید . دیرو و زود داره البته دوست ندارن مردم از قندشکن استفاده کنه چون اینطوری بدتره . تلگرامم ام اگه فیلتر شه دیگه پای تعهد خودش نمیمونه کانال های غیر اخلاقی رو حذف کنه کلا بحثش زیاده .
البته همچینم کانال های مورد داره رو پاک نمیکنه ها
شما با یه شماره خارجی بری تلگرام به یک سری کانال ها میتونی دسترسی داشته باشی که اصلا فکرشم نمیکردی وجود داشته باشه:general107::general304:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
یه خبرایی شده که تصویب کردن فیلتر تلگرام رو
ولی خب همونطور که شاهد بودیم طی اتفاقات اخیر که برای مدتی تلگرام فیلتر شد ملت دردسر نصب فیلتر شکن رو به سروش ترجیح دادن
اما بحث یوز
یوز یه پروژه شکست خورده بود حتی با فیلتر شدن گوگل چقد هزینه پاش دادن اخر‌یه موتور جستجو تحویل گرفتن که حتی نمیدونست با خودش چند‌چنده ( البته الان نمیدونم چجوریه )
پ.ن : هروقت جنابان تویتر رو‌گذاشتن‌کنار ماهم تلگرام رو میذاریم کنار :D

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
جریان صفحه جستجو اینستاگرام چیه بر چه اساسی پیج رو میفرسته اونجا ؟
لایک ؟
بازدید ؟
فالور ؟
( یک و نیم سال نبودم چه پیشرفتی کردن :eek::general208: )

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه خبرایی شده که تصویب کردن فیلتر تلگرام رو
ولی خب همونطور که شاهد بودیم طی اتفاقات اخیر که برای مدتی تلگرام فیلتر شد ملت دردسر نصب فیلتر شکن رو به سروش ترجیح دادن
اما بحث یوز
یوز یه پروژه شکست خورده بود حتی با فیلتر شدن گوگل چقد هزینه پاش دادن اخر‌یه موتور جستجو تحویل گرفتن که حتی نمیدونست با خودش چند‌چنده ( البته الان نمیدونم چجوریه )
پ.ن : هروقت جنابان تویتر رو‌گذاشتن‌کنار ماهم تلگرام رو میذاریم کنار :D
در موردقند شکن درسته ولی طولانی مدت بحثش خیلی فرق داره تو همینم مدت هم که گفتن موقته کاربرای سروش به شدت افزایش پیدا کرد . تو طولانی مدت هیچ کس برای پیام رسان از قند شکن استفاده نمیکنه تویتر رو نبین شما .

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
در موردقند شکن درسته ولی طولانی مدت بحثش خیلی فرق داره تو همینم مدت هم که گفتن موقته کاربرای سروش به شدت افزایش پیدا کرد . تو طولانی مدت هیچ کس برای پیام رسان از قند شکن استفاده نمیکنه تویتر رو نبین شما .
صحیح
جریان اینکه تلگرام میگفت فیلتر شکن نصب میکنه چیه ( اصن همچین چیزی منطقیه یه سس شرهای مغز های مریض ادمیناس ؟ )
پ.ن : حتی فکرشم عذاب اوره ادم به زیدش میگه چی پوشیدی یه باباعه ریشوعه داره میخونتش :general306:

بالا