این سایته چیه اسمش؟
دیدوگرام یا Dیلدو گرام مال کیه؟
چجوری تو حذف اکانت تلگرام اومده بالا
@Business plan
همین مونده توی متنش از کلمات عجیجم و اکانت تلو اینجولی حذف تن استفاده کنه.:general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:
الینا الله بیگی هستم و معتقدم اگر ز گهواره تا گور محتوای خلاقانه تر تولید کنیم، زندگی مجازی باحالتری خواهیم داشت.
منظور من اینه که درسته حدود یک چهارم کاربرای تلگرام ایرانی هستند ، ولی بالاخره برای بقا باید مناسبات بین المللی رو صد در صد رعایت کنه و ازونجا که ایران سر لیست تمامی لیستهای تحریم بین المللیه و بحث مالی رو آمریکا و اتحادیه اروپا خیلی روش زوم هستن برای بحث دور زدن تحریم و .... ، برای همین راه سختی رو برای این بخش مالی میشه متصور بود.آخه تلگرام اپی نیست که شهرت جهانی داشته باشه، حتی تو خود روسیه هم محبوبیتی نداره
مورد بعدی هم اینکه حتما نیازی نیست که ایرانی ها با مشخصات واقعی ارز خریداری کنن که شامل تحریم بشن
دیدوگرام راه کارشو داره!بیشتر بدانیدهمین مونده توی متنش از کلمات عجیجم و اکانت تلو اینجولی حذف تن استفاده کنه.
جنس ماده باید بره تو انجمن نی نی سایت و نی نی یار و انجمن رمان پست اسپم بزنه..نه وبمستری:general710:
با یه مشت گرگ دارم رقابت میکنم.دیدوگرام راه کارشو داره!بیشتر بدانید
خیلی عجیبه . اشتغال زایی که نمیکنن هیج . اشتغال هارو هم درشو تخته میکنن
اخه با این تکنولوژی ۵سال باید وقت بذارن به پای تلگرام برسن بعدشم باید با شناسنامه و کارت ملی عضو شی
تقسیم کردم لحظات خوش با دوستانکسی جواب این سوال رو میدونه؟
مشاهده پیوست 1061960
جواب بالاکسی جواب این سوال رو میدونه؟
مشاهده پیوست 1061960